Esborreu l'historial del navegador a iPhone i iPad: la solució per a Safari i Chrome.

Clear Browser History Iphone Ipad

Voleu suprimir l'historial del navegador de l'iPhone o l'iPad, però no esteu segur de com fer-ho. Qualsevol persona que tingui accés al vostre iPhone o iPad pot comprovar el vostre historial de navegació i veure una llista de tots els llocs web que heu visitat. En aquest article, us ho mostraré com esborrar l'historial del navegador a l'iPhone i l'iPad tant a Chrome com a Safari .

Com que la majoria dels propietaris d’iPhone i iPad utilitzen Safari quan naveguen pel web, començaré aquí. Si feu servir Chrome a l'iPhone o l'iPad, desplaceu-vos cap a la meitat de la pàgina.Com esborrar l'historial del navegador Safari a l'iPhone i l'iPad

Primer, obriu l'aplicació Configuració al vostre iPhone o iPad. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Safari . A continuació, desplaceu-vos cap avall i toqueu Esborreu l'historial i les dades del lloc web . Finalment, confirmeu la vostra decisió tocant Esborreu l'historial i les dades .

Només vull esborrar les dades del lloc web de Safari, No El meu historial de navegador.

Si no voleu esborrar l'historial de Safari a l'iPhone o l'iPad, però si voleu eliminar totes les dades del lloc web de Safari, també és possible. Obriu el fitxer Configuració aplicació i toqueu Safari -> Avançat -> Dades del lloc web . A continuació, toqueu Elimineu totes les dades del lloc web i Elimina quan aparegui la finestra emergent de confirmació.

Què se suprimeix quan esborro l'historial i les dades del lloc web de Safari?

Quan esborreu l’historial i les dades del lloc web en un iPhone o iPad, el vostre historial de navegació, les galetes (petits fitxers desats al navegador web que contenen informació sobre la vostra visita a un lloc web específic) i la resta de dades de navegació web desades s’esborraran de l’iPad .

Com esborrar l'historial del navegador Chrome a l'iPhone i l'iPad

Comenceu obrint l'aplicació Chrome a l'iPhone o l'iPad i tocant els tres punts verticals a la dreta de la barra d'adreces.A continuació, toqueu Historial -> Esborra les dades de navegació ...

A continuació, toqueu Elimina les dades de navegació… a l'extrem inferior esquerre del menú que apareix. Ara veureu cinc tipus de dades de navegació que podeu suprimir:

 1. Historial de navegació : Un historial de tots els llocs web que heu visitat a l'iPhone o l'iPad.
 2. Cookies, dades del lloc : Petits fitxers que els llocs web emmagatzemen al vostre navegador
 3. Imatges i fitxers emmagatzemats a la memòria cau : Imatges i fitxers que el vostre lloc web guarda amb una versió estàtica, de manera que una pàgina es carregarà més ràpidament la propera vegada que la visiteu
 4. Contrasenyes desades : La contrasenya del compte que es desa al navegador Chrome del vostre iPhone o iPad
 5. Emplenament automàtic de dades : Informació que s'omple automàticament als formularis en línia (nom, adreça de correu electrònic, etc.)

Per suprimir l'historial de Chrome a l'iPhone o l'iPad, només cal que assegureu-vos que hi hagi una petita marca de verificació a la dreta de Historial de navegació .

què passa quan el vostre iPhone es posa negre

Si voleu un començament completament nou al navegador Chrome (potser esteu regalant el vostre iPhone o iPad a algú), és probable que vulgueu marcar totes les opcions. Per marcar una opció, només cal que la toqueu.

Finalment, toqueu Elimina les dades de navegació per esborrar l'historial de navegació a l'iPhone o l'iPad. Apareixerà una finestra emergent que us demanarà que confirmeu la vostra decisió tocant Elimina les dades de navegació .

Apareixerà una finestra emergent per fer-vos saber que el navegador s’ha esborrat. Feu clic a Fet a l'extrem superior dret de la pantalla per tancar el menú.

Es desarà l'historial del navegador si faig servir una finestra de navegació privada?

No, si utilitzeu una finestra de navegació privada, l'historial dels llocs web que visiteu i altres dades del lloc web no es desaran a l'iPhone o l'iPad. Per tant, si no voleu tenir problemes per esborrar l'historial del navegador de l'iPhone o l'iPad regularment, utilitzeu Internet en un navegador privat.

Com obrir una finestra de navegació privada a Safari a iPhone i iPad

 1. Obriu l'aplicació Safari al vostre iPhone o iPad.
 2. Toqueu el botó del commutador de pestanyes a l'extrem inferior dret de la pantalla.
 3. Aixeta Privat a l'extrem inferior esquerre de la pantalla. Ara esteu en mode de navegació privada.
 4. Toqueu el botó més al centre de la part inferior de la pantalla per començar a navegar per la web.

Com obrir una finestra de navegació privada a Chrome a iPhone i iPad

 1. Obriu l'aplicació Chrome a l'iPhone o l'iPad.
 2. Toqueu els tres punts verticals a l'extrem superior dret de la pantalla.
 3. Aixeta Nova pestanya d'incògnit . Ara esteu en una finestra de navegació privada i podeu començar a navegar pel web.

Historial del navegador: esborrat.

Heu esborrat amb èxit l'historial del navegador al vostre iPhone o iPad. Ara ningú que prengui el vostre iPad mai sabrà què feia. Prefereixes Safari o Chrome? Deixeu-me un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.