Com desactivar els rebuts de lectura a l'iPhone: la solució real!

How Turn Off Read Receipts IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

No voleu que la gent sàpiga quan heu llegit els seus iMessages, però no esteu segur de com fer-ho. Tots coneixem aquell amic o membre de la família que es molesta quan no respon de seguida. En aquest article, ho faré demostreu com desactivar els rebuts de lectura en un iPhone perquè la gent no sàpiga quan heu obert i llegit els seus iMessages !Què són els rebuts de lectura en un iPhone?

Els rebuts de lectura són notificacions que el vostre iPhone envia a les persones a qui envieu iMessages. Si la persona a qui envieu missatges de text té activada l'opció Envia rebuts de lectura, podreu veure la paraula Llegiu així com el temps que llegeixen el vostre iMessage. De la mateixa manera, si teniu activats els Enviaments de lectura, la persona a qui envieu missatges de text podrà veure-la quan llegiu els seus iMessatges.l'iPhone 6 no es carregaràCom desactivar els rebuts de lectura a l'iPhone

Per desactivar els rebuts de lectura en un iPhone, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Missatges. A continuació, apagueu l’interruptor que hi ha al costat Enviar rebuts de lectura . Sabreu que està desactivat quan l'interruptor es col·loca a l'esquerra.

Ara, quan obriu i llegiu un iMessage, la persona que ha enviat el missatge només veurà Lliurat .Puc enviar rebuts de lectura quan envio un missatge de text?

No, els missatges de text habituals no envien rebuts de lectura. Per tant, si envieu un missatge de text a algú que tingui un telèfon Android o un altre telèfon que no sigui d’Apple, no podrà veure si alguna vegada heu llegit el seu missatge. Els rebuts de lectura només s’envien quan envieu missatges d’iMessages a algú.

Què passa si vull tornar a activar els rebuts de lectura?

Si voleu tornar a activar els rebuts de lectura, torneu-hi a entrar Configuració -> Missatges i activeu l'interruptor situat al costat de Enviar rebuts de lectura . Sabreu que l'opció Envia rebuts de lectura està activada quan l'interruptor és verd i es col·loca a la dreta.

Voleu una còpia del vostre rebut?

Ara ja sabeu com desactivar els rebuts de lectura al vostre iPhone i ara la gent no ho sabrà quan llegiu els seus iMessages. Si teniu cap més pregunta sobre el vostre iPhone, no dubteu a deixar un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.

Vaig deixar caure el meu iPhone a l'aigua i no s'encendrà