Com puc activar el teclat amb una sola mà en un iPhone? La solució!

How Do I Turn One Handed Keyboard An Iphone

Voleu enviar un text al vostre iPhone, però només teniu una mà lliure. 'Si només hi hagués un teclat d'iPhone amb una sola mà!' et penses a tu mateix. Afortunadament, ara n’hi ha. En aquest article, us ho mostraré com activar el teclat amb una sola mà en un iPhone .

Abans de començar ...

Apple va integrar el teclat de l’iPhone amb una sola mà amb la versió d’iOS 11 a la tardor del 2017, així que assegureu-vos d’haver actualitzat l’iPhone abans de seguir aquesta guia. Per actualitzar a iOS 11, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Actualització de programari -> Baixeu i instal·leu. El procés d'actualització pot trigar una estona, així que tingueu paciència.Com activar el teclat amb una sola mà en un iPhone

  1. Obriu una aplicació que utilitzi el teclat de l'iPhone. Faré servir l'aplicació Notes per demostrar-ho.
  2. Manteniu premuda la icona d'emoji situat a l'extrem inferior esquerre del teclat de l'iPhone.
  3. Si ets dretà, toqueu la icona del teclat de l'iPhone a la dreta del menú per activar el teclat amb una sola mà en un iPhone.
  4. Si ets esquerrà, toqueu la icona del teclat de l'iPhone a l'esquerra del menú per activar el teclat amb una sola mà en un iPhone.
  5. Després de tocar qualsevol de les icones del teclat, el teclat de l'iPhone es desplaçarà cap a la dreta o cap a l'esquerra, de manera que serà fàcil escriure amb una sola mà.Per tornar al teclat de l'iPhone amb dues mans, toqueu la fletxa blanca que hi ha al costat oposat del teclat de l'iPhone amb una sola mà. També podeu tornar a prémer amb fermesa la icona d'emoji i, a continuació, a tocar la icona del teclat al centre del menú.Escrivint fàcilment

L’escriptura és una mica més fàcil ara que ja sabeu com encendre el teclat amb una sola mà a l’iPhone. Assegureu-vos de compartir aquest consell útil a les xarxes socials amb els vostres amics i familiars. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone, deixeu un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.