Trucada de 'correu brossa potencial' a l'iPhone? Això és el que realment significa.

Potential Spam Call Iphone

Acabeu de rebre una trucada estranya al vostre iPhone i no esteu segur de per què. Quan vau agafar l'iPhone després de sentir-lo sonar, deia 'Potencial brossa' a la identificació de la persona que truca. En aquest article, ho faré expliqueu-vos què és una trucada de 'correu brossa potencial' al vostre iPhone i expliqueu per què apareix a l'identificador de trucada !

Què és una trucada de 'correu brossa potencial' a l'iPhone?

Una trucada de 'correu brossa potencial' és una trucada que Verizon Wireless ha marcat mitjançant el programari de detecció de trucades. Les trucades de 'correu brossa potencial' solen ser de telemàrqueting o d'altres trucades nefastes que intenten estafar-vos i agafar els vostres diners.Pel que fa guanya una infermera en mexicoEn l'actualitat, Verizon és l'únic operador de telefonia mòbil que etiqueta a les persones que truquen potencialment nefastes com a 'Spam potencial'. Altres operadors han implementat un programari de detecció de trucades similar que, de vegades, etiqueta les trucades brossa com a 'Probable estafa' .Per què em falten trucades de 'Potencial brossa'?

Si heu rebutjat o perdut una d'aquestes trucades brossa, encara veureu 'Potencial brossa' a la llista de trucades recents de l'aplicació iPhone Phone. Obriu l'aplicació Telèfon i toqueu la pestanya Recents per veure si heu rebut una trucada 'Potencial brossa' darrerament.

possibles trucades de correu brossa a l

Els androides també poden rebre trucades de correu brossa.

Si els vostres amics o familiars tenen un telèfon Android, també poden rebre una trucada 'Potencial brossa'. De fet, qualsevol dispositiu Android amb identificador de trucades versió 6.1.2 o posterior i el sistema operatiu Nougat o posterior pot marcar les trucades com a 'Potencial brossa'. Aquestes trucades també es podrien marcar com a 'Spam Caller'.No puc bloquejar totes aquestes trucades?

Tot i que actualment no hi ha cap manera de bloquejar les trucades des de 'Potencial brossa', Verizon en té algunes excel·lents eines de detecció de correu brossa . Si és important eliminar trucades i missatges de correu brossa, us recomanem que canvieu a Pla de telefonia mòbil de Verizon .

Abans en aquest article, esmentava que altres companyies de telefonia mòbil com T-Mobile de vegades marquen trucades nefastes com a 'estafa probable'. Si rebeu trucades de 'Scam Probable', podeu bloquejar-los completament !

Esborrant el correu brossa

Espero que aquest article aclareixi qualsevol confusió que tingueu sobre les trucades de 'Spam potencial' que heu rebut. Deixeu un comentari a continuació si heu notat altres identificacions de trucades estranyes al vostre iPhone. Ens encantaria conèixer la vostra experiència.

Gràcies per llegir,
David L.