Com puc escanejar documents en un iPhone? Aquí teniu la solució.

How Do I Scan Documents An Iphone

Voleu escanejar un document important al vostre iPhone, però no sabeu per on començar. En el passat, haureu hagut de descarregar una aplicació d’escaneig de documents, però això ja no és el cas amb iOS 11. En aquest article us mostraré com escanejar documents en un iPhone mitjançant l'aplicació Notes !

Assegureu-vos que el vostre iPhone estigui actualitzat

La possibilitat d'escanejar documents en un iPhone a l'aplicació Notes es va implementar quan Apple va llançar iOS 11 a la tardor del 2017. Per comprovar si el vostre iPhone funciona amb iOS 11, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Quant a . Mireu el número que hi ha al costat Versió - Si diu 11 o 11. (qualsevol dígit), iOS 11 està instal·lat al vostre iPhone.

Com escanejar documents en un iPhone a l'aplicació Notes

  1. Obriu el fitxer Notes aplicació
  2. Per obrir una nota nova, toqueu el botó Crea una nota nova a l'extrem inferior dret de la pantalla.
  3. Toqueu el botó més situat al centre a la part superior del teclat de l'iPhone.
  4. Aixeta Escaneja documents .
  5. Col·loqueu el document a la finestra de la càmera. De vegades, apareixerà un quadre groc a la pantalla que us guiarà.
  6. Toqueu el botó circular situat a la part inferior de la pantalla de l'iPhone.
  7. Arrossegueu les cantonades del marc per ajustar-les al document.
  8. Aixeta Mantenir l’escaneig si esteu satisfet amb la imatge o toqueu Torna a reprendre per tornar-ho a provar.
  9. Un cop hàgiu acabat d’escanejar documents, toqueu Desa a la cantonada inferior dreta.

Com convertir el document escanejat a PDF

Un PDF és un tipus de fitxer que conté una imatge electrònica de text i gràfics que apareix com un document imprès. Els fitxers PDF són excel·lents perquè podeu signar-los o inicialitzar-los al vostre iPhone o a un altre dispositiu; és com omplir un formulari o un contracte sense haver-lo d’imprimir.Un cop hàgiu escanejat un document a l'iPhone, podeu exportar-lo en format PDF. Per fer-ho, obriu la nota amb el document escanejat i toqueu el botó de compartir a l'extrem superior dret de la pantalla. A continuació, toqueu Marca com a PDF .

Si voleu escriure al document, potser per signar-lo o inicialitzar-lo, toqueu el botó de marcador situat a l'extrem superior dret de la pantalla, seleccioneu una de les eines d'escriptura a la part inferior de la pantalla. Podeu fer servir el dit o un Apple Pencil per escriure al document escanejat.On es desa el meu PDF?

Quan hàgiu acabat, toqueu Fet a l'extrem superior esquerre de la pantalla. Aixeta Desa el fitxer a ... i seleccioneu on voleu desar el fitxer. Heu d’optar per desar el PDF a iCloud Drive o al vostre iPhone.

Escaneig fàcil

Heu escanejat amb èxit un document important i l’heu marcat al vostre iPhone. Esperem que compartiu aquest article a les xarxes socials ara que ja sabeu escanejar documents en un iPhone. No dubteu a deixar-nos un comentari a continuació i no oblideu consultar l’altre articles sobre les noves funcions de iOS 11 .

Gràcies per llegir,
David L.