Gboard no funciona al vostre iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

Gboard Not Working Your IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Gboard no funciona al vostre iPhone i no sabeu què fer. Molts usuaris d’iPhone instal·len Gboard, l’aplicació de teclat virtual de Google, perquè afegeix la possibilitat de Swype text, enviar gifs i altres funcions que el teclat normal de l’iPhone no té. En aquest article t’explicaré com configurar Gboard al vostre iPhone i ensenyar-ho què fer quan Gboard no funcioni .Com es configura Gboard al vostre iPhone

De vegades, quan la gent pensa que Gboard no funciona al seu iPhone, de fet no acaben de configurar el procés. Configurar un nou teclat a l’iPhone pot ser complicat i requereix molts passos.Netflix no es carregarà a l'iPad mini

Per configurar Gboard al vostre iPhone, comenceu instal·lant l'aplicació Gboard des de l'App Store. Un cop hàgiu obert l'App Store, toqueu la pestanya Cerca a la part inferior de la pantalla i introduïu 'Gboard' al quadre de cerca. A continuació, toqueu Aconseguir i Instal·la al costat de Gboard per instal·lar l'aplicació al vostre iPhone.Després d’instal·lar l’aplicació, el pas següent és afegir Gboard al teclat del vostre iPhone. Comenceu obrint l'aplicació Configuració i tocant General -> Teclat -> Teclats -> Afegeix un teclat nou ...

Quan toqueu Afegeix un teclat nou ..., veureu una llista de 'Teclats de tercers' que podeu afegir al vostre iPhone. En aquesta llista, toqueu Gboard per afegir-lo al vostre iPhone.Finalment, toqueu Gboard a la llista de teclats i activeu l’interruptor que hi ha al costat Permet l'accés complet . A continuació, toqueu Permet quan se li pregunta: Vols permetre l'accés complet als teclats 'Gboard'? En aquest moment, hem instal·lat correctament Gboard i l’hem configurat perquè aparegui a qualsevol aplicació que faci servir el teclat del vostre iPhone.

Puc fer de Gboard el teclat predeterminat del meu iPhone?

Sí, podeu convertir Gboard en el teclat predeterminat del vostre iPhone obrint l'aplicació Configuració i tocant General -> Teclat -> Teclats . A continuació, toqueu Edita a l'extrem superior dret de la pantalla, que us ofereix l'opció de suprimir o reordenar els teclats.

Per convertir Gboard en el vostre teclat predeterminat, premeu les tres línies horitzontals de la dreta de la pantalla al costat de Gboard, arrossegueu-lo a la part superior de la llista de teclats i toqueu Fet quan hàgiu acabat. Aquest canvi no entrarà en vigor fins que tanqueu les vostres aplicacions, així que no us sorprengueu si el teclat anglès de iOS encara és el predeterminat al principi.

No puc trobar Gboard al meu iPhone.

Si no l’heu convertit en el teclat predeterminat de l’iPhone, podeu utilitzar Gboard en qualsevol aplicació que utilitzi el teclat. Primer, obriu qualsevol aplicació que faci servir el teclat de l'iPhone (utilitzaré l'aplicació Missatges per demostrar-ho).

Toqueu el camp de text on vulgueu escriure i, a continuació, toqueu la icona del globus a l'extrem inferior esquerre de la pantalla de l'iPhone. Això obrirà el segon teclat de la vostra llista de teclats, que és el teclat Emoji per a la majoria d’usuaris d’iPhone. Finalment, toqueu el botó ABC a l'extrem inferior esquerre de la pantalla, que us portarà a Gboard.

Ho he fet tot fins ara, però Gboard no funciona. Ara que?

Si Gboard encara no funciona al vostre iPhone, probablement hi hagi un problema de programari que impedeixi que Gboard funcioni correctament. El primer que us recomano que feu és reiniciar l'iPhone, que de vegades pot solucionar un problema menor del programari.

