Com apagar l’iPhone sense un botó d’engegada: la solució ràpida.

How Turn Off Your Iphone Without Power ButtonProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu apagar l’iPhone, però el botó d’engegada està trencat. Fins i tot si el botó d’engegada no funciona, Apple ha creat formes d’apagar l’iPhone amb seguretat. En aquest article, us ho mostraré com apagar l'iPhone sense un botó d'engegada !Com puc apagar l'iPhone sense un botó d'engegada?

Hi ha dues maneres d’apagar l’iPhone sense tenir un botó d’engegada. Podeu fer-ho a l'aplicació Configuració o mitjançant el botó virtual AssistiveTouch. Aquest article us guiarà pels dos mètodes mitjançant guies pas a pas.Apagueu l'iPhone mitjançant l'aplicació Configuració

Si el vostre iPhone funciona amb iOS 11, podeu apagar-lo a l'aplicació Configuració. Anar a Configuració -> General i desplaceu-vos fins a la part inferior de la pantalla. A continuació, toqueu Tancar i llisqueu la icona d'alimentació d'esquerra a dreta.el vostre iPhone ha estat compromès

Apagueu l'iPhone mitjançant AssistiveTouch

També podeu utilitzar AssistiveTouch, el botó virtual de l’iPhone, per apagar l’iPhone. Si encara no està configurat, haurem d'activar AssistiveTouch. Anar a Configuració -> Accessibilitat -> Tacte -> AssistiveTouch i activeu l'interruptor situat a la part superior de la pantalla, a la dreta d'AssistiveTouch.Ara que AssistiveTouch està activat, toqueu el botó que ha aparegut a la pantalla del vostre iPhone. A continuació, toqueu Dispositiu i mantén premut Pantalla de bloqueig . Feu lliscar el dit de la icona d'alimentació d'esquerra a dreta llisqueu fins a apagar-lo per apagar l’iPhone.

Com puc tornar a engegar el meu iPhone?

Ara heu apagat l’iPhone, probablement us preguntareu com el torneu a encendre sense que hi hagi cap botó d’engegada en funcionament. No us preocupeu: els iPhones estan dissenyats per activar-se automàticament quan els connecteu a una font d’alimentació.

Quan estigueu a punt per tornar a engegar l’iPhone, agafeu un cable Lightning i connecteu-lo a l’ordinador o al carregador de paret. Poc després, el logotip d'Apple apareixerà al centre de la pantalla i l'iPhone es tornarà a encendre.

Repareu el botó d’engegada

A menys que estigueu encantats de suportar AssistiveTouch per sempre, probablement voldreu reparar el botó d’engegada del vostre iPhone. Configureu una cita per solucionar-lo a la vostra Apple Store local si el vostre iPhone està cobert per AppleCare +.

els missatges de text no funcionen

Si AppleCare + no cobreix el vostre iPhone o si voleu que el vostre iPhone es solucioni el més aviat possible, us recomanem Puls, una empresa de reparacions a la carta. Pols us envia un tècnic certificat directament, ja sigui a la feina, a casa o en un restaurant local. Les reparacions de Puls tenen una garantia de per vida i, de vegades, són més barates que el preu que es cita a l’Apple Store.

Sense botó d’encesa, sense problema.

Enhorabona, heu apagat correctament l’iPhone. Us animo a compartir això a les xarxes socials per ensenyar a la vostra família i amics com apagar el seu iPhone sense un botó d’engegada.