El meu iPhone no reproduirà els missatges de veu. Aquí teniu la solució real per a Verizon, AT&T i T-Mobile.

My Iphone Won T Play Voicemails

El correu de veu no funciona al vostre iPhone i no sabeu què fer. És increïblement frustrant que la bústia de veu no funcioni, sobretot si esperava una trucada telefònica important d’un amic o membre de la família. En aquest article, Us mostraré què heu de fer quan el vostre iPhone no reprodueixi missatges de veu perquè pugueu solucionar definitivament el problema.

Què passa amb el meu iPhone? He de trucar al meu transportista?

En aquest moment, no podem estar exactament segurs de per què el vostre iPhone no reproduirà missatges de veu. Es diu el missatge de veu que reproduïu a l'aplicació Telèfon de l'iPhone Correu de veu visual , que descarrega els vostres missatges de veu del vostre operador en forma de petits fitxers d'àudio, de manera similar als fitxers de música que escolteu a l'aplicació Music.Quan el correu de veu no funciona al vostre iPhone, molta gent assumeix que hi ha un problema amb el seu operador sense fils, de manera que truquen immediatament a Verizon, AT&T, T-Mobile o a la línia d’atenció al client d’un altre operador. No obstant això, moltes vegades el problema és realment causat per un problema de programari al propi iPhone.La bústia de veu no funciona a l'iPhone? Aquí tens el perquè

Hi ha dues raons principals per les quals el vostre iPhone no reprodueix missatges de veu:si la itinerància de dades està activada
 1. El vostre iPhone no està baixant missatges de veu del vostre operador de telefonia mòbil o
 2. L'aplicació Telèfon de l'iPhone no funciona correctament

La nostra guia de resolució de problemes us ajudarà a diagnosticar i solucionar el motiu pel qual la bústia de veu no funciona al vostre iPhone.

Abans de començar

Abans d’endinsar-nos en els passos de resolució de problemes, assegureu-vos que teniu configurat el correu de veu visual al vostre iPhone. Obriu l'aplicació Telèfon a l'iPhone i toqueu Correu de veu a l'extrem inferior dret de la pantalla. Si ho veieu 'Per recuperar un missatge de veu, primer heu de definir una contrasenya i una salutació' a la pantalla, així com un botó que diu Configura ara , llavors el correu de veu visual no s'ha configurat a l'iPhone.

Per configurar el correu de veu visual, toqueu Configura ara . Se us demanarà que introduïu i confirmeu una contrasenya de correu de veu. A continuació, tindreu l'opció de triar la salutació predeterminada del missatge de veu o enregistrar la vostra. Si voleu enregistrar la vostra pròpia salutació personalitzada, toqueu Personalitzat . Un cop hàgiu introduït la vostra contrasenya i hàgiu triat la vostra salutació, podreu rebre missatges de veu i veure'ls a l'aplicació Telèfon.Consell professional: podeu comprovar si el correu de veu està configurat al vostre iPhone marcant i trucant al vostre propi número de telèfon al teclat de l'aplicació Telèfon o trucant al vostre iPhone mitjançant un altre telèfon.

Per què el vostre iPhone no reprodueix missatges de veu: la solució.

 1. Tanqueu i torneu a obrir l'aplicació Telèfon

  Com he esmentat anteriorment, un dels motius habituals pels quals un iPhone no reprodueix missatges de veu és que l’aplicació Telèfon no funciona correctament. El tancament i la reobertura de l’aplicació Phone li permet “tancar-se” i començar de nou, cosa que de vegades pot solucionar un problema de programari.

  per què el meu correu de veu no funciona al meu iPhone?

  Comenceu per tancar l’aplicació Telèfon prement doble el botó Inici. S’obrirà App Switcher, que mostrarà totes les aplicacions que teniu obertes actualment al vostre iPhone. Feu lliscar el dit cap amunt a l'aplicació Telèfon. Sabreu que l’aplicació Telèfon està tancada quan ja no aparegui a l’App Switcher.

