Doble arc de Sant Martí que significa a la BíbliaDouble Rainbow Meaning Bible

Doble arc de Sant Martí que significa a la Bíblia

Significat del doble arc de Sant Martí i la seva màgia .

Un arc de Sant Martí és un fenomen òptic i meteorològic que separa la llum solar del seu espectre i, quan el sol continua brillant, brilla a les gotes de pluja.

És un arc multicolor amb vermell per fora i violeta per dins.

L’ordre complet dels colors és el vermell, el taronja, el groc, el verd, el blau, l’indigo i el violeta.

El seu nom prové de la mitologia grega, on Iris era una deessa que servia com a herald de Déu.

L’arc de Sant Martí tenia molts significats en moltes cultures, la principal similitud és que sempre està connectat amb les deïtats.

A la Bíblia cristiana , l 'arc de Sant Martí es va crear al cel com el prometeu que Déu mai tornaria a fer una gran inundació .

A la cultura ioruba, l'arc de Sant Martí també es representa com un missatger diví per als humans en la figura de la deïtat Oxumare .

A Birmània, l’arc de Sant Martí és un esperit perillós, a l’Índia és un arc de fletxes divines que es disparen.

A la mitologia nòrdica l’arc de Sant Martí és el pont que va construir Odin a partir de Midgard.

A l’antiga Roma, l’arc de Sant Martí era la túnica de colors d’Isis, el gerent de Juno.
La sort de veure un arc de Sant Martí es pot transmetre en un encanteri pocs instants després de veure-ho.

Si voleu fer-ho mentre ho veieu i, aquesta vegada, imagineu-vos aquest desig, continueu pensant a arribar al lloc que us pugui fer màgia, amb espelmes, encens, un vidre i un encanteri.

Però mai assenyaleu el dit cap a un arc de Sant Martí directament perquè la propera pluja serà per a vosaltres.

A Irlanda, tothom que vegi un arc de Sant Martí i toqui el terra trobarà el seu tresor, la seva olla d’or.

Un arc de Sant Martí al matí significa més pluja durant el dia, però un arc de Sant Martí que apareix al final del dia significa que la pluja ha desaparegut.

De vegades, trossos d’arc de Sant Martí que apareixen en un cel ennuvolat vol dir que en les properes tempestes es compliran les vostres peticions.

Si un arc de Sant Martí desapareix molt ràpidament, el bon temps està en camí, i l’amor també.

Un arc de Sant Martí normalment significa que l’estació de pluges està a punt d’acabar.

Però per als gnoms, l’arc de Sant Martí és el moment adequat per fer peticions i fer màgia. I com més us hi acosteu, millor sort tindreu.

Per a les bruixes, l’arc de Sant Martí és un somni i ajuda a centrar les energies en encanteris favorables.

Què simbolitza un arc de Sant Martí a la Bíblia?

Després de la inundació, Noè va deixar l'Arca i el Senyor va establir una aliança amb ell. El signe visible d’aquest pacte és l’arc de Sant Martí. Les Escriptures posen aquestes paraules als llavis de Déu: Aquest és el signe de l’aliança que faig amb tu i amb tot el que viu amb tu, per a totes les èpoques: posaré el meu arc al cel, com a signe del meu pacte amb la terra i recordaré el meu pacte amb tu i amb tots els animals, i la inundació no tornarà a destruir els vius (Gènesi 9: 12-15) . Què significa aquest arc?

Quan dos països del món antic, després d’una llarga guerra, van arribar a la pau; el rei de cada ciutat va col·locar el seu arc de batalla al sostre de la sala del tron. Així, l’arc va donar fe que les dues nacions havien arribat a la pau. Quan els israelites van veure l’arc de Sant Martí al cel, van pensar, metafòricament, que era l’arc de Déu.

D’aquesta manera, van comprendre que el Senyor havia penjat el seu arc als núvols i havia establert la pau final amb el seu poble i amb tota la Humanitat.

L’experiència de Jahvé com el Déu que està en pau amb el seu poble és una de les característiques de la religiositat israelita. Els pobles antics tenien por de Déu. Van pensar en Déu com amb un adversari i un adversari. En canvi, per a Israel, Déu és algú que dóna la pau i estableix una aliança amb el seu poble i amb tota la terra per protegir-la.

L’aliança de Déu no es limita a Israel; també cobreix tots els homes, animals i tota la terra. Tota la realitat està en mans de Déu, però no per destruir-la, sinó per donar-li pau i confiança. L’arc de Sant Martí és el signe de l’aliança de pau que Déu estableix amb totes les seves criatures.

QUÈ TÉ L’ARC DE L’ARC DE LA BIBLIA?

Sovint trobem molts escrits sobre l’arc de Sant Martí a la Bíblia i trobem la seva relació directa amb el diluvi i imaginem a Noè en una muntanya de pastures verdes amb la seva família al voltant i com SIGNAR (no) un preciós arc de Sant Martí al contorn.

Bé, més enllà d’això, la paraula ARC iris té més transcendència; com la Glòria de Déu Altíssim. Sense cap comentari, vegem un significat senzill del que és l’arc de Sant Martí i les seves representacions a la Paraula de Déu. Vostè en jutjarà la importància.

Un arc de Sant Martí és un fenomen que es produeix quan una llum llunyana travessa un cos d’aigua que es troba en forma de pluja, vapor o boira. Depenent de l’angle al qual el raig de llum travessa la gota d’aigua, es projecten diferents colors en forma de mitja roda.

Després de la inundació, Déu va dir a Noè que l'arc de Sant Martí serviria de senyal per recordar que no hi haurà més inundació d'aigües per destruir tota la carn ( Gènesi 9: 9-17 ), i Déu va dir: Aquest és el signe de l’aliança que estableixo entre tu i jo i tots els éssers vius que estàs amb tu, durant segles eterns: el meu arc l’he posat als núvols, que serà un signe de l’aliança entre mi i la terra. I passarà que quan porti núvols sobre el món, el meu arc es vegi a les ombres. I recordaré la meva aliança, que està entre tu i jo i tots els éssers vius de tota carn; i no hi haurà més inundació d’aigües per destruir tot el teixit.

Segons Exequiel, com l'arc de Sant Martí que es veu als núvols sembla el dia que plou, també ho farà aparença de la resplendor ... de la semblança de la glòria de Jehovà ( Ezequiel 1.28 ), i vaig veure una aparença com un bronze brillant, com l’aspecte d’un foc dins seu, des del costat dels malucs; i des dels malucs cap avall, vaig veure que semblava foc i que tenia una resplendor al seu voltant. Com l’aspecte de l’arc de Sant Martí als núvols en un dia de pluja, també ho era la llum de l’entorn.

Joan va veure al voltant del tron, un arc de Sant Martí i un àngel amb l’arc de Sant Martí sobre el cap ( Apocalipsi 4: 3; 10: 1 ). L’aspecte d’aquell que estava assegut era similar a una pedra de jaspi i cornalina i, al voltant del tron, hi havia un arc de Sant Martí d’aspecte idèntic a l’esmeralda. La seva cara era com el sol i els peus com columnes de foc.

També. No només l’arc de Sant Martí s’anomena al Gènesi, sinó a moltes altres parts de la Paraula de Déu. No només és un signe d’aliança, sinó de grandesa i glòria; Com a fet curiós algunsrabinsassenyaleu que l’arc de Sant Martí està invertit cap a la terra, ja que un guerrer baixa l’arc quan deixa d’utilitzar-lo, que és un símbol de pau i explica al seu parersignificat espiritualaixò és força interessant.

Continguts