¿Error d'activació d'iMessage en iPhone? Aquí està el per què i la solució!

Error De Activaci N De Imessage En Iphone

No pots activar iMessage al teu iPhone i no estàs segur de per què. No importa el que facis, la teva iPhone no pot enviar missatges de iMessage. En aquest sentit, li explicaré per què estàs veient un error d'activació d'iMessage al teu iPhone i et mostraré com solucionar el problema per sempre .Per què rebo un error d'activació d'iMessage?

Hi ha moltes raons diferents per les que podries estar veient l'error d'activació d'iMessage al teu iPhone. Per activar iMessage, el teu iPhone ha d'estar connectat a Wi-Fi o dades mòbils. També has de poder de rebre un missatge de text SMS , Els missatges de text estàndard que apareixen en bombolles verdes.Gairebé tots els plans de telefonia mòbil inclouen missatges de text SMS, però és possible que vulguis tornar a verificar el teu compte si tens un pla prepagament. És possible que hagis de afegir fons al teu compte abans de poder rebre missatges de text SMS.

Tot això és per dir que no podem estar segurs de si un problema amb el teu iPhone o el teu pla de mòbil està causant l'error d'activació d'iMessage. Segueix la guia pas a pas a continuació per diagnosticar i corregir la veritable raó per la qual produeix un error quan intentes que el JavaScript estigui iMessage.Assegureu-vos que el Mode Avió No Estigui Encesa

Quan el mode Avió està activat, el teu iPhone no es connectarà a el Wi-Fi o a les xarxes mòbils, de manera que no podràs activar iMessage. Obre ajustaments i assegura't que l'interruptor al costat de Mode vol estigui apagat.

Si el mode avió està desactivat, intenta activar i desactivar de nou. A vegades, això pot solucionar problemes menors de connectivitat mòbil i Wi-Fi.

com arreglar un iPhone 6 amb maons

manera avió apagat vs encèsVerifica la teva connexió Wi-Fi i dades mòbils

iMessage només es pot activar si el teu iPhone està connectat a una xarxa Wi-Fi o dades mòbils. És bo tornar a verificar i assegurar-te que el teu iPhone estigui connectat a Wi-Fi o dades mòbils! Primer, obre ajustaments i toca Wi-Fi per veure si el teu iPhone està connectat a Wi-Fi.

Assegura't que l'interruptor al costat de Wi-Fi estigui encès i que aparegui una marca de verificació blau al costat de el nom de la teva xarxa. Si el Wi-Fi està encès, intenta apagar i tornar-lo a encendre.

A continuació, ingressa a Ajustos, toca dades Mòbils i assegura't que l'interruptor al costat de Dades mòbils estigui activat. Una vegada més, és possible que vulguis intentar apagar i tornar a encendre l'interruptor per corregir potencialment una falla de programari menor.

Configura el teu iPhone a la Zona Horària Correcta

L'activació d'iMessage de vegades pot fallar si el teu iPhone està configurat a la zona horària incorrecta. Això sovint els passa a les persones que viatgen a l'estranger i s'obliden que han de configurar el seu iPhone perquè s'actualitzi la zona horària automàticament.

Obre Ajustaments i toca General> Data i hora .. Encén l'interruptor al costat de ajust automàtic per assegurar-te que el teu iPhone sempre estigui configurat amb la data i la zona horària correctes.

Apaga i torna a encendre iMessage

Activar i desactivar iMessage pot solucionar un problema menor que li està donant al teu iPhone un error d'activació d'iMessage. Primer, obre Configuració i toca missatges .

Toca l'interruptor a la part superior de la pantalla al costat de iMessage per apagar-lo. Toca l'interruptor novament per tornar a engegar iMessage! Sabràs que està encès quan l'interruptor estigui en verd.

Cercar una Actualització dels paràmetres de l'operador

El teu proveïdor de serveis mòbils i Apple publiquen amb freqüència actualitzacions dels austes de l'proveïdor per millorar la capacitat del teu iPhone per connectar-se a la xarxa del teu proveïdor. Obre Ajustaments i toca General> Quant a per veure si hi ha una actualització de la configuració de l'operador disponible.

No es poden esborrar fotos de l'iPhone 5

En general, apareixerà una finestra emergent a la pantalla en uns segons si hi ha una actualització disponible. Si apareix la finestra emergent, toca actualitzar .

Si la finestra emergent no apareix després d'uns quinze segons, probablement no hi hagi disponible una actualització de la configuració de l'operador.

Actualitza el teu iPhone

Apple llança noves actualitzacions de iOS per corregir errors menors i introduir noves funcions al teu iPhone. Obre Ajustaments i toca General> Actualització de programari . Si hi ha una nova actualització de iOS disponible, toca Descarregar i instal·lar .

Tancar Sessió al teu ID d'Apple

Tancar sessió i tornar a iniciar la sessió al ID d'Apple de vegades pot solucionar problemes menors amb el teu compte. Atès que iMessage està vinculat al teu ID d'Apple, una falla o error menor amb el teu compte podria causar un error d'activació.

Obre ajustaments i toca el teu nom a la part superior de la pantalla. Desplaça't cap avall i toca Tancar sessió . Se't demanarà que ingressis la contrasenya del ID d'Apple abans de tancar la sessió.

Ara que has tancat la sessió al ID d'Apple, toca el botó Inicia sessió . Ingressa el teu ID d'Apple i contrasenya per tornar a iniciar sessió.

Reiniciar els paràmetres de la Xarxa

Quan restablir la configuració de xarxa del teu iPhone, totes les teves configuracions de Wi-Fi, dades mòbils, Bluetooth i VPN s'esborraran i es restauraran als valors per defecte de fàbrica. Hauràs de tornar a ingressar les teves contrasenyes de Wi-Fi i tornar a connectar els teus dispositius Bluetooth al teu iPhone un cop es completi el restabliment.

Obre Ajustaments i presciona General> Restablir> Restablir ajustos de xarxa . Ingressa la contrasenya d'iPhone i confirma el restabliment tocant restablir . El teu iPhone s'apagarà i després s'encendrà novament quan es completi el restabliment.

l'iPhone no es carrega mentre està connectat

Comunica't amb Apple i el teu proveïdor de serveis mòbils

Si encara produeix un error d'activació d'iMessage al teu iPhone, és hora de comunicar-te amb Apple o amb el teu proveïdor de serveis mòbils. Recomano començar per comunicar-te amb Apple, ja que iMessage és una característica exclusiva dels iPhones. visita el lloc web de suport d'Apple per programar una trucada telefònica, xat en viu o una cita a persona en una botiga Apple local.

No obstant això, si vas descobrir que el teu iPhone no pot rebre un missatge de text SMS, el millor que pots fer és comunicar-se primer amb el teu proveïdor de serveis mòbils. A continuació es mostra una llista dels números d'atenció a client dels quatre principals proveïdors de serveis mòbils. Si el vostre proveïdor no apareix a la llista a continuació, busca a Google el nom del teu proveïdor i 'atenció a client' per obtenir ajuda.

  • AT&T : 1- (800) -331-0500
  • Sprint : 1- (888) -211-4727
  • T-Mobile : 1- (877) -746-0909
  • Verizon : 1- (800) -922-0204

iMessage: Activat!

Has activat amb èxit iMessage al teu iPhone! Sabràs exactament què fer la propera vegada que vegis un error d'activació d'iMessage al teu iPhone. Si tens alguna altra pregunta, deixa-la en la secció de comentaris a continuació.

gràcies,
David L.