Millors impulsors de senyal de mòbil: ressenyes, costos i ofertes

Best Cell Phone Signal Boosters

El vostre servei de telefonia mòbil és dolent i no sabeu què fer. Tens dificultats per fer trucades, enviar missatges de text i connectar-te a Internet. Una solució per a un servei deficient és un augment del senyal, que pot ajudar el telèfon a connectar-se a torres mòbils properes. En aquest article t’explicaré per què els telèfons tenen un mal servei i explicar-vos el millors impulsors de senyal de mòbil !

Taula de continguts

  1. Què és un augment del senyal del mòbil?
  2. Realment funcionen els impulsors de senyal?
  3. Inici impulsors de senyal vs. Impulsors de senyal de cotxe
  4. Amplificadors de senyal d'un transportador vs.
  5. Qui hauria de plantejar-se obtenir un augment del senyal?
  6. Què pot causar un mal servei de cèl·lules?
  7. Els impulsors de senyal són legals?
  8. Millors impulsors de senyal per a mòbils per a la llar
  9. Millors impulsors de senyal per a mòbils de cotxes
  10. ConclusióRealment funcionen els impulsors de senyal?

Sí, els amplificadors de senyal dels telèfons mòbils funcionen i us poden ajudar a obtenir una millor recepció, tant si sou a casa com quan sigueu on sigueu. Jonathan Bacon, el vicepresident de màrqueting de SureCall , diu que els impulsors de senyal funcionen 'capturant un senyal cel·lular proper, amplificant-lo i després emetent aquest senyal a l'interior de l'espai que necessita un millor senyal de mòbil'.A continuació, el reforç amplifica el senyal cap a una torre cel·lular propera, creant una connexió fiable.

Sina Khanifar, la consellera delegada de Forma d'ona , va afegir: 'Una antena es col·loca fora de l'edifici o el vehicle que comunica amb la torre i una altra antena interior transmet senyals al vostre telèfon'.

Funcionarà un reforç de senyal si el meu telèfon diu 'Sense servei'?

No, els amplificadors de senyal del mòbil normalment no funcionaran si el vostre el telèfon diu que no hi ha servei . Bacon diu que aquests dispositius només poden augmentar un senyal present, independentment del dèbil que sigui. També va afegir: 'En alguns casos, un amplificador pot captar un senyal molt feble i donar-li un impuls suficient per fer una trucada o enviar i rebre missatges de text a causa de la seva capacitat per enviar un senyal des de més distàncies només al telèfon'.Funcionen les aplicacions de potenciació del senyal?

Les aplicacions que augmenten el senyal del telèfon mòbil no tenen res a veure amb el senyal del telèfon. En canvi, aquestes aplicacions funcionen principalment alliberant-se Memòria d'accés aleatori , permetent que el telèfon se centri principalment en connectar-se a la xarxa del vostre operador.

Mentre això maig sigui beneficiós i ajudeu de tant en tant al vostre telèfon a obtenir un millor senyal en zones irregulars; tècnicament no augmenten el senyal del telèfon.

somiar amb algú que vomi

Kenny Trinh, editor general de Netbooknews , diu que els amplificadors de senyal domèstics universals solen tenir fins a 70 decibels (dB) de guany, mentre que els amplificadors de senyal universals de cotxes solen tenir fins a 50 dB de guany.

Teòricament es podria utilitzar un amplificador de senyal del vehicle a casa seva. No obstant això, atès que tenen un guany inferior al de reforç domèstic estàndard, és possible que no siguin tan efectius.

Bacon va afegir que, a diferència dels amplificadors de vehicles, '... els amplificadors de senyal domèstics i d'edificis també estan dissenyats per maximitzar l'àrea de cobertura interior fins i tot quan el senyal exterior és fort'.

el botó de l'iPhone 6 no funciona

Amplificadors de senyal d'un transportador vs.

