Per què el meu iPhone fa un soroll estàtic? Aquí teniu la solució.

Why Does My Iphone Make Static NoiseProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Feu una trucada telefònica o escolteu música i el vostre iPhone comença a fer sorolls estàtics. Potser l’estàtica és forta i constant, o potser només passa de tant en tant, però una cosa és segura: és molest. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone fa sorolls estàtics i com solucionar el problema per bé.D’on ve l’estàtica?

Els sorolls estàtics poden provenir de qualsevol dels dos auricular o el altaveu a la part inferior de l'iPhone . Per molt avançada que sigui, la tecnologia bàsica que hi ha darrere dels altaveus del vostre iPhone no ha canviat gaire des que es van inventar els altaveus: el corrent elèctric flueix cap a un material prim (anomenat diafragma o bé membrana ) que vibra per crear ones sonores. Per poder vibrar, el material ha de ser molt i molt prim, cosa que el fa particularment susceptible a danys.Per què el meu iPhone fa sorolls estàtics?

La primera pregunta que hem de respondre és la següent: El meu iPhone fa sorolls estàtics a causa d’un problema de maquinari (l’altaveu s’ha malmès físicament) o d’un problema de programari?No ho faré amb sucre: la majoria de les vegades, quan un iPhone fa sorolls estàtics, significa que l’altaveu s’ha malmès. Malauradament, un altaveu malmès no sol ser un problema que es pugui reparar a casa, però encara no us dirigiu a l’Apple Store.

Hi ha rares ocasions en què un greu problema de programari pot fer que un iPhone faci sorolls estàtics . El programari de l'iPhone controla tots els sons que es reprodueixen a l'iPhone, de manera que quan el programari d'un iPhone funciona malament, l'altaveu també ho pot fer.

Si l’iPhone ha començat a fer sorolls estàtics després de deixar-lo caure o nedar, és molt probable que l’altaveu s’hagi danyat físicament i que s’hagi de reparar l’iPhone. Si el vostre iPhone ha començat a fer sorolls estàtics i no es fa malbé, és possible que tingueu un problema de programari que podeu solucionar a casa.quin és el significat de capturador de somnis

Per què el meu altaveu de l'iPhone 8 fa soroll estàtic?

Moltes persones que han comprat un iPhone 8 o 8 Plus han informat que han escoltat un soroll estàtic provinent de l’auricular del seu iPhone durant les trucades telefòniques. Hi ha molta petita electrònica atapeïda a la part superior de l’iPhone 8, prop de la placa lògica.

Molts components electrònics creen camps electrònics que poden interferir amb components d’àudio de l’iPhone 8, com ara altaveus. Tot i que no s’ha confirmat, és possible que Apple publiqui una nova actualització de programari que solucioni el problema de soroll estàtic de l’iPhone 8.

Com solucionar problemes de programari que provoquen sorolls estàtics de l'iPhone

La manera segura de determinar si un problema de maquinari o programari fa que el vostre iPhone faci sorolls estàtics és fer-ho restaura el teu iPhone . Si aneu a una botiga d’Apple, una tecnologia sempre intentarà solucionar el programari abans de reparar o substituir el vostre iPhone. Un iPhone Restaura esborra i recarrega tot el programari del vostre iPhone, de manera que el programari és tan nou com quan va sortir de la caixa.

Per restaurar l’iPhone, haureu de connectar-lo a un ordinador amb iTunes. Assegureu-vos de fer una còpia de seguretat de l’iPhone abans de començar, perquè el procés de restauració esborra tot el contingut de l’iPhone, incloses les dades personals. Podeu restaurar les dades d'una còpia de seguretat quan la torneu a configurar.

Hi ha tres tipus de restauracions i us recomano fer una restauració de DFU per intentar resoldre aquest problema. És el tipus de restauració més profund i, si això és un problema llauna resolt, una restauració de DFU voluntat solucionar-ho. El meu article sobre com restaurar DFU un iPhone explica com. Torneu aquí després de provar-ho.

com descarregar aplicacions per a iPhone

Un cop acabat de restaurar l’iPhone, és fàcil saber si el problema s’ha resolt, sobretot si els sorolls estàtics provenien de l’altaveu de la part inferior de l’iPhone.

Tireu lEn primer lloc, assegureu-vos que el commutador de timbre / silenci del costat de l'iPhone estigui tirat a la posició 'encès' cap endavant. Haureu de connectar-vos a la Wi-Fi quan comenceu el procés de configuració. Quan escriviu la contrasenya, hauríeu de sentir sorolls de clic. Si