El teclat de l'iPhone no funciona? Aquí teniu Per què i la solució real?

Iphone Keyboard Not Working

El teclat del vostre iPhone no funciona correctament i no esteu segur de per què. Esteu intentant escriure un missatge o nota, però el teclat no coopera. En aquest article, ho faré expliqueu per què el teclat del vostre iPhone no funciona i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !

Per què el teclat del meu iPhone no funciona?

Normalment, els teclats de l'iPhone deixen de funcionar per una de les tres raons següents:  1. L'aplicació en què proveu d'utilitzar el teclat de l'iPhone s'ha bloquejat.
  2. El vostre iPhone té un problema de programari més avançat.
  3. La pantalla del vostre iPhone no funciona correctament o ja no respon.

Els passos següents us ajudaran a identificar exactament el que ha provocat que el teclat del vostre iPhone deixi de funcionar i us mostrarà com solucionar el problema.Esborreu la pantalla del vostre iPhone

És possible que el teclat no funcioni correctament si hi ha alguna cosa enganxada a la pantalla. Sovint, es tracta de residus alimentaris: mengeu alguna cosa amb les mans i, a continuació, agafeu el vostre iPhone. Quan comenceu a utilitzar l’iPhone, alguns dels aliments que acabeu menjant s’enganxen a la pantalla i fan que el vostre iPhone cregui que toqueu la pantalla.De vegades, això pot fer que el teclat es torni boig i fins i tot 'escriure lletres per si sol'. Agafeu un drap de microfibra i netegeu la part inferior de la pantalla de l'iPhone on apareix el teclat. Si no teniu un drap de microfibra, us recomanem Paquet de 6 Progo a Amazon .

per què el meu telèfon continua reiniciant-se

Si la brossa de la pantalla és realment tossuda, és possible que vulgueu utilitzar un líquid per netejar la pantalla. Tot i així, heu de tenir precaució aquí: molts esprais de neteja de pantalla populars contenen ingredients que poden ser perjudicials per a la pantalla del vostre iPhone.Apple us recomana que no utilitzeu líquids de neteja com ara netejadors de vidres, aerosols, netejadors domèstics, abrasius, amoníac, dissolvents o qualsevol cosa que contingui peròxid d’hidrogen o acetona.

Com us podeu imaginar, pot ser difícil localitzar un producte de neteja líquida que no contingui cap d’aquests ingredients. Afortunadament, en vam localitzar un: el Kit de neteja de pantalla tàctil GreatShield . Aquest kit també inclou un drap de microfibra i una eina de neteja a dues cares perquè pugueu treure tres articles de la llista de la compra.

Tanca totes les teves aplicacions

Aquí teniu una pregunta important que us heu de fer: el teclat de l’iPhone no funciona en cap de les vostres aplicacions o el problema només es produeix en una de les vostres aplicacions?

Si el teclat no funciona en cap de les vostres aplicacions, és menys probable que una aplicació específica estigui causant el problema. Si el teclat no funciona només en una sola aplicació, hi ha una bona probabilitat que l’aplicació s’hagi bloquejat, cosa que provoca el problema.

Independentment de la situació en què es trobi, anem tanqueu totes les aplicacions del vostre iPhone . D’aquesta manera, podem estar segurs que un bloqueig d’aplicacions no és el que va provocar que el teclat del vostre iPhone deixés de funcionar.

Per tancar les aplicacions, obriu el commutador d'aplicacions prement dues vegades el botó Inici (iPhone 8 i versions anteriors) o lliscant cap amunt des de la part inferior de la pantalla fins al centre de la pantalla (iPhone X). A continuació, feu lliscar les vostres aplicacions cap amunt i cap amunt de la part superior de la pantalla. Sabreu que totes les vostres aplicacions estan tancades quan no apareix res al commutador d'aplicacions.

Reinicieu l'iPhone

Fins i tot si heu tancat totes les aplicacions de l’iPhone, és possible que el teclat de l’iPhone no funcioni a causa d’un problema menor de programari. Reiniciar l'iPhone pot solucionar petits problemes de programari, ja que permet que tots els programes que s'executen a l'iPhone es tanquin de manera natural.