Una altra distinció important que cal fer a l’hora de comprar un amplificador de senyal de telèfon mòbil és la diferència entre els amplificadors de portadora única i de portadors múltiples. Com suggereixen les etiquetes, els amplificadors d’una sola portadora només amplifiquen el senyal d’una companyia sense fils específica, mentre que els amplificadors multiportadors poden amplificar el senyal de molts o de tots els operadors principals.

Khanifar diu que els amplificadors de senyal de telefonia mòbil d'una sola portadora són 'més adequats per a usuaris amb senyal feble fora de casa', ja que tenen nivells d'amplificació més alts que els amplificadors de múltiples portadors. Alguns impulsors d’una sola portadora tenen un guany màxim de 100 dB.

Qui hauria de plantejar-se obtenir un augment del senyal?

Els experts amb qui hem parlat no han tingut problemes per elaborar una llista de casos d’ús per a amplificadors de senyal. Bacon ens va presentar una prova de tornasol simple per a aquells que estiguessin pensant en obtenir un augment del senyal:

[Obteniu un augment del senyal] si us trobeu en un lloc on teniu un senyal però que experimenta una caiguda de les trucades, velocitats de dades lentes o problemes d’enviament de missatges de text i això afectarà la vostra vida. Ja sigui per seguretat o productivitat, un reforç de senyal us ajudarà a proporcionar la confiança necessària per continuar amb els vostres plans, siguin quins siguin.

Bacon afirma que alguns casos d’ús comuns d’augment de senyal inclouen RVers i altres viatgers que volen mantenir una connexió mòbil fiable i professionals de negocis que confien en un punt d'accés mòbil per fer la feina.

Khanifar, que diu que la seva empresa ha experimentat un augment de les vendes des del brot del coronavirus, diu que molta gent compra impulsors de senyal com a còpia de seguretat en cas de tall d’Internet. Volen assegurar-se que tindran una connexió a Internet sòlida si necessiten utilitzar dades mòbils durant un període de temps prolongat.

Va afegir que algunes persones no tenen moltes opcions d’Internet de banda ampla. Confien en les dades mòbils com a font principal de connexió a Internet. Un augment del senyal els ajuda a mantenir una connexió a Internet fiable.

Què pot causar un mal servei de cèl·lules?

Un munt de coses diferents poden causar un mal servei de telefonia mòbil. Moltes vegades, un servei deficient és el resultat de que la xarxa del vostre operador sense fils no té cobertura a la vostra zona. Consulteu el nostre mapes de cobertura per veure quin operador de telefonia mòbil té la millor cobertura a prop vostre. Assegureu-vos de revisar el vostre lloc de treball, el vostre lloc de vacances preferit i qualsevol altre lloc que visiteu sovint.

Tot i això, si el vostre operador té cobertura a la vostra zona, hi ha moltes coses que podrien causar un mal servei cel·lular. Si us podeu relacionar amb un o més dels escenaris que s’enumeren a continuació, un amplificador de senyal del mòbil us pot ajudar a obtenir un millor servei.

Congestió de xarxa

Les torres cel·lulars tenen una certa capacitat. És difícil per a tothom obtenir un bon servei quan molta gent en una zona petita intenta connectar-se a la mateixa torre cel·lular simultàniament. Això passa sovint durant esdeveniments esportius, concerts i trànsit en hores punta.

Materials de construcció

La seva casa té un sostre metàl·lic? Treballes en un edifici amb gruixudes parets de formigó? Si és així, pot ser per això que no teniu un servei deficient a casa o a l’oficina. Els senyals sense fils tenen dificultats per penetrar en certs metalls i materials de construcció com el formigó.

Zones rurals

Els que viuen a les zones rurals tenen menys probabilitats de tenir una bona cobertura constantment que els que viuen a les zones urbanes. Els operadors de telefonia mòbil simplement no han invertit tant en infraestructures de xarxes rurals com ho han fet en infraestructures de xarxes urbanes.

