Com descarregar aplicacions a l'iPhone: la guia completa.

How Download Apps Iphone

No sabeu com instal·lar aplicacions a l'iPhone, però voleu saber com fer-ho. Hi ha més de dos milions d’aplicacions a l’App Store de l’iPhone, la majoria de les quals us ajuden a treure més profit del vostre iPhone. En aquest article, us ho mostraré com baixar aplicacions al vostre iPhone !

El contingut d’aquest article s’ha actualitzat per a iOS 11, la versió més recent del programari per a iPhone. Apple va introduir un nou disseny de l'App Store amb iOS 11, de manera que si teniu una versió de programari anterior, és possible que l'iPhone tingui un aspecte lleugerament diferent. Si encara no ho heu fet, us recomano que actualitzeu el vostre iPhone.Què són les aplicacions al meu iPhone?

Les aplicacions, que són abreviatures d’aplicacions, són programes que instal·leu al vostre iPhone. Hi ha aplicacions per a jocs divertits, per organitzar la vostra feina o la vostra vida personal i el vostre servei de correu electrònic o plataforma de xarxes socials preferits.Com descarregar aplicacions a l'iPhone

 1. Desbloqueja el teu iPhone mitjançant la vostra contrasenya, Touch ID o Face ID.
 2. Obriu el fitxer Tenda d'aplicacions aplicació
 3. Cerqueu l’aplicació que voleu baixar navegant a la secció Avui, Jocs o Aplicacions, o bé cerqueu l'aplicació mitjançant la pestanya Cerca .
 4. Quan hàgiu trobat l’aplicació que voleu baixar, toqueu Aconseguir a la dreta de l'aplicació.
 5. Confirmeu la instal·lació introduint la vostra contrasenya o fent servir Touch ID. Si teniu un iPhone X, feu doble clic al botó lateral per activar Face ID i confirmeu la instal·lació.
 6. Ara l'aplicació començarà a instal·lar-se al vostre iPhone. Veureu un petit cercle d'estat a la dreta de l'aplicació a l'App Store.
 7. Un cop acabada la instal·lació de l'aplicació, apareixerà a la pantalla d'inici de l'iPhone.
 8. És possible que hàgiu de desplaçar-vos (fent lliscar el dit de dreta a esquerra a la pantalla de l’iPhone) fins a la segona o tercera pantalla d’inici per trobar l’aplicació.

sConsulteu l'historial de compres i baixades de l'App Store

Al vostre ID d’Apple es desa un historial de totes les aplicacions que heu baixat o comprat. Aquest és un recurs fantàstic si el vostre fill té una factura important jugant a les aplicacions 'paga per guanyar' o si rebeu rebuts falsos de correu electrònic dels impostors d’Apple .

Seguiu els passos següents per obtenir informació sobre com podeu comprovar l'historial de baixades i compres de l'App Store:

 1. Obriu l'aplicació Configuració al vostre iPhone.
 2. Toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla.
 3. Toqueu iTunes i App Store .
 4. Toqueu el vostre identificador d'Apple a la part superior de la pantalla.
 5. Aixeta Veure identificador d'Apple .
 6. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Historial de compres per veure una llista de tot el que heu baixat a l'iPhone.
 7. Fins i tot si l’aplicació es va poder descarregar gratuïtament, continuarà apareixent al vostre historial de compres.