El meu iPhone no es pot sincronitzar. Aquí teniu la solució real.

My Iphone Cannot Be Synced

Esteu intentant sincronitzar el vostre iPhone amb iTunes, però alguna cosa no funciona. Segueu veient l’error -54 i no esteu segur de què fer. En aquest article, Us explicaré què heu de fer si el vostre iPhone no es pot sincronitzar.

Reinicieu l'iPhone

Primer, proveu de reiniciar l'iPhone. Pot haver-hi un problema de programari menor que impedeixi la sincronització de l’iPhone.Si teniu un iPhone 8 o anterior, manteniu premut el botó d’engegada. En un iPhone X o versions posteriors, mantingueu premuts simultàniament el botó lateral i el botó de volum. A continuació, llisqueu la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone.Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada o el botó lateral per tornar a engegar l’iPhone.Actualitzeu el programari a l'iPhone i l'ordinador

Si l'iPhone o l'ordinador utilitzen programes obsolets, poden provocar problemes durant el procés de sincronització.

Per cercar una actualització de l'iPhone, obriu Configuració i toqueu General -> Actualització de programari . Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha disponible una actualització d'iOS.Per actualitzar un Mac, feu clic al logotip d'Apple a l'extrem superior esquerre de la pantalla. A continuació, feu clic a Quant a aquest Mac -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, toqueu Actualitzar ara .

Per actualitzar un equip Windows, feu clic a Inici -> Configuració -> Actualització i seguretat -> Actualització de Windows .

Consolideu els fitxers multimèdia d'iTunes

Si els fitxers multimèdia de l'ordinador es guarden en diverses ubicacions diferents, pot provocar problemes quan intenteu sincronitzar l'iPhone. Per consolidar la vostra biblioteca multimèdia d'iTunes, obriu iTunes i feu clic a Dossier a l'extrem superior esquerre de la pantalla. Feu clic a Biblioteca i, a continuació, feu clic a Consolidar fitxers .

Desinstal·leu el programari de seguretat de tercers

De vegades, programes de programari de tercers (com McAfee) poden interferir amb el procés de sincronització de l'iPhone. De vegades, aquests programes malinterpretaran la sincronització com una amenaça per a la seguretat i impediran que es produeixi.

Consulteu la guia d’Apple per obtenir més informació com desinstal·lar un programa en un Mac . Si teniu un equip Windows, consulteu la guia de Microsoft per a desinstal·leu un programa de tercers .

Heu baixat el contingut de l'App Store?

Si no podeu sincronitzar un fitxer o una aplicació que heu baixat de l’iTunes Store, proveu de suprimir el contingut i de tornar-lo a baixar. Com que el contingut està enllaçat amb el vostre ID d'Apple, també el podeu baixar directament a l'iPhone des de l'App Store.

Després de suprimir els fitxers, obriu l'App Store al Mac i feu clic al vostre nom a l'extrem inferior esquerre de la pantalla. Cerqueu l'aplicació que vulgueu reinstal·lar i feu clic a la icona del núvol.

Si preferiu baixar el contingut directament a l'iPhone, obriu l'App Store i feu clic a la icona del compte a l'extrem superior dret de la pantalla. Aixeta Comprat -> No en aquest iPhone . Toqueu la icona del núvol per instal·lar l'aplicació.

El meu contingut no prové de l’iTunes Store.

Si el contingut que no es sincronitza no prové de l’iTunes Store (com un CD), proveu de suprimir-lo i tornar-lo a importar a iTunes. En primer lloc, haureu d’obrir iTunes per importar-hi fitxers. A continuació, feu clic a Dossier a l'extrem superior esquerre de la pantalla. A continuació, feu clic a Afegeix a la biblioteca i cerqueu els fitxers que vulgueu importar a iTunes.

DFU Restaura el teu iPhone

Si el vostre iPhone encara no es pot sincronitzar, proveu de posar-lo en mode DFU. Una restauració de DFU pot solucionar els problemes de programari més profunds que es produeixen en un iPhone. Abans de posar l’iPhone en mode DFU, us recomanem que feu una còpia de seguretat primer perquè no perdeu totes les dades.

Quan estigueu a punt, consulteu el nostre Guia de restauració de DFU .

Encara no se sincronitzarà?

És hora de concertar una cita al vostre Apple Store local. És possible que hi hagi un problema amb el vostre compte que només pugui resoldre una tecnologia d’Apple.

El meu iPhone no es pot sincronitzar: s’explica.

Esperem que aquest article us ajudi a solucionar el problema de sincronització del vostre iPhone. El següent que el vostre iPhone no es pugui sincronitzar o vegeu l'error -54, ja sabreu què fer. Qualsevol pregunta? Feu-nos-ho saber en els comentaris següents.