Bloqueig retardat de l'iPhone X? Aquí teniu Per què succeeix i la solució real.

Iphone X Delayed Lock

Hi ha un retard en bloquejar l’iPhone X i no esteu segur de per què. Probablement l’heu notat quan heu premut el botó lateral de l’iPhone, però la pantalla ha trigat un segon o dos a bloquejar-se realment. Us explicaré per què es queda el vostre iPhone després de tocar el botó lateral i us mostraré com solucionar el problema de bloqueig retardat de l'iPhone X.

Per què hi ha un retard en bloquejar l'iPhone X?

Hi ha un retard en bloquejar l’iPhone X perquè ha de determinar si feu doble o tres vegades el botó lateral.En prémer dues vegades el botó lateral, s’activa Apple Pay i, en prémer el botó lateral, s’obre tres vegades Dreceres d’accessibilitat . Per per desactivar Apple Pay fent doble clic al botó lateral i les dreceres d'accessibilitat, podem eliminar el problema de bloqueig retardat de l'iPhone X.Com desactivar el doble clic a Apple Pay

Obriu l'aplicació Configuració i toqueu Wallet i Apple Pay . A continuació, desactiveu l'interruptor situat al costat de 'Feu doble clic al botó lateral'. Sabreu que està desactivat quan l'interruptor es col·loca a l'esquerra.desactiveu el botó lateral de doble clic

Com desactivar les dreceres d'accessibilitat

Obriu l'aplicació Configuració i toqueu Accessibilitat . A continuació, desplaceu-vos fins a la part inferior de la pantalla i toqueu Drecera d'accessibilitat .

Aquí trobareu una llista de totes les dreceres d’accessibilitat que podeu configurar al vostre iPhone. Assegureu-vos que no hi hagi marques de verificació al costat dels elements de la llista.Si veieu una marca de verificació, vol dir que la drecera Accessibilitat està activada. Per desactivar-lo, només cal que toqueu la drecera i la marca de selecció desapareixerà.

targeta sim iphone 5 no vàlida

No més retard!

Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ajudar els vostres familiars i amics a solucionar el problema de bloqueig retardat de l'iPhone X. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone X, no dubteu a deixar un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.