Com apagar l’iPhone sense un botó d’engegada: la solució ràpida.

How Turn Off Your Iphone Without Power Button

Voleu apagar l’iPhone, però el botó d’engegada està trencat. Fins i tot si el botó d’engegada no funciona, Apple ha creat formes d’apagar l’iPhone amb seguretat. En aquest article, us ho mostraré com apagar l'iPhone sense un botó d'engegada !

Com puc apagar l'iPhone sense un botó d'engegada?

Hi ha dues maneres d’apagar l’iPhone sense tenir un botó d’engegada. Podeu fer-ho a l'aplicació Configuració o mitjançant el botó virtual AssistiveTouch. Aquest article us guiarà pels dos mètodes mitjançant guies pas a pas.Apagueu l'iPhone mitjançant l'aplicació Configuració

Si el vostre iPhone funciona amb iOS 11, podeu apagar-lo a l'aplicació Configuració. Anar a Configuració -> General i desplaceu-vos fins a la part inferior de la pantalla. A continuació, toqueu Tancar i llisqueu la icona d'alimentació d'esquerra a dreta.

Apagueu l'iPhone mitjançant AssistiveTouch

També podeu utilitzar AssistiveTouch, el botó virtual de l’iPhone, per apagar l’iPhone. Si encara no està configurat, haurem d'activar AssistiveTouch. Anar a Configuració -> Accessibilitat -> Tacte -> AssistiveTouch i activeu l'interruptor situat a la part superior de la pantalla, a la dreta d'AssistiveTouch.

el vostre iPhone ha estat compromès

Ara que AssistiveTouch està activat, toqueu el botó que ha aparegut a la pantalla del vostre iPhone. A continuació, toqueu Dispositiu i mantén premut Pantalla de bloqueig . Feu lliscar el dit de la icona d'alimentació d'esquerra a dreta llisqueu fins a apagar-lo per apagar l’iPhone.els missatges de text no funcionen

Com puc tornar a engegar el meu iPhone?

Ara heu apagat l’iPhone, probablement us preguntareu com el torneu a encendre sense que hi hagi cap botó d’engegada en funcionament. No us preocupeu: els iPhones estan dissenyats per activar-se automàticament quan els connecteu a una font d’alimentació.

Quan estigueu a punt per tornar a engegar l’iPhone, agafeu un cable Lightning i connecteu-lo a l’ordinador o al carregador de paret. Poc després, el logotip d'Apple apareixerà al centre de la pantalla i l'iPhone es tornarà a encendre.

Repareu el botó d’engegada

A menys que estigueu encantats de suportar AssistiveTouch per sempre, probablement voldreu reparar el botó d’engegada del vostre iPhone. Configureu una cita per solucionar-lo a la vostra Apple Store local si el vostre iPhone està cobert per AppleCare +.

Si AppleCare + no cobreix el vostre iPhone o si voleu que el vostre iPhone es solucioni el més aviat possible, us recomanem Puls, una empresa de reparacions a la carta. Pols us envia un tècnic certificat directament, ja sigui a la feina, a casa o en un restaurant local. Les reparacions de Puls tenen una garantia de per vida i, de vegades, són més barates que el preu que es cita a l’Apple Store.

Sense botó d’encesa, sense problema.

Enhorabona, heu apagat correctament l’iPhone. Us animo a compartir això a les xarxes socials per ensenyar a la vostra família i amics com apagar el seu iPhone sense un botó d’engegada.