Per apagar l’iPhone, mantén premut el botó d’engegada i fes lliscar la icona d’energia vermella per sobre de les paraules llisqueu fins a apagar-lo . Si teniu un iPhone X, manteniu premut el botó lateral i el botó de baixar el volum i, a continuació, apagueu l'iPhone fent lliscar la icona d'alimentació d'esquerra a dreta.

l'iPad no s'encén enganxat al logotip d'Apple

Per tornar a engegar l'iPhone, manteniu premut el botó lateral (iPhone X) o el botó d'engegada (iPhone 8 o versions anteriors) fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Restableix tots els paràmetres

Sovint ens referim a Restableix tots els paràmetres com a 'bala màgica', ja que té el potencial de solucionar problemes de programari problemàtics que, d'una altra manera, seran difícils de resoldre. Aquest restabliment restaura tots els valors predeterminats de fàbrica de l'aplicació Configuració.

Haureu de tornar a introduir les contrasenyes Wi-Fi, tornar a configurar el fons de pantalla i tornar-vos a connectar als dispositius Bluetooth, però val la pena que el teclat de l'iPhone funcioni de nou.

Per restablir tots els paràmetres del vostre iPhone, aneu a Configuració -> General -> Restableix i toqueu Restableix tots els paràmetres . Introduïu la contrasenya de l'iPhone i toqueu Restableix tots els paràmetres per confirmar.

la pantalla no activarà l'iPhone 6

DFU Restaura el teu iPhone

Si Restableix tots els paràmetres no ha funcionat per solucionar el problema del teclat de l'iPhone, és hora de fer-ho posa el teu iPhone en mode DFU i restaurar. Aquesta restauració esborrarà i recarregarà totes les línies de codi del vostre iPhone. Quan finalitzi la restauració, serà com si estigués traient l’iPhone de la caixa per primera vegada.

Abans de posar el vostre iPhone en mode DFU, us ho recomano desant una còpia de seguretat de totes les vostres dades i informació. D’aquesta manera, podeu restaurar des d’una còpia de seguretat i no perdre totes les fotos, vídeos i molt més.

Premeu el tauler lògic del vostre iPhone cap avall

Aquest pas és realment llarg, però val la pena provar-lo si us podeu estalviar un viatge a l'Apple Store. Si el teclat de l'iPhone deixava de funcionar després l'heu deixat caure sobre una superfície dura, és possible que els petits cables de l'iPhone que connecten la placa lògica a la pantalla s'hagin descartat. Si es desallotgen, la pantalla pot deixar de respondre.

canviar el número de telèfon a iCloud

La ubicació de la placa lògica variarà en funció del model d'iPhone que tingueu. Recomanem anar a iFixit i trobar la guia de desglossament del vostre model d'iPhone per saber on es troba la placa lògica.

Un cop hàgiu trobat el tauler lògic, premeu-lo directament. Haureu de prémer força fort, però tingueu cura de no prémer massa dur , perquè corre el risc de trencar la pantalla. Tot i això, si la pantalla ja no respon, és possible que no quedi res a perdre.

Repareu el vostre iPhone

Si la restauració de DFU no va solucionar el teclat de l'iPhone, podem descartar la possibilitat d'un problema de programari. Ara és el moment de parlar de les vostres opcions de reparació.

Es poden produir danys causats per l’aigua, esquerdes de les pantalles o gotes accidentals la pantalla de l'iPhone deixarà de funcionar . Si la pantalla no funciona, tindreu dificultats per fer fins i tot les tasques més senzilles del vostre iPhone, com ara obrir aplicacions o escriure al teclat.

Si el vostre iPhone està cobert per AppleCare +, aneu al vostre Apple Store local i demaneu-li un tècnic. També us recomanem Pols , una empresa de reparació a la carta que us envia directament una tecnologia certificada.

Vostè té la clau

El teclat del vostre iPhone torna a funcionar i podeu tornar a provar missatges, correus electrònics i notes. La propera vegada que el teclat de l'iPhone no funcioni, sabreu on heu de solucionar el problema. Feu-me saber quin pas va solucionar el vostre iPhone deixant un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.