El meu iPhone no es connectarà a iTunes. La solució real per a PC i Mac!

My Iphone Won T Connect Itunes

Connecteu l’iPhone a l’ordinador i obriu l’iTunes, però l’iPhone no apareixerà. Heu provat de desconnectar l’iPhone de l’ordinador i tornar-lo a connectar, heu tancat i obert l’iTunes i esteu segur que el cable Lightning funciona, però encara no es connectarà . En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone no es connecta a iTunes i com solucionar el problema a Mac i PC.

Resolució de problemes d’iPhone / iTunes: per on començar

El primer que hem de fer és comprovar que el cable Lightning (el cable que carrega el vostre iPhone) funciona correctament. Si el cable funciona per carregar el vostre iPhone, probablement sigui bo, però no sempre. Alguns cables que funcionen per carregar no funcionaran per sincronitzar les dades.Normalment, ho veureu amb els cables barats que trobareu a la benzinera perquè no són tan d'alta qualitat com els cables que produeix Apple. Però no tots els cables que no són d’Apple són de baixa qualitat; això és el que marca la diferència:Cerqueu cables certificats per MFi

Els cables Lightning d’alta qualitat són MFi -certificat . Quan una empresa sol·licita la certificació MFi d'Apple, se li proporcionen les especificacions d'alta qualitat i un xip d'identificació únic per a aquest cable específic. Has vist mai 'Aquest cable o accessori no està certificat i és possible que no funcioni de manera fiable amb aquest iPhone'. apareix al vostre iPhone? Això significa que el cable no té la certificació MFi i pot ser que no sigui d’alta qualitat.Amazon es ven molt bé Cables d'iPhone certificats per MFi que són aproximadament la meitat de cars que els d’Apple. Si aneu de compres a una botiga, busqueu el logotip 'Fet per a iPhone' a la caixa, això vol dir que el cable té la certificació MFi.

Després de verificar que el cable Lightning funciona, proveu de connectar l'iPhone a un altre port USB de l'ordinador . Els ports USB també es poden esgotar i, de vegades, n'hi ha prou amb fer servir un port diferent per resoldre aquest problema.

A partir d’aquest moment, les correccions són diferents per a Mac i PC. Començaré mostrant-vos com solucionar aquest problema en ordinadors amb Windows. Si teniu un Mac, podeu saltar directament a la secció sobre què cal fer quan el vostre iPhone no es connecta a iTunes al vostre Mac .La raó més freqüent per la qual el vostre iPhone no es connecta a l’iTunes al vostre ordinador

El motiu més comú pel qual el vostre iPhone no es connecta a iTunes és que el controlador de dispositiu no funciona correctament.

Què és un controlador de dispositiu?

A controlador de dispositiu (o simplement conductor ) és el programa que indica a Windows com interactuar o com 'parlar' amb el maquinari connectat a l'ordinador. Si el controlador de l'iPhone no funciona correctament, l'ordinador no sabrà comunicar-se amb l'iPhone i no apareixerà a iTunes.

Els controladors deixen de funcionar per diversos motius, i és un problema habitual a les computadores per a dispositius iPhone i altres dispositius.

La pantalla de l'iPhone 6 és negra, però el telèfon està engegat

Resolució de problemes del controlador de dispositiu del vostre iPhone

En un PC, el primer que heu de fer és obrir Gestor de dispositius . Trobareu el Gestor de dispositius al Tauler de control, però la manera més senzilla d’aconseguir-ho és fer clic a la barra de cerca de l’ordinador i escriure “Gestor de dispositius”.

Després d'obrir el Gestor de dispositius, cerqueu-lo Controladors de bus sèrie universal i feu clic al botó icona de triangle petit just a la dreta. S'obrirà un menú desplegable i hauríeu de veure Controlador USB del dispositiu mòbil Apple enumerats aquí. Controladors de bus sèrie universal al Gestor de dispositius Windows

Nota: si el vostre dispositiu està endollat ​​i apareix al fitxer El meu PC o bé El meu ordinador però no veieu el conductor aquí, no us preocupeu; hi arribaré més endavant.

Com arreglar el controlador USB del dispositiu mòbil Apple en un PC

Si ho veieu Controlador USB del dispositiu mòbil Apple però el vostre iPhone no es connectarà a iTunes, és probable que calgui actualitzar o reparar el controlador. Feu clic amb el botó dret a sobre Controlador USB del dispositiu mòbil Apple i haurien d'aparèixer tres opcions: Actualitzeu el programari del controlador ..., Inhabilitar , i Desinstal·la .

somnis d'una prova d'embaràs positiva

Activeu el controlador si podeu

Si veieu una opció per Activa , feu clic a això i el vostre problema s'hauria de resoldre. En algun moment, el controlador es va desactivar, de manera que activar-lo de nou solucionarà el problema. Si no ho veieu Activa , segueix llegint.

