Com fer cerques a l'App Store de l'iPhone: la guia per a principiants.

How Search Iphone App StoreProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu trobar una aplicació específica a l'App Store, però no esteu segur de com fer-ho. Hi ha milions d’aplicacions a l’App Store d’Apple, de manera que trobar una que busqueu pot resultar una mica aclaparador. En aquest article, us ho mostraré com fer cerques a l'App Store de l'iPhone i trobar l'aplicació exacta que esteu cercant !Com fer cerques a l'App Store de l'iPhone

Primer, obriu l'App Store i toqueu la pestanya Cerca a l'extrem inferior dret de la pantalla. A continuació, toqueu el quadre de cerca situat a prop de la part superior de la pantalla i escriviu el nom de l'aplicació que voleu descarregar a l'iPhone. Per fer cerques a l'App Store de l'iPhone, toqueu Cerca a l'extrem inferior dret de la pantalla.

Quan hàgiu trobat l’aplicació que voleu baixar, toqueu Aconseguir a la dreta de l'aplicació. Finalment, confirmeu la instal·lació de l’aplicació mitjançant la vostra contrasenya, Touch ID (iPhone 7 i iPhone 8) o Face ID (iPhone X).

Després de confirmar la baixada, apareixerà el cercle de càrrega a la dreta de l'aplicació. Un cop acabada la instal·lació de l'aplicació, apareixerà a la pantalla d'inici de l'iPhone.Cerca d'aplicacions a la botiga: explicat!

Ara ja sabeu com cercar a l’iPhone App Store i trobar ràpidament aplicacions específiques. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials amb qualsevol usuari d’iPhone nou que conegueu. Si teniu cap més pregunta sobre l'App Store, deixeu-les a la secció de comentaris.

Tot el millor,
David L.