L’iPhone X és impermeable? Aquí teniu La veritat!

Is Iphone X Waterproof

Esteu pensant en comprar l’iPhone X i us pregunteu si és impermeable. Afortunadament, podeu deixar escapar un gran sospir. En aquest article, respondré a la pregunta: l'iPhone X és impermeable?l'iPhone 5c no es connectarà al wifi

Busqueu informació sobre l’iPhone XS ? Mireu el meu nou article per obtenir més informació Resistència a l'aigua de l'iPhone XS !L’iPhone X és impermeable?

Sí, l’iPhone X ho és dissenyat per ser impermeable fins a 1 metre o aproximadament 3 peus . L'iPhone X té la classificació IP67, és a dir, és totalment resistent a la pols i a l'aigua quan està submergit a una profunditat d'1 metre o menys.

Si teniu previst anar a prop d’una piscina més profunda que la piscina per a nens, fes una ullada aquests casos de Lifeproof . Les fundes resistents a la vida tenen una protecció contra ingressos IP68 i segellen el vostre iPhone de brutícia, pols, gel i neu. També són resistents als cops i suporten caigudes de fins a 6,5 ​​peus.Estan protegits per AppleCare els danys causats per l'aigua?

La garantia del vostre iPhone no cobreix els danys causats per líquids , tot i que l’iPhone X és impermeable. Les garanties per a l'iPhone 7 i 7 Plus, els primers iPhone resistents a l'aigua, tampoc cobreixen els danys causats per líquids.

Valoració impermeable de l'iPhone X

Com la majoria dels altres dispositius, els iPhones es classifiquen en funció de la resistència a la pols i a l'aigua mitjançant un Codi IP , també conegut com a classificació de protecció contra ingressos o classificació de protecció internacional. Als dispositius classificats en aquesta escala se'ls assigna una puntuació de 0-6 per a la resistència a la pols i 0-8 per a la resistència a l'aigua.

Actualment, els únics telèfons intel·ligents amb IP68, la millor qualificació global que pot rebre un dispositiu, són els Samsung Galaxy S7 i S8. Tanmateix, Apple està intentant posar-se al dia amb Samsung i llançar un iPhone classificat IP68. Recentment, Apple va presentar una patent a Taiwan pel que sembla ser un iPhone amb una qualificació IP68.la meva botiga d'aplicacions no es carregarà

L'iPhone X és impermeable.

Esperem que aquest article us ajudi a aclarir algunes preguntes sobre si l’iPhone X és impermeable o no. Esperem escoltar els vostres pensaments sobre l’iPhone X a la secció de comentaris següent. N’hi hauria prou amb un iPhone X completament impermeable per comprar aquest iPhone?

Gràcies per llegir,
David L.