 2. Apagueu i torneu a engegar l'iPhone

  De vegades, iniciar el vostre iPhone desactivant-lo i tornar-lo a encendre pot resoldre un problema menor de programari. Per exemple, si el programari de l'iPhone s'ha bloquejat en segon pla, és possible que hagi causat un mal funcionament de l'aplicació Telèfon.

  Per apagar l’iPhone, mantén premut el botó botó d'encendre fins que vegeu la icona d'energia vermella i llisqueu fins a apagar-lo apareixerà a la pantalla del vostre iPhone. Feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta amb el dit. Espereu uns 30 segons abans de tornar a engegar l'iPhone, només per assegurar-vos que s'apagui completament.

 3. Inicieu la sessió al vostre compte de transportista sense fils i canvieu la contrasenya del correu de veu

  Alguns operadors de telefonia mòbil necessiten restablir la contrasenya del correu de veu com a mesura de seguretat quan obtingueu un iPhone nou. De vegades, actualitzar-lo manualment en línia o trucar al servei d’atenció al client pot restablir la connexió del vostre iPhone al servidor de correu de veu i solucionar el problema.

  Però he pensat que el correu de veu de l'iPhone no tenia cap contrasenya.

  El vostre iPhone té una contrasenya de correu de veu, però només l’heu d’introduir una vegada i molts iPhone nous el configuren automàticament. Tot i això, encara cal que hi hagi alguna forma d’autenticació entre l’operador i l’iPhone per descarregar els missatges de veu. Tot i que no la veieu, la vostra contrasenya de correu de veu encara existeix.

  Com canviar la contrasenya del correu de veu si Verizon és el vostre operador

  Podeu canviar la contrasenya del correu de veu des del vostre iPhone trucant (800) -922-0204 . Arribareu a un menú d’atenció al client automatitzat que us permetrà canviar la contrasenya del correu de veu. Per obtenir més informació, consulteu el de Verizon article de suport sobre el tema.

  Com canviar la contrasenya del correu de veu si AT&T és el vostre operador

  Podeu canviar la contrasenya del correu de veu trucant (800) -331-0500 des del vostre iPhone. Arribareu al menú d’atenció al client automatitzat d’AT&T, que us demanarà el número de telèfon i el codi postal de facturació. Uns segons més tard, apareixerà el missatge 'Contrasenya incorrecta: introduïu la contrasenya del correu de veu' a la pantalla del vostre iPhone. Introduïu els darrers set dígits del número de telèfon mòbil per canviar la contrasenya del correu de veu. Us recomano que llegiu AT&T

  per què fa ressò el meu mòbil?

  Com canviar la contrasenya de la vostra bústia de veu si sou el portador de T-Mobile

  Marqueu 123 o truqueu al 1-805-637-7249 i introduïu el vostre número de telèfon. A continuació, premeu 5 per anar al menú Seguretat de contrasenya. Finalment, premeu 1 per canviar la contrasenya del correu de veu. Mireu T-Mobile article d'assistència de correu de veu per obtenir més informació

 4. Restableix la configuració de xarxa

  Quan restabliu la configuració de la xarxa, s’esborraran totes les configuracions de xarxa mòbil i Wi-Fi de l’iPhone. Això inclou la configuració de la vostra xarxa privada virtual (VPN), els vostres dispositius Bluetooth i les vostres xarxes Wi-Fi, així que assegureu-vos d’escriure primer les vostres contrasenyes.Fem aquest pas perquè pot ser molt difícil localitzar la font exacta d’un problema de programari, de manera que restablim tot configuració de xarxa.

  Per restablir la configuració de xarxa, comenceu obrint el fitxer Configuració aplicació A continuació, toqueu General -> Restableix -> Restableix la configuració de xarxa i introduïu la vostra contrasenya. El vostre iPhone restablirà la configuració de la xarxa i es reiniciarà.

Problema de correu de veu: solucionat.

Heu solucionat el problema amb el vostre iPhone i ara podeu tornar a escoltar els vostres missatges de veu. Comparteix aquest article a les xarxes socials per assegurar-te que els teus amics i familiars saben què fer quan els seus iPhones no reprodueixin missatges de veu. Gràcies per llegir i no dubteu a deixar un comentari a continuació si teniu cap més pregunta sobre el vostre iPhone.