La Cambra de la meva iPhone està Borrosa! Aquí Està L'Per què i La Solució Real.

La C Mara De Mi Iphone Est Borrosa

L'aplicació de la càmera del teu iPhone està borrosa i no saps per què. Obres la aplicació Càmera per fer una foto, però res es veu clar. En aquest sentit, li explicaré què fer quan la càmera del teu iPhone està borrosa .

Neteja la Lent de la Cambra

El primer que has de fer quan la càmera del teu iPhone està borrosa és simplement netejar la lent. La majoria de les vegades, hi ha una taca a la lent i això està causant el problema.Presa un drap de microfibra i neteja la lent de la càmera del teu iPhone. No intentis netejar la lent amb els dits, ja que això podria empitjorar les coses!Si encara no tens un drap de microfibra, et recomanem aquest paquet de sis que ven Progo a Amazon. Obtindràs 06:00 excel·lents draps de microfibra per menys de $ 5. 'Un per a cada membre de la família!Treu la funda del teu iPhone

Les fundes d'iPhone de vegades poden obstruir la lent de la càmera, fent que les teves fotos semblin fosques i borroses. Treu la funda del teu iPhone, després intenta fer una foto novament. Mentre ho fas, verifica dues vegades per assegurar-te que la teva funda no estigui a l'inrevés.

Tancar i Tornar a Obrir l'Aplicació de la Cambra

Si la càmera del teu iPhone encara està borrosa, és hora de discutir la possibilitat que la causi sigui un problema de programari. L'aplicació de la càmera és com qualsevol altra aplicació: és susceptible a falles de programari. Si l'aplicació falla, la càmera podria aparèixer borrosa o completament negra.

De vegades, tancar i tornar a obrir l'aplicació Càmera és suficient per solucionar el problema. Primer, obre el selector d'aplicacions en el teu iPhone fent doble clic al botó Inici (iPhone 8 i models anteriors) o lliscant el dit cap amunt des de la part inferior cap al centre de la pantalla (iPhone X).Finalment, llisca l'aplicació Càmera cap a fora per la part superior de la pantalla per tancar-la. Sabràs que l'aplicació Cambra està tancada quan ja no aparegui al gestor d'aplicacions. Intenta obrir l'aplicació de la càmera per veure si s'ha solucionat el problema de la borrositat.

Reinicia el teu iPhone

Si tancar l'aplicació no va solucionar el problema, intenta reiniciar el teu iPhone. És possible que la càmera del teu iPhone estigui borrosa perquè una aplicació diferent va fallar o perquè el teu iPhone està experimentant algun tipus de falla de programari menor.

Si tens un iPhone 8 o un model d'iPhone anterior, mantingues premut el botó d'encesa fins que aparegui 'lliscar per apagar' a la pantalla. Si tens un iPhone X, mantingues pressionat el botó lateral i qualsevol dels botons de volum fins que aparegui 'lliscar per apagar'.

Posa el teu iPhone en Manera DFU

Si reiniciar el teu iPhone no va funcionar, el nostre següent pas és posar el teu iPhone en mode DFU i restaurar-lo. Si un problema de programari fa que la càmera del teu iPhone es vegi borrosa, una restauració DFU solucionarà el problema. La 'F' en la restauració de DFU significa firmware , La programació de la teva iPhone que controla el maquinari, com per exemple, la càmera.

Abans d'ingressar a la manera DFU, assegura't de guardar una còpia de seguretat de la informació al teu iPhone. Quan estiguis llest, consulta el nostre altre article per aprendre com posar el teu iPhone en mode DFU i restaurar- .

Reparar la Cambra

Si la càmera del teu iPhone encara està borrosa després d'una restauració DFU, probablement hauràs de reparar la càmera. És possible que hi hagi alguna cosa encallat dins de la lent, com brutícia, aigua o altres deixalles.

Programa una cita en el teu Botiga Apple local i fes que un tècnic revisi la teva càmera. Si el teu iPhone no està cobert per AppleCare +, o si vols intentar estalviar una mica de diners, et recomanem Pols . Puls és una empresa de tercers de reparació a demanat que t'envia un tècnic directament a on aquestes perquè arreglarà el teu iPhone a l'acte.

Actualitza el teu iPhone

Els iPhones més antics no estan dissenyats per suportar molt zoom de cambra. Tots els iPhone anteriors a l'iPhone juliol es basen en el zoom digital en lloc de l' zoom òptic . El zoom digital usa programari per millorar la imatge i es pot veure borrós, mentre que el zoom òptic fa servir el maquinari de la teva càmera i és molt més clara la imatge.

A mesura que la tecnologia ha avançat, els iPhones més nous s'han tornat molt millors per fer fotografies amb el zoom òptic. consulta la eina de comparació de telèfons mòbils en UpPhone per trobar iPhones amb excel·lent zoom òptic. 'La iPhone 11 Pro i 11 Pro Max admeten un zoom òptic de 4x!

Ara Puc Veure Clarament!

La càmera del teu iPhone està arreglada i pots seguir prenent fotografies increïbles! Espero que comparteixis aquest article a les xarxes socials amb algú que coneguis a qui li agradaria saber què fer quan la càmera del seu iPhone està borrosa. Si tens alguna altra pregunta que t'agradaria fer, ¡deixa-la en un comentari a continuació!

gràcies,
David L.