El meu iPhone no es connecta a Internet! Aquí està la solució definitiva.

Mi Iphone No Se Conecta InternetProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Estàs intentant utilitzar Safari al teu iPhone, però no es connecta a Internet. No importa el que facis, no pots navegar per la web. En aquest sentit, li explicarem com diagnosticar i solucionar el problema que tens quan el teu iPhone no es connecta a Internet .Reinicia el teu iPhone

La raó més simple per la que el teu iPhone no es connecta a Internet és que pot experimentar una falla menor de programari.Manten pressionat el botó d'encesa fins que aparegui el missatge 'lliscar per apagar'. Si tens un iPhone X o més nou, mantingues pressionat simultàniament el botó lateral i qualsevol dels botons de volum. Fes lliscar la icona d'encesa vermell d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone.Manten pressionat el botó d'encesa o el botó lateral novament fins que vegis el logotip d'Apple aparèixer a la pantalla.

Wi-Fi versus Dades Mòbils

Pots connectar el teu iPhone a Internet via Wi-Fi o dades mòbils. Primer, et mostrarem com diagnosticar i solucionar problemes de Wi-Fi, després farem el mateix amb els problemes de dades mòbils.Solució de problemes de Wi-Fi

Apaga el teu Wi-Fi i torna a engegar

El primer que has de fer quan el teu iPhone no es connecta a Internet és apagar i encendre ràpidament el Wi-Fi. Això li dóna al teu iPhone una segona oportunitat per connectar-se a la teva xarxa Wi-Fi.

Obre ajustaments i pressiona Wi-Fi. Després, toca el interruptor al costat de Wi-Fi a la part superior de menú. Espera uns segons i torna a activar el Wi-Fi!

Olvíder una xarxa Wi-Fi al teu iPhone

De vegades, eliminar la teva xarxa Wi-Fi al teu iPhone i configurar-la novament des de zero pot solucionar problemes de connectivitat. Assegura't d'escriure les contrasenyes de Wi-Fi abans de fer això!

Obre Configuració i toca Wi-Fi. Preciona el botó d'informació al costat de la teva xarxa Wi-Fi, després toca Oblidar aquesta xarxa .

Després, torna a Configuració> Wi-Fi i toca la xarxa Wi-Fi per tornar a connectar-te a ella.

Reiniciar el teu Router o Modem

De vegades, Internet no funciona a causa d'un problema amb el teu router o mòdem Wi-Fi, no amb el teu iPhone. És possible que hagis de reiniciar el teu router o mòdem.

el meu iPhone no va fer còpia de seguretat a iCloud

Primer, desendolla teu router de la paret. Espera uns segons i torna a connectar-lo. El teu router es reiniciarà i començarà a reconnectar. ¡Prepara't, aquest procés pot demorar!

Solució de problemes de dades mòbils

Apaga i encén les dades mòbils

De vegades, apagar i tornar a encendre les dades mòbils pot solucionar problemes menors de connectivitat. Obre ajustaments i preciona dades Mòbils . Després, s'apaga l'interruptor al costat de dades mòbils . Espera uns segons i torna a engegar.

Expulsar i reinserir la teva targeta SIM

La teva targeta SIM és el que connecta el teu iPhone a la xarxa sense fils del teu operador. De vegades, expulsar la targeta SIM i tornar a col·locar-la pot solucionar problemes de connectivitat.

La targeta SIM del teu iPhone es troba en una safata a el costat del teu iPhone. Assegura't d'utilitzar la nostra guia sobre com expulsar targetes SIM per assegurar-te de fer-ho correctament! Després de tornar a inserir la targeta SIM, intenta connectar-te a Internet.

passos finals

Si el teu iPhone encara no es connecta a Internet després de seguir els passos anteriors, és possible que hagis de realitzar un restabliment més profund del teu iPhone.

Reiniciar els paràmetres de la xarxa

Quan restableces la configuració de xarxa, totes les teves configuracions de Wi-Fi, Bluetooth, cel·lular i VPN es restauren als paràmetres de fàbrica. Després de restablir la configuració de xarxa, serà com si estiguessis connectant el teu iPhone a les dades mòbils del teu operador per primera vegada.

Per restablir la configuració de xarxa, ingressa a Paràmetres> General> Restablir> Restablir ajustos de xarxa . Després, toca Restablir ajustos de xarxa quan aparegui la finestra emergent de confirmació.

Després de tocar restablir ajustos de xarxa, el teu iPhone es reiniciarà.

restablir, després restableix la configuració de xarxa en el teu iPhone

Mode de restauració DFU

La restauració de DFU (Actualització de firmware de el dispositiu) és la restauració més profunda que pots fer al teu iPhone. Abans de posar el teu iPhone en mode DFU, voldràs fer una còpia de seguretat per evitar perdre totes les teves dades, com els teus contactes i fotos. Quan estigui llest, consulta el nostre article per aprendre com fer una restauració DFU al teu iPhone .

Opcions de reparació i suport

Si cap dels nostres passos de solució de problemes de programari va solucionar el problema de connectivitat de la teva iPhone, probablement hauràs de posar-te en contacte amb un representant d'atenció a client d'Apple, el teu proveïdor de serveis sense fil o el fabricant del teu router / mòdem.

Contactant a Apple

Si creu que estàs bregant amb un problema d'iPhone, dirigeix-te a la teva Botiga Apple més propera. et recomanem programar una cita primer per assegurar-te que hi hagi algú disponible per ajudar-te tan aviat com arribis.

Si comprar un telèfon nou és una opció, fa servir la eina de comparació de telèfons de UpPhone per trobar els millors preus en telèfons d'Apple, Samsung, Google i més.

Contactant al teu proveïdor de serveis sense fil

Si creus que hi ha un problema amb el teu pla de dades mòbils a cridar el teu proveïdor de serveis sense fil i esbrina si poden fer alguna cosa per ajudar-te.

A continuació es mostren els números de telèfon d'alguns dels principals proveïdors de serveis sense fil dels EUA (USA)

  • AT&T : 1- (800) -331-0500
  • Sprint : 1- (888) -211-4727
  • T-Mobile : 1- (877) -746-0909
  • Verizon : 1- (800) -922-0204

Si estàs fart dels problemes de dades mòbils, pot ser que sigui el moment de canviar de proveïdor. Consulta la eina de comparació de plans de telefonia mòbil de UpPhone per trobar un pla millor!

Problema de fabricant de l'Router / Mòdem

Si no pots connectar-te a el Wi-Fi en cap dispositiu, posa't en contacte amb el fabricant del teu router. És molt possible que hi hagi un problema intern amb el router. Cerca a Google el nom de fabricant del teu router i 'atenció a client' per trobar el número de telèfon apropiat.

Tens servei ara?

Esperem que aquest article t'hagi ajudat a solucionar el problema amb el teu iPhone. Ara ja saps què fer la propera vegada que el teu iPhone no es connecti a Internet. Si tens alguna altra pregunta sobre el teu iPhone o pla de telèfon mòbil, deixa un comentari a continuació!