El paisatge natural

És menys comú, però el vostre entorn local pot provocar un servei deficient. Si viviu al costat d’una serralada o un bosc d’arbres alts, és possible que les torres cel·lulars de l’altra banda simplement no puguin travessar els objectes naturals que hi ha en el camí.

El vostre estoig del mòbil

Les fundes del telèfon són una altra causa menys freqüent de mal servei. Actualment, la majoria dels casos són lleugers i estan fabricats amb TPU flexible. Tot i això, si teniu una funda extremadament gruixuda o una funda de metall, podria evitar que la antena del telèfon es connectés a la xarxa del vostre operador.

per què no puc fer una còpia de seguretat del meu iPhone a iTunes?

Problemes de maquinari del mòbil

Si recentment heu deixat caure el telèfon a un llac o l’heu colat a una vorera, és possible que l’antena responsable de connectar-se a xarxes sense fils estigui trencada. No importa la qualitat de la xarxa del vostre operador: si l’antena o el mòdem està trencat, no es connectarà.

Els impulsors de senyal són legals?

Sí, els impulsors de senyal són legals als Estats Units i a la majoria dels altres països. Els impulsors de senyal als Estats Units han de ser certificats per la FCC, així que tingueu-ho en compte quan compreu un dels vostres. Tots els reforços de senyal que us recomanem a continuació tenen la certificació FCC.

Tot i això, els amplificadors de senyal no són legals a tot arreu. En alguns països, només podeu comprar un amplificador de senyal si es proporciona directament al vostre operador de telefonia mòbil. Trinh diu que això es deu al fet que els operadors de telefonia mòbil 'han adquirit el dret de transmetre en espectre [a] i que només els dispositius autoritzats poden transmetre-hi legalment'.

Ara ja sabeu tot el que heu de saber per prendre una decisió informada quan compreu un amplificador de senyal. A continuació, parlarem dels millors amplificadors de senyal del mòbil per a la vostra llar o vehicle.

Millors impulsors de senyal per a mòbils per a la llar

BoosterRange (peus quadrats) Preu guany màxim (dB)

SureCall Fusion4Home 5,00072$ 389.98
weBoost Home MultiRoom 5,00065$ 549.99
Cel-Fi Go X 10,000100$ 999.99
SureCall Flare 3.0 3,50072$ 379.99
Extensor de xarxa Samsung 4G LTE 2 7,500100$ 249,99

SureCall Fusion4Home

El SureCall Fusion4Home és un gran impuls de senyal per a llars i oficines, ja que té un abast màxim de 5.000 peus. Aquest amplificador té un guany màxim de 72 dB i és compatible amb tots els operadors sense fils dels Estats Units. El Fusion4Home pot mantenir i augmentar els senyals de veu, 3G i 4G LTE gràcies a la seva tecnologia 2XP.

Trobareu el millor oferta a Fusion4Home a Amazon, que inclou l'enviament gratuït dels membres de Prime.

weBoost Home MultiRoom (5.000 peus quadrats)

El weBoost Home Amplificador de senyal MultiRoom és una bona opció per a aquells que viuen en cases grans o treballen en oficines grans. Aquest amplificador té un abast de fins a 5.000 peus quadrats, cosa que significa que obtindreu una cobertura específica de fins a tres habitacions. Té un guany de fins a 65 dB, és compatible amb tots els operadors sense fils dels Estats Units i es pot instal·lar sense l'ús d'eines elèctriques.

Podeu comprar aquest amplificador de senyal de WeBoost per 549,99 dòlars més despeses d'enviament. Els membres principals poden estalviar enviaments abans comprant directament a Amazon !

Cel-Fi Go X

Necessiteu un reforç de senyal de mòbil extremadament potent per a casa vostra? El Cel-Fi GO X pot ser l’opció perfecta per a vosaltres.

