L'iPhone X no s'apagarà? Aquí teniu el motiu real.

Iphone X Won T Turn OffProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

No podeu apagar l’iPhone X i no sabeu per què. El nou botó 'lateral' de l'iPhone X introdueix moltes funcions que no estan incorporades al botó d'engegada dels iPhones anteriors. En aquest article t’explicaré què fer quan l'iPhone X no s'apagui !Per què no puc apagar el meu iPhone X?

Quan mantingueu premut el botó lateral de l’iPhone X, activareu Siri. Això pot resultar confús perquè si premeu i mantingueu premut el botó situat a la part dreta dels iPhones anteriors, arribareu a la pantalla que diu llisqueu fins a apagar-lo . A partir d’aquí, podreu apagar l’iPhone.Per apagar un iPhone X, heu de fer-ho manteniu premut el botó lateral i el de baixar el volum . Això us porta al llisqueu per apagar la pantalla on podeu lliscar la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone.per què no carrega el meu instagram?

També podeu apagar un iPhone X anant a Configuració -> General -> Apaga . Això triga una mica més, però és una gran còpia de seguretat El botó lateral de l'iPhone X no funcionarà .

apagueu l

iphone 5s continua deixant de fer trucades

Què més pot fer el botó lateral de l'iPhone X?

També s’utilitza el botó lateral descarregar aplicacions a l'iPhone X , fer pagaments mitjançant Apple Pay , prendre captures de pantalla de l'iPhone X , i més.El meu iPhone X encara no s'apagarà.

Si l’iPhone X no s’apagarà fins i tot si manteniu premut el botó lateral i el de baixar el volum, és possible que estiguem veient un problema més complex. La majoria de les vegades, aquest problema és causat pel programari del vostre iPhone, no per un botó lateral trencat. Seguiu els passos següents per diagnosticar i solucionar el veritable motiu pel qual no podeu apagar l'iPhone X.

Restableix el teu iPhone X

En primer lloc, proveu de restablir el vostre iPhone X, cosa que l’obligarà a apagar-se i tornar-lo a engegar. És possible que el programari s’hagi estavellat i que l’iPhone no respongui completament, fins i tot quan premeu els botons. Mireu el nostre vídeo tutorial per aprendre ràpidament a com restablir el vostre iPhone X.