Actualització d'Apple Watch bloquejada en pausa? Aquí teniu la solució.

Apple Watch Update Stuck PausedProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Esteu intentant actualitzar el vostre Apple Watch, però no acabarà. Ho heu provat tot i sembla que encara no avança. No us preocupeu! En aquest article, us donarem alguns suggeriments sobre quan l’actualització d’Apple Watch estigui aturada a Pausa.Espereu uns minuts més

Moltes actualitzacions de programari poden semblar prou lentes com per descomprimir-se. Fins i tot si l’actualització d’Apple Watch ha trigat prou en sentir-se aturat a Pausa, no fa mal esperar una mica més.Si esperar uns minuts més no funciona, aquí teniu algunes opcions que podeu provar.Assegureu-vos que el vostre Apple Watch estigui connectat al carregador

L'Apple Watch necessita almenys un 50% de durada de la bateria per actualitzar-se correctament. És possible que l’actualització s’hagi aturat perquè la bateria estava massa esgotada per acabar. Proveu d’endollar l’Apple Watch o, si ja ho heu fet, comproveu que estigui completament connectat al carregador.

Comproveu els servidors d’Apple

Per actualitzar watchOS, cal una connexió a Servidors d’Apple . Si els servidors es van bloquejar, és possible que hagi provocat que l’actualització de l’Apple Watch es mantingui en pausa. Per comprovar si els servidors funcionen, visiteu el lloc web d’Apple i assegureu-vos que hi hagi un punt verd al costat de tots els estats del sistema.

ios 11 bluetooth sempre activat

Tanqueu l'aplicació Watch al vostre iPhone

Si l'aplicació Watch s'ha bloquejat, és possible que interfereixi en un pas del procés d'actualització de watchOS. Si tanqueu l'aplicació Watch, s'hauria de solucionar el problema.Per tancar una aplicació en un iPhone 8 o una versió anterior, premeu dues vegades el botó d'inici i llisqueu cap amunt fins que desaparegui de la part superior de la pantalla. En un iPhone X o versions posteriors, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla per activar el commutador d'aplicacions i, a continuació, feu lliscar l'aplicació cap amunt.

tancar l

Tanqueu les vostres altres aplicacions per a iPhone

És possible que una altra aplicació fallida a l'iPhone sigui el motiu pel qual l'actualització d'Apple Watch estigui en pausa. Per tancar-los, activeu el commutador d'aplicacions i llisqueu cap amunt totes les aplicacions de la pantalla.

Reinicieu el vostre Apple Watch i l'iPhone

Si apagueu l'Apple Watch i l'iPhone, és possible que pugueu ajudar amb qualsevol error menor que interrompi l'actualització de watchOS. Per apagar l'iPhone, manteniu premut el botó d'engegada i llisqueu d'esquerra a dreta, quan se us demani, per apagar el dispositiu. Per a l'iPhone X i versions posteriors, manteniu premut un dels botons de volum i el botó lateral per accedir a llisca per apagar-lo funció.

Per apagar l'Apple Watch, manteniu premut el botó lateral i llisqueu el botó apagar control lliscant.

Comproveu la vostra connexió Wi-Fi

Una connexió a Internet dèbil o que falti també podria haver provocat la parada a l'actualització. Una connexió Wi-Fi sòlida és essencial, ja que l’Apple Watch no pot actualitzar només una connexió de dades mòbils.

Alguna cosa ràpida que podeu provar és activar i desactivar el Wi-Fi. Per fer-ho, aneu a la configuració del vostre Apple Watch i activeu l'interruptor Wi-Fi cap endavant i cap enrere. Si això no funciona, n’hi ha un nombre altres problemes de connexió Wi-Fi podeu resoldre problemes.

comproveu el wifi a Apple Watch

Cerqueu una actualització al vostre iPhone

Si el programari del vostre iPhone està darrere, és possible que estigui bloquejant el procés d’actualització del vostre Apple Watch. Per comprovar si el vostre iOS està actualitzat, aneu a la secció Configuració del vostre iPhone, seleccioneu General i, a continuació, premeu Actualització de programari.

Desmarqueu el vostre Apple Watch i l'iPhone

Si desvinculeu l’Apple Watch, es tornarà a configurar originalment fora de la caixa. Per separar el vostre Apple Watch, us recomanem que aneu a l’aplicació Watch del vostre iPhone, que toqueu la icona d’informació del Watch i, finalment, que seleccioneu Unpar Apple Watch. Assegureu-vos que el vostre iPhone i Apple Watch estiguin molt a prop els uns dels altres i seleccioneu el vostre pla actual, si el vostre Apple Watch funciona amb dades mòbils.

Esborreu tot el contingut i la configuració d'Apple Watch

Si encara teniu problemes, la millor opció és restablir el vostre Apple Watch. Tingueu en compte que això esborrarà tot el contingut i la configuració. Per fer un restabliment, seleccioneu Configuració al vostre Apple Watch, aneu a General i premeu Esborra tot el contingut i la configuració. El vostre Apple Watch hauria d'apagar-se i restablir-se després.

Poseu-vos en contacte amb el servei d'assistència d'Apple

Si heu provat tots aquests passos i res ha funcionat, és millor que contacteu directament amb Apple. Secció d'assistència d'Apple al seu lloc web té nombrosos recursos per ajudar-vos amb la vostra actualització en pausa.

No detengueu la vostra vida per això

La tecnologia afegeix comoditat a les nostres vides. Però quan l'Apple Watch no s'actualitzi, pot semblar que el dia sencer estigui en pausa. Amb sort, ja no és així i finalment heu rebut una notificació completa d’actualització. Gràcies per llegir! Si encara no teniu Pausa o teniu una solució diferent, feu-nos-ho saber als comentaris següents.