Desinstal·leu i torneu a instal·lar el controlador

He comprovat que la desinstal·lació i la reinstal·lació del controlador són la forma més senzilla de resoldre els problemes del controlador. El controlador només apareixerà si el vostre iPhone està connectat a l'ordinador , per tant, assegureu-vos que el vostre iPhone estigui endollat ​​abans de buscar aquest controlador.

Feu clic a Desinstal·la i Windows eliminarà el controlador de la llista de controladors de bus sèrie universal. A continuació, desconnecteu l'iPhone i torneu-lo a connectar. Quan feu això, l’ordinador reconeixerà automàticament l’iPhone i torneu a instal·lar una versió actualitzada del controlador.

Un controlador obsolet és un motiu molt comú pel qual un iPhone no es connecta a iTunes, de manera que això hauria de solucionar el problema. Obert iTunes i busqueu la icona de l'iPhone per veure si el vostre iPhone està connectat. Assegureu-vos de mirar el vostre iPhone i fer clic a 'Confiar' per assegurar-vos que aparegui.

Per què heu de seleccionar 'Confiar' al vostre iPhone

És molt important que toqueu Confiança a l'iPhone o no es comunicarà amb l'ordinador. En aquest moment, si el vostre iPhone apareix a iTunes, ja està a punt. Si el vostre iPhone encara no apareix, continueu llegint.

Trieu l'opció 'Actualitza el programari del controlador ...' Si podeu

Si trieu Actualitza el programari del controlador ... després de fer clic amb el botó dret a Controlador USB del dispositiu mòbil Apple, veureu dues opcions: Cerqueu automàticament el programari de controladors actualitzat i Busqueu el programari del controlador a l’ordinador .

Fer clic a Cerqueu automàticament el programari de controladors actualitzat i Windows buscarà a Internet per trobar una versió actualitzada del controlador. Si l’ordinador no està connectat a Internet, haureu de fer clic Busqueu el programari del controlador a l’ordinador —Jo us mostraré com fer-ho a la secció anomenada següent Com solucionar problemes en actualitzar el controlador i què fer si falta el controlador .

Si no veieu en absolut el controlador (falta al gestor de dispositius)

Hi ha dues raons per les quals Controlador USB del dispositiu mòbil Apple no apareixerà al Gestor de dispositius:

  1. El vostre iPhone no està connectat a l'ordinador. Obriu el fitxer El meu PC o bé El meu ordinador carpeta de l’ordinador i, si hi veieu l’iPhone, passeu a la següent opció.
  2. El controlador no apareix ni es torna a instal·lar automàticament a l’ordinador. Si heu esborrat el controlador de l'ordinador i no apareixerà quan torneu a connectar l'iPhone, a continuació s'explica com solucionar-lo:

Quan el conductor no aparegui en absolut, busqueu una opció anomenada Dispositius portàtils al Gestor de dispositius. Feu clic al botó icona de triangle petit a la dreta de Dispositius portàtils i hauries de veure IPhone d'Apple enumerat. Aquesta és una altra manera de verificar que el vostre iPhone estigui connectat a l'ordinador.

Dispositius portàtils Apple iPhone Manager Manager

Com solucionar problemes en actualitzar el controlador i què fer si falta el controlador

A partir d’aquest moment, la solució és exactament la mateixa per als problemes en actualitzar el controlador i els controladors que falten del gestor de dispositius.

  • Si falta completament el controlador, feu clic amb el botó dret a sobre IPhone d'Apple a Dispositius portàtils. Seleccioneu Busqueu el programari del controlador a l’ordinador i apareixerà una finestra a la pantalla.
  • Si actualitzeu el controlador, feu clic a icona de triangle petit a la dreta de Controladors de bus sèrie universal, feu clic Actualitza el programari del controlador ... i, a continuació, feu clic a Busqueu el programari del controlador a l’ordinador .

aplicacions que no s’actualitzen a l’iPhone

Com cercar el controlador USB del dispositiu mòbil Apple

Primer, haureu de localitzar la carpeta on s’emmagatzema el controlador a l’ordinador. Això significarà anar al directori (o carpeta) següent de la finestra:

C: Program Files Common Files Apple Mobile Device Support Drivers

No us preocupeu, estic aquí per ajudar-vos en aquest procés.

Cerca del controlador correcte al vostre ordinador

Després de seleccionar l'exploració, mireu la llista fins que trobeu el vostre C Drive. Aquesta pot ser la primera opció a aquest PC o aquest ordinador.

Si la carpeta This PC o This Computer no està oberta, feu clic a la fletxa petita de la dreta per obrir la carpeta i cercar la unitat C. Veureu alguna cosa com ara SO (C :) o simplement C :. Sigui com sigui, feu clic a la fletxa situada al costat de la unitat C. per obrir el menú desplegable.

