Bloqueig retardat de l'iPhone X? Aquí teniu Per què succeeix i la solució real.

Iphone X Delayed LockProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Hi ha un retard en bloquejar l’iPhone X i no esteu segur de per què. Probablement l’heu notat quan heu premut el botó lateral de l’iPhone, però la pantalla ha trigat un segon o dos a bloquejar-se realment. Us explicaré per què es queda el vostre iPhone després de tocar el botó lateral i us mostraré com solucionar el problema de bloqueig retardat de l'iPhone X.targeta sim iphone 5 no vàlida

Per què hi ha un retard en bloquejar l'iPhone X?

Hi ha un retard en bloquejar l’iPhone X perquè ha de determinar si feu doble o tres vegades el botó lateral.En prémer dues vegades el botó lateral, s’activa Apple Pay i, en prémer el botó lateral, s’obre tres vegades Dreceres d’accessibilitat . Per per desactivar Apple Pay fent doble clic al botó lateral i les dreceres d'accessibilitat, podem eliminar el problema de bloqueig retardat de l'iPhone X.Com desactivar el doble clic a Apple Pay

Obriu l'aplicació Configuració i toqueu Wallet i Apple Pay . A continuació, desactiveu l'interruptor situat al costat de 'Feu doble clic al botó lateral'. Sabreu que està desactivat quan l'interruptor es col·loca a l'esquerra.

desactiveu el botó lateral de doble clic

Com desactivar les dreceres d'accessibilitat

Obriu l'aplicació Configuració i toqueu Accessibilitat . A continuació, desplaceu-vos fins a la part inferior de la pantalla i toqueu Drecera d'accessibilitat .Aquí trobareu una llista de totes les dreceres d’accessibilitat que podeu configurar al vostre iPhone. Assegureu-vos que no hi hagi marques de verificació al costat dels elements de la llista.

Si veieu una marca de verificació, vol dir que la drecera Accessibilitat està activada. Per desactivar-lo, només cal que toqueu la drecera i la marca de selecció desapareixerà.

No més retard!

Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ajudar els vostres familiars i amics a solucionar el problema de bloqueig retardat de l'iPhone X. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone X, no dubteu a deixar un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.