La bateria de l'iPhone 6 s'esgota ràpidament? Com es comprova l’ús de la bateria de l’iOS 8

Iphone 6 Battery Draining Fast

Apple va anomenar iOS 8 'l’iOS més eficient en bateria de la història', i aquesta era una elevada promesa. Apple ha inclòs un fitxer nova característica a l'aplicació Configuració iOS 8 anomenada Ús de la bateria que us pot ajudar a rastrejar quina aplicació causa el problema qualsevol dispositiu amb iOS 8, inclosos els iPhones, iPads i iPods.

Aquest article és complementari del meu altre article sobre la durada de la bateria de l'iPhone, Per què la bateria del meu iPhone mor tan de pressa? . Aquí us ho explicaré com s'utilitza l'ús de la bateria a l'aplicació Configuració per localitzar-lo específic problemes , mentre que el meu altre article entra en solucions generals que ajuden a millorar la durada de la bateria de tots els iPhone, iPad i iPod.Novetat per a iOS 8: Ús de la bateria a Configuració

Ús de la bateria de lAnem cap a Configuració -> General -> Ús -> Ús de la bateria . Quan obriu l’ús de la bateria, el primer que veureu és la llista d’aplicacions que han utilitzat més bateria al vostre iPhone en les darreres 24 hores. Això no t’ho diu com per solucionar els problemes, però per això estic aquí. A continuació s’explica com desxifrar els missatges que podeu veure:Si es mostra una aplicació Activitat de fons , vol dir que l'aplicació utilitza bateria a l'iPhone fins i tot quan no està oberta. Això llauna és bo, però sovint permetre que una aplicació funcioni en segon pla provoca un desgast innecessari de la bateria.  • La solució: Mireu el meu setè consell d’estalvi de bateria de l’iPhone, Actualització de l'aplicació en segon pla i apreneu a triar quines aplicacions voleu permetre que continuïn funcionant en segon pla mentre feu altres coses.
  • Aquí teniu l’excepció: Si el Correu electrònic mostra l'aplicació Activitat de fons , fes un cop d'ull al meu primer consell per estalviar bateria de l'iPhone ( i és una gran cosa! ), Push Mail .

Si es mostra una aplicació Ubicació o bé Ubicació de fons , aquesta aplicació pregunta al vostre iPhone: 'On sóc? On sóc? On sóc? ”, I això utilitza molta bateria.

  • La solució: Mireu el meu segon consell per estalviar bateria de l'iPhone, Serveis de localització. (També us mostraré com evitar que el vostre iPhone us faci un seguiment a tot arreu).

Si Pantalla d'inici i de bloqueig utilitza molta bateria, hi ha una aplicació que ha despertat amb freqüència l’iPhone amb notificacions.

Si ho veieu Sense cobertura cel·lular i baix senyal ha provocat que la bateria s’esgoti, vol dir que l’iPhone s’ha trobat en una zona amb poca cobertura cel·lular. Quan això passi, el vostre iPhone s’esforça molt per trobar un senyal i això fa que la bateria s’esgoti molt ràpidament.  • La solució: Si sabeu que viatjarà a una zona remota, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla per obrir el Centre de comandaments i toqueu la icona de l'avió per activar el mode d'avió.

Embolicant-ho

No oblideu consultar el meu altre article, Per què la bateria del meu iPhone mor tan de pressa? La solució de vida de la bateria per a iOS 8! , per a les correccions generals que ajuden a que cada bateria de l'iPod, l'iPad i l'iPhone s'esgoti ràpidament. Estic desitjant escoltar les vostres experiències amb l’ús de la bateria a Configuració, sobretot perquè aquesta funció és tan nova. Deixa un comentari a continuació i faré tot el possible per ajudar-te en el camí.

Tot el millor,
David P.