Desplaceu-vos cap avall fins que trobeu Arxius de programa i feu clic a la fletxa obriu el menú desplegable. A continuació, desplaceu-vos cap avall fins a Fitxers comuns i torneu a obrir el menú desplegable, ja no en teniu cap, oi?

Aquesta vegada, busqueu el poma carpeta i obriu això menú desplegable. Torneu a desplaçar-vos cap avall i cerqueu Suport per a dispositius mòbils i ho heu endevinat: obriu el menú desplegable. Últim pas: Feu clic a a la carpeta anomenada Conductors per seleccionar-lo. Aquesta carpeta no hauria de tenir una fletxa petita al costat; només cal que feu clic a la carpeta per seleccionar-la i, a continuació, feu clic a D'acord .

Ara heu seleccionat la carpeta correcta per actualitzar el controlador USB del dispositiu mòbil Apple o trobar un controlador que falta. Ara feu clic a Pròxim a la finestra i veureu un missatge que indica que el controlador s’ha instal·lat correctament o que el controlador està actualitzat.

iphone continua congelant-se i reiniciant-se

Si l'iPhone encara no apareix, reinicieu-lo

En aquest moment, el controlador s’instal·la correctament a l’ordinador. Si el teu iPhone encara no apareixerà a l’iTunes; aleshores, recomano reiniciar l’ordinador i l’iPhone alhora. Desconnecteu l'iPhone de l'ordinador, apagueu-lo i torneu-lo a engegar i reinicieu l'ordinador. Un cop l’ordinador s’hagi tornat a engegar, torneu a connectar l’iPhone a l’ordinador i obriu l’iTunes per veure si el problema s’ha resolt.

Last Ditch Effort: desinstal·leu i torneu a instal·lar l'iTunes

Si tu encara no podem connectar l’iPhone a l’iTunes del vostre PC, ho necessitem desinstal·leu completament l'iTunes i torneu a instal·lar l'última versió d'iTunes a l'ordinador . Tu pots descarregueu la darrera versió d'iTunes des del lloc web d’Apple. Quan iTunes acabi d’instal·lar l’ordinador, és una bona idea fer-ho reinicieu l'ordinador abans de continuar amb el procés .

Com soluciona el problema la reinstal·lació d'iTunes?

Quan torneu a instal·lar l'iTunes, s'instal·larà un petit programa que s'executa al fons de l'ordinador Assistència per a dispositius mòbils d’Apple. Aquest programa és molt important perquè executa el controlador i la interfície que permet que el vostre iPhone es connecti a iTunes . Desinstal·lar i reinstal·lar iTunes és la millor manera de solucionar problemes amb l’assistència de dispositius mòbils d’Apple.

Reconstruir la biblioteca de l'iTunes després de tornar a instal·lar l'iTunes

Si desinstal·leu iTunes, no perdreu cap fitxer de música o de pel·lícula, però és possible que hàgiu de reconstruir la biblioteca d'iTunes. No us preocupeu: Apple té un excel·lent article de suport Si no veieu tota la biblioteca després d'actualitzar iTunes al vostre Mac o PC que us guiarà durant tot el procés. .

En aquest punt, el problema es resoldrà ... vés al final de l'article per acabar les coses i deixar un comentari sobre quin pas us ha funcionat.

Quant a aquest Mac .

A continuació, feu clic a Informe del sistema ... per obrir l'aplicació Informació del sistema.

Feu clic a USB a l’esquerra i busca iPhone .

les dades no funcionen al telèfon

Resolució de problemes d'iTunes / iPhone al Mac

Si el vostre iPhone apareix a la informació del sistema, però no apareix a iTunes, aneu al pas 3 següent. Si el teu iPhone no ho és a la llista, comenceu pel pas 1.

  1. Proveu un altre port USB al vostre Mac.
  2. Proveu un cable Lightning diferent.
  3. Desactiveu el programari de seguretat de tercers. (De vegades pot ser-ho el programari de seguretat també agressiu i evitar que els vostres propis dispositius USB es connectin al vostre Mac.)
  4. Restableix la carpeta de bloqueig a iTunes. Consulteu aquest article de suport sobre com restablir la carpeta de bloqueig al vostre Mac per saber exactament com fer-ho.

El vostre iPhone es torna a mostrar a l'iTunes.

Bona feina! En aquest moment, el vostre iPhone torna a aparèixer a iTunes. Seguro que mai no vas pensar que estaries tan content de tornar a veure aquesta petita icona de l’iPhone a l’iTunes. Resoldre els motius pels quals un iPhone no es connecta a iTunes no sempre és fàcil i us mereixeu un copet a la part posterior. Ara podeu tornar a sincronitzar i fer còpies de seguretat del vostre iPhone, per si de cas el necessiteu restaurar. Feu-me saber quina solució us ha funcionat a la secció de comentaris següent.