Aquest amplificador de senyal és capaç d'amplificar un senyal de fins a 100 dB de guany, ja que només amplifica un portador sense fils a la vegada. Tot i que no seria ideal per a un entorn d’oficina, és ideal per a famílies amb el mateix pla de telefonia mòbil.

Podeu obtenir un Cel-Fi GO X amb un panell d’1-2 o antenes de cúpula. Les antenes de panell us ajuden a obtenir un millor servei en una part concreta de casa vostra, com ara la cuina o la sala d'estar. La majoria de les empreses de reforç de senyal recomanaran provar una antena de panell abans que una antena de cúpula.

Les antenes domèstiques són capaces de transmetre senyals amplificats a 360 graus. Això significa que el senyal s’orientarà menys a una part específica de casa vostra, però podreu arribar a una àrea total més àmplia. Les antenes de cúpula funcionen bé en cases amb sostres baixos i plans de planta oberts. En cas contrari, una antena de panell és una opció millor.

Podeu comprar un amplificador de senyal Cel-Fi GO X amb antenes de panell o cúpula activades Amazon ! El reforç d’una antena costa 999 dòlars, mentre que el de dos antenes costa 1149 dòlars.

SureCall Flare 3.0

SureCall ha rebut un reconeixement especial per la innovació dels seus amplificadors de senyal Flare. El Flare 3.0 és l’últim model d’aquest producte guardonat.

Aquest amplificador de senyal de telèfon mòbil té un abast de 3.500 peus quadrats i un guany màxim de 72 dB, cosa que el converteix en un bon ajustament per a cases, cabines i oficines. Augmentarà els senyals mòbils de veu i 4G LTE i admetrà diversos dispositius simultàniament.

com descarregar aplicacions per a poma

El Flare 3.0 és capaç de proporcionar més cobertura que altres amplificadors de senyal tradicionals a causa de les seves antenes omnidireccionals i Yagi, que s’allotgen junt amb el booster.

Podeu comprar aquest amplificador de telèfons mòbils a Amazon i Best Buy per 379 dòlars, però els clients Prime poden obtenir un descompte.

Extensor de xarxa Samsung 4G LTE 2

Verizon és un dels pocs operadors de telefonia mòbil que no ha deixat de vendre les amplificadores de senyal. Verizon té la millor xarxa sense fils dels Estats Units, però fins i tot no tenen una cobertura del 100%. El Extensor de xarxa Samsung 4G LTE 2 és una opció fantàstica per als clients de Verizon, ja que podreu obtenir assistència directament del vostre operador de telefonia sense fils.

El 4G LTE Network Extender 2 de Samsung proporciona una cobertura de fins a 7.500 peus quadrats, cosa que el fa ideal per a cases grans o edificis d’oficines. Pot suportar fins a catorze dispositius al mateix temps. Tot i que aquest reforç va ser fabricat per Samsung, és compatible amb tots els dispositius 4G, inclosos l’iPhone i altres models d’Android.

No obstant això, aquest reforç té algunes limitacions. Requereix una connexió a Internet sòlida i sempre activa amb velocitats mínimes de 10 Mbps de baixada i 5 Mbps de pujada. Aquest dispositiu només pot augmentar els senyals LTE 4G.

Tu pots compreu el Samsung 4G LTE Network Extender directament des de Verizon per 249,99 dòlars. La versió original d’aquest producte és disponible a Amazon per 199,99 dòlars, però només pot admetre set dispositius alhora.

Millors impulsors de senyal per a mòbils de cotxes

BoosterCarriersMax Gain (dB) Preu

SureCall Fusion2Go Max Tots els EUA50$ 499,99
weBoost Drive Sleek Tots els EUA23$ 199,99
Fonetones de doble banda de 700 MHz AT&T, T-Mobile, Verizon45$ 159.99
weBoost Drive 4G-X OTR Tots els EUA50$ 499,99

SureCall Fusion2Go Max

Fusion2Go Max de SureCall és un guanyador de senyals de vehicles premiat. Pot augmentar els senyals de veu, 3G i 4G LTE a totes les xarxes mòbils dels Estats Units. El Fusion2Go Max té un guany de fins a 50 dB, que és una mica més fort que l’amplificador de senyal estàndard del mòbil per a vehicles.

