La actualització de dades Mòbils en iPhone fallar? Aquí està el per què i la solució!

La Actualizaci N De Datos M Viles En Iphone FallProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

No pots fer ni rebre trucades ni utilitzar dades mòbils al teu iPhone. Vas rebre una notificació sobre una actualització de dades mòbils, però no estàs segur del que significa. En aquest article, t'explicaré per què has un error d'actualització de dades mòbils a iPhone i et mostraré com solucionar el problema .Tens un iPhone juliol?

Una petita quantitat de models d'iPhone 7 tenen un defecte de maquinari que fa que aparegui la notificació d'error d'actualització de dades mòbils. També fa que el teu iPhone mostri sense servei a la cantonada superior esquerra de la pantalla, fins i tot si el servei està disponible.com recuperar l'aplicació

Apple és conscient d'aquest problema i ofereixen una reparació gratuïta de el dispositiu si el teu iPhone juliol qualifica. Visita el lloc web d'Apple per veure si el teu iPhone juliol qualifica per a una reparació gratuïta .Una Solució Temporal per a Alguns iPhones

Algunes persones han informat que apagar les trucades Wi-Fi i Voice LTE va solucionar el problema en el seu iPhone. Definitivament aquesta no és una solució perfecta, i voldràs tornar i activar les trucades Wi-Fi i Voice LTE novament després d'actualitzar el teu iPhone a una versió més recent d'iOS.

També és important assenyalar que no tots els proveïdors de serveis sense fil admeten trucades Wi-Fi o Voice LTE. Si no veus aquestes opcions al teu iPhone, continua amb el següent pas.Obre Ajustaments i toca Dades Mòbils> Trucades Wi-Fi . Apaga l'interruptor al costat de Trucades Wi-Fi per desactivar les Trucades Wi-Fi.

A continuació, torna a Configuració> Dades mòbils i toca opcions . toca Habilitar LTE> Només dades per desactivar Voice LTE. Sabràs que Voice LTE està desactivat quan aparegui la marca de verificació blau al costat de només dades .

Apaga i torna a Encendre la Manera Avió

El teu iPhone no es connectarà a les xarxes mòbils si la manera avió està activat. De vegades, activar i desactivar el mode avió pot solucionar problemes menors de connectivitat mòbil.

wifi no apareix a l'iPhone

Obre Ajustaments i pressiona l'interruptor al costat de Mode avió per activar-lo. Toca l'interruptor novament per apagar-lo. Sabràs que la manera avió està desactivat quan l'interruptor estigui en blanc.

Activa i Desactivar Dades Mòbils

Una altra forma ràpida de solucionar problemes menors de connectivitat cel·lular és apagar i tornar a encendre les Dades Mòbils. Això no sempre funciona, però no està de més intentar-ho.

Obre Ajustaments i toca dades Mòbils . Després, toca l'interruptor al costat de Dades mòbils a la part superior de la pantalla per apagar-lo. Toca l'interruptor novament per tornar a activar les dades cel·lulars.

L'iPad està desactivat i no es connecta a iTunes

Cercar una Actualització dels paràmetres de l'operador

Una actualització de la configuració de l'operador és una actualització llançada per teu operador de telefonia mòbil o Apple per millorar la capacitat del teu iPhone per connectar-se a la xarxa mòbil del teu operador. Les actualitzacions dels ajustos de l'operador no es publiquen amb tanta freqüència com les actualitzacions de iOS, però és important verificar regularment si hi ha alguna disponible.

Obre ajustaments i toca sobre per verificar si hi ha una actualització de la configuració de l'operador. Si hi ha una actualització disponible, apareixerà una finestra emergent en uns deu segons.

toca actualitzar si hi ha una actualització de la configuració de l'operador disponible. Si no hi ha una actualització disponible, continua amb el següent pas.

Actualitza iOS al teu iPhone

Apple sovint llança actualitzacions de iOS per introduir noves funcions i corregir errors com el que estàs experimentant en aquest moment. Obre ajustaments i toca General> Actualització de programari per veure si hi ha una actualització de iOS disponible. prem Descarregar i instal·lar si hi ha una actualització de programari disponible.

el meu carregador d'iPhone no carregarà el meu telèfon

Expulsa i Torna a Inserir la teva Targeta SIM

Atès que no és estrany que el teu iPhone digui Sense SIM quan reps la notificació d'Error d'actualització de dades mòbils, és una bona idea expulsar la targeta SIM i tornar a col·locar-la.

Fes servir la teva eina d'expulsió de targeta SIM (o si no tens una d'aquestes, fa servir un clip redreça). Insereix l'eina d'expulsió o el clip en l'orifici de la safata de la targeta SIM per obrir-la. Torna a col·locar la safata de la targeta SIM al teu iPhone per tornar a col·locar la targeta SIM.

Restablir els paràmetres de xarxa del teu iPhone

Restablir la configuració de xarxa esborra tots les ajustaments de dades mòbils, Wi-Fi, Bluetooth, VPN del teu iPhone. A l'esborrar tota la configuració de xarxa alhora, de vegades pot solucionar un problema de programari problemàtic.

Obre Ajustaments i presciona General> Restablir> Restablir ajustos de xarxa . Toca Restablir ajustos de xarxa per confirmar la teva decisió.

restablir, després restableix la configuració de xarxa en el teu iPhone

Posa el teu iPhone en mode DFU

La restauració DFU és la restauració més profunda d'iPhone. Cada línia de codi s'esborra i es torna a carregar, restablint el teu iPhone als paràmetres de fàbrica.

Assegura't de guardar una còpia de seguretat del teu iPhone abans de posar-lo en mode DFU! Tot s'esborrarà del teu iPhone durant el procés de restauració de DFU. A l'desar una còpia de seguretat t'asseguraràs que no perdis cap de les teves fotos, vídeos i altres arxius guardats.

Quan estiguis llest, consulta el nostre altre article per aprendre com posar el teu iPhone en mode DFU i restaurar-lo.

Comunica't amb Apple o amb el teu proveïdor de serveis mòbils

Voldràs posar-te en contacte amb Apple o la teva proveïdor de serveis sense fil si el teu iPhone encara diu que l'actualització de dades mòbils va fallar després d'haver-li fet una restauració DFU. Potser hi ha algun problema amb el mòdem que aquesta dins del teu iPhone.

Programa una cita en el teu Tinda Apple local per veure si un tècnic d'Apple pot ajudar-te a solucionar el problema. No obstant això, no et sorprenguis si Apple et diu que et posis en contacte amb el vostre proveïdor de serveis sense fil. Podria haver-hi un problema complex amb el teu compte que només pot resoldre un representant de servei a el client del teu proveïdor de serveis sense fil.

Aquests són els números de telèfon de servei a el client dels cinc principals proveïdors de serveis sense fil dels Estats Units:

per què el meu telèfon no té servei
  1. AT&T : 1- (800) -331-0500
  2. Sprint : 1- (888) -211-4727
  3. T-Mobile : 1- (877) -746-0909
  4. US Cellular : 1- (888) -944-9400
  5. Verizon : 1- (800) -922-0204

¡Actualitzat i llest per utilitzar!

Has solucionat el problema al teu iPhone i pots fer trucades de nou! Assegura't de compartir aquest article en les xarxes socials per ensenyar-los a teus familiars i amics què fer quan el seu iPhone diu que hi ha un error d'actualització de dades mòbils. No dubtis a deixar qualsevol altra pregunta que tinguis sobre el teu iPhone a la secció de comentaris a continuació.

gràcies,
David L.