Mantén premut el botó botó d'encendre fins Llisca per apagar apareix a la pantalla de l'iPhone al costat d'una icona d'energia vermella. Feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Espereu aproximadament mig minut i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada per tornar a engegar l’iPhone.

 1. Tanqueu les vostres aplicacions

  Quan Gboard no funciona al vostre iPhone, el problema podria derivar-se d'una aplicació que utilitza Gboard, no del propi Gboard. Proveu de tancar l’aplicació o les aplicacions en què proveu d’utilitzar Gboard, ja siguin Missatges, Notes, Mail o qualsevol aplicació de xarxes socials. Totes aquestes aplicacions són propenses a produir-se ocasionalment un bloqueig de programari i el tancament d’elles donarà a les aplicacions la possibilitat de començar de nou.

  Per tancar una aplicació, activeu el fitxer Canviador d'aplicacions per prement doble el botó Inici. Podreu veure totes les aplicacions obertes actualment al vostre iPhone.

  Per tancar una aplicació, llisqueu-la cap amunt i fora de la pantalla. Sabreu que l'aplicació es tanca quan ja no aparegui a l'App Switcher.

 2. Assegureu-vos que l'aplicació Gboard estigui actualitzada

  Atès que Gboard és una aplicació relativament nova, és propensa a errors de programari menors que podrien evitar que funcioni correctament al vostre iPhone. Google s’enorgulleix molt dels seus productes, de manera que treballen constantment i publiquen noves actualitzacions per fer que Gboard funcioni millor.

  Per comprovar si hi ha una actualització de l'aplicació Gboard, obriu l'App Store i toqueu Actualitzacions a l'extrem inferior dret de la pantalla de l'iPhone, apareix una llista d'aplicacions que actualment tenen disponible una actualització. Si veieu que hi ha una actualització disponible per a Gboard, toqueu el botó Actualització botó que hi ha al costat o toqueu Actualitza-ho tot a l'extrem superior dret de la pantalla.

  no es pot verificar la identitat del servidor iphone 5s

  Recordeu que, si seleccioneu Actualitzar-ho tot, les vostres aplicacions només s’actualitzaran d’una en una. Si decidiu actualitzar diverses aplicacions al mateix temps, podeu prioritzar una aplicació prement i mantenint premuda la icona d’aquesta aplicació, que activarà el tacte 3D. A continuació, premeu Prioritza la baixada per fer que l'aplicació es baixi primer.

 3. Desinstal·leu Gboard i torneu a iniciar el procés de configuració

  El nostre darrer pas quan Gboard no funciona en un iPhone és desinstal·lar l’aplicació Gboard i tornar-la a instal·lar i configurar Gboard com a nova. Quan suprimiu una aplicació de l'iPhone, s'esborraran totes les dades que l'aplicació ha desat a l'iPhone, inclosos els fitxers de programari que potencialment es corrompin.

  Per suprimir l'aplicació Gboard de l'iPhone, manteniu premuda la icona de l'aplicació suaument. El vostre iPhone vibrarà, les vostres aplicacions es 'trencaran' i apareixerà una petita X a l'extrem superior esquerre de gairebé totes les aplicacions del vostre iPhone. Toqueu la X a la icona de l'aplicació Gboard i premeu Suprimeix quan se us demana: Voleu suprimir 'Gboard?'

  Ara que s'ha suprimit l'aplicació Gboard, torneu a l'App Store, torneu a instal·lar Gboard i seguiu el nostre procés de configuració des del principi.

Tots a bord de Gboard!

Heu configurat correctament Gboard al vostre iPhone i ara podeu utilitzar totes les seves funcions fantàstiques. Espero que aquest article us hagi ajudat a entendre per què Gboard no funciona al vostre iPhone i què podeu fer si torneu a experimentar aquest problema. Gràcies per llegir-lo i si us plau, deixeu un comentari a continuació si teniu cap més pregunta sobre els iPhones.