Aquest amplificador pot admetre diversos dispositius simultàniament, inclosos els últims telèfons intel·ligents amb connectivitat 5G.

Podeu comprar un fitxer SureCall Fusion2Go a Amazon per 499,99 dòlars .

weBoost Drive Sleek

El weBoost Drive Sleek és un altre gran impuls per a la gent que vagi. Aquest amplificador de senyal del cotxe està dissenyat amb un bressol per a telèfons mòbils de 5,1 a 7,5 polzades o dispositius de punt d'accés personal. Té un guany de fins a 23 dB i és compatible amb totes les xarxes mòbils dels Estats Units.

No us prengueu només la nostra paraula. Jordan Schwartz, el president de Pathable , té aquest reforç de senyal i el recomana. Schwartz diu que aquest impuls de senyal l’ajuda a portar la seva empresa a la carretera mentre viatja amb la seva família a la seva furgoneta camper.

Va afegir que el reforç de senyal de WeBoost Drive Sleek 'pot agafar una barra i convertir-la en tres, i això és una gran cosa quan es fa una videoconferència Zoom amb un client acampat per una butta al mig del desert'.

Aquest reforç costa 199,99 dòlars. Els membres principals poden estalviar diners en les despeses d’enviament d’un weBoost Drive Sleek by comprant directament a Amazon .

Com faig girar la pantalla de l'iPad?

Fonetones de doble banda de 700 MHz

Phonetone’s Amplificador de senyal de cotxe de doble banda de 700 MHz és una opció sòlida per a persones amb un pressupost més ajustat. Aquest reforç no és tan universal com els altres impulsors que hem recomanat. És compatible amb Band 12 (AT&T), Band 13 (Verizon) i Band 17 (T-Mobile). Si el vostre telèfon mòbil utilitza una d’aquestes bandes 4G LTE, aquest reforç us funcionarà molt bé.

Aquest amplificador de fonetones té un guany màxim de 45 dB i pot suportar simultàniament diversos dispositius. Inclou una garantia del fabricant de 5 anys i una garantia de devolució de trenta dies.

Podeu adquirir el fitxer Phonetone Dual Band 700Mhz a Amazon per 159,99 dòlars. La fonetona també té amplificadors de senyal de telefonia mòbil de cotxe més universals, però costen una mica més.

Kit de camionets weBoost Drive 4G-X OTR

Els camioners sempre necessiten un senyal mòbil fiable perquè puguin seguir el rumb i proporcionar-los actualitzacions sobre els seus enviaments. Tot i això, el servei de telefonia mòbil serà inevitablement inconsistent a mesura que conduïu per tot el país. Afortunadament, weBoost té un amplificador de senyal dissenyat específicament per a camioners.

El Kit de camionets weBoost Drive 4G-X OTR és compatible amb tots els operadors dels Estats Units i pot augmentar la intensitat del senyal fins a 32 vegades. Aquest amplificador pot admetre diversos dispositius simultàniament i inclou tot el necessari per a una instal·lació sense problemes.

Tu pots compreu el kit de camionets weBoost Drive 4G-X OTR a Amazon per 499,99 dòlars per avançat o en sis quotes d’aproximadament 83 dòlars.

Ampliadors de senyal del mòbil, explicats

Esperem que aquest article us ajudi a trobar un gran amplificador de senyal del mòbil des de casa, oficina o vehicle. La mala intensitat del senyal pot ser un inconvenient, però ara teniu una solució al problema.

Tens alguna altra pregunta sobre els impulsors de telèfons mòbils? Deixeu-los a la secció de comentaris a continuació.