El meu iPhone no vibra. Aquí teniu la solució real.

My Iphone Doesn T Vibrate

Traieu l’iPhone de la butxaca i veieu tres trucades perdudes de l’àvia. Esteu segur que el teníeu configurat per vibrar, però no podíeu sentir el brunzit! Uh-oh: el vostre iPhone ha deixat de vibrar. En aquest article, us ho mostraré com solucionar un iPhone que no vibri i què fer si el motor de vibració es trenca .

Primer de tot: proveu el motor de vibració del vostre iPhone

Abans de començar, vegem si el motor de vibració del vostre iPhone està engegat. Gireu l'interruptor Silent / Ring de l'iPhone cap endavant i cap enrere (l'interruptor es troba per sobre dels botons de volum que hi ha a la part esquerra de l'iPhone) i sentireu un brunzit si està activat 'Vibrar en timbre' o 'Vibrar en silenci' a Configuració. (Consulteu la secció següent per obtenir detalls sobre el funcionament del commutador.) Si no sentiu que l'iPhone vibra, no vol dir que el motor de vibració estigui trencat, vol dir que hem de fer un cop d'ull a Configuració.

Com funciona l’interruptor Silent / Ring amb el motor de vibració

  • Si l'opció 'Vibra al timbre' està activat a Configuració, l'iPhone vibrarà quan premeu l'interruptor Silent / Ring cap a la part frontal de l'iPhone.
  • Si està activat 'Vibra en silenci', l'iPhone vibrarà quan premeu l'interruptor cap a la part posterior de l'iPhone.
  • Si tots dos estan apagats, l'iPhone no vibrarà quan gireu l'interruptor.

Quan el vostre iPhone no vibri en mode silenci

Un problema habitual amb què s’enfronten els usuaris d’iPhone és que el seu iPhone no vibra en mode silenci. Els telèfons iPhone d’altres persones no vibraran quan el timbre estigui activat. Afortunadament, aquests dos problemes solen ser fàcils de solucionar a Configuració.Com s'activa la vibració en silenci / anell

  1. Obert Configuració .
  2. Aixeta Sons i Hàptics .
  3. Els dos paràmetres que analitzarem són Vibra a l'anell i Vibra en silenci . El paràmetre Vibra en silenci permetrà que el vostre iPhone vibri quan estigueu en mode silenci, i el paràmetre Vibra en timbre permet que el vostre telèfon soni i vibri alhora. Toqueu l'interruptor situat a la dreta de qualsevol dels dos paràmetres per activar-lo.

Altres passos de resolució de problemes de programari

Activeu la vibració a la configuració d’accessibilitat

Si la vibració està desactivada a la configuració d’accessibilitat de l’iPhone, l’iPhone no vibrarà fins i tot si el motor de vibració és completament funcional. Anar a Configuració -> Accessibilitat -> Tàctil i assegureu-vos que el commutador situat al costat de Vibració està activat. Sabreu que l’interruptor està activat quan estigui verd.Assegureu-vos que heu seleccionat un patró de vibració

És possible que el vostre iPhone no vibri perquè heu definit el vostre patró de vibració a Cap. Obriu Configuració i toqueu Sons i Hàptics -> To de trucada i toqueu Vibració a la part superior de la pantalla. Assegureu-vos que hi hagi una marca de verificació al costat de qualsevol cosa que no sigui Cap !

El meu iPhone no vibra en absolut!

Si el vostre iPhone no vibra gens, és possible que hi hagi un problema de programari amb el vostre iPhone. Una manera de solucionar-ho és restablir la configuració del vostre iPhone. En fer-ho, no s’esborrarà cap contingut del dispositiu, però sí voluntat torna tots els paràmetres de l'iPhone (inclosa la vibració) als valors predeterminats de fàbrica. Us recomano fer una còpia de seguretat del vostre iPhone amb iTunes o iCloud abans d’iniciar aquest procés.

Com restablir tots els paràmetres

  1. Obert Configuració .
  2. Aixeta General .
  3. Desplaceu-vos fins a la part inferior del menú i toqueu Restableix .
  4. Aixeta Restableix tots els paràmetres i confirmeu que voleu continuar. Haureu d’introduir la vostra contrasenya si la teniu. Després de fer-ho i reiniciar l'iPhone, proveu-lo per veure si vibra. Si no és així, seguiu llegint.

Restauració de DFU

Si heu provat tots els passos anteriors i el vostre iPhone no vibra, és hora de fer una còpia de seguretat del vostre iPhone i seguiu el nostre tutorial sobre com restaurar DFU el vostre iPhone . Una restauració de DFU esborra tot el contingut i la configuració del dispositiu i és el final per solucionar problemes de programari de l'iPhone. Això és diferent d'una restauració estàndard d'iTunes, ja que neteja el programari i configuració del maquinari des del dispositiu.

El meu iPhone Tot i així No vibra

Si el vostre iPhone encara no vibra després d’una restauració de DFU, probablement tingueu un problema de maquinari. En general, això significa que el motor de vibració de l'iPhone ha mort i ha de ser substituït. Es tracta d’un procés molt implicat, de manera que no us recomanem que proveu aquesta reparació a casa.

Feu una parada a l'Apple Store

Feu una cita amb Genius Bar al vostre Apple Store local. Assegureu-vos de fer una còpia de seguretat completa del dispositiu abans d’anar a la cita, perquè si cal substituir l’iPhone, necessitareu una còpia de seguretat de les vostres dades per col·locar-la al nou iPhone. Apple també té un servei d’enviament de correu electrònic fantàstic si no viviu a prop d’una Apple Store.

Buzz Buzz! Buzz Buzz! Acabem-ho.

I ja ho teniu: el vostre iPhone torna a brollar i sabeu què fer quan el vostre iPhone deixa de vibrar. Sempre sabreu quan l’àvia (o el vostre cap) truca i això us pot estalviar un mal de cap a tothom. Deixeu un comentari a continuació sobre quina solució us ha funcionat i, si us ha agradat aquest article, envieu-lo als vostres amics quan els sentiu fer la pregunta antiga: 'Per què el meu iPhone no vibra?'