Com puc desactivar el temps de pantalla al meu iPhone? L'hauria d'apagar? La veritat!

How Do I Turn Off Screen Time My Iphone

Acabeu d’actualitzar l’iPhone a iOS 12 i teniu curiositat pel temps de pantalla. Screen Time us permet controlar el que podeu fer al vostre iPhone, us permet establir restriccions sobre determinats tipus de contingut i us envia informes setmanals sobre el vostre ús. En aquest article, us ho mostraré com desactivar el temps de pantalla al vostre iPhone i explicar per què fer-ho pot millorar la durada de la bateria del vostre iPhone !

què significa l’actualització de la configuració de l’operador de telefonia mòbil

Com desactivar el temps de pantalla al vostre iPhone

Per desactivar el temps de pantalla a l'iPhone, obriu Configuració i toqueu Temps de pantalla . A continuació, desplaceu-vos fins a baix i toqueu Desactiva el temps de pantalla . Se us demanarà que introduïu la vostra contrasenya de temps de pantalla si n'heu configurat una.Aixeta Desactiva el temps de pantalla per confirmar la vostra decisió. Després de desactivar el temps de pantalla, no podreu establir límits de temps per a les aplicacions, restringir determinades activitats a l'iPhone ni rebre informes d'ús setmanals.

És una bona idea desactivar el temps de pantalla?

Screen Time és una funció increïblement útil per als pares que volen controlar i controlar què poden fer els seus fills als seus iPhone. Tot i això, és probable que la majoria de la gent no necessiti restringir el que pot fer al seu iPhone en tot moment.

un petó al capdavant

El temps de pantalla pot ser problemàtic perquè controla constantment el que feu a l’iPhone i desa dades sobre la vostra activitat. Com us podeu imaginar, això pot suposar una pressió addicional sobre la durada de la bateria del vostre iPhone i fer que s’esgoti més ràpidament.

Molts usuaris d'un fòrum de discussió de l'iPhone ho van trobar desactivar Screen Time va millorar notablement la durada de la bateria dels seus iPhones ! Desactivar el temps de pantalla pot ser una manera ràpida de millorar lleugerament la durada de la bateria de l'iPhone, sobretot si es tracta d'una funció que no necessiteu.per què no connecta el meu telèfon a iTunes?

Com més puc estalviar vida de la bateria de l'iPhone?

Hi ha moltes coses que podeu fer per millorar la durada de la bateria del vostre iPhone si és una preocupació important per a vosaltres. Consulteu el nostre altre article per més d’una dotzena Consells sobre la bateria de l'iPhone !

Ja estàs fora de temps, temps de pantalla!

Heu desactivat correctament el temps de pantalla al vostre iPhone. Comparteix aquest article a les xarxes socials per fer saber a la teva família i amics més informació sobre el temps de pantalla i com poden millorar la durada de la bateria de l'iPhone. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu sobre el vostre iPhone o Funcions d'iOS 12 a la secció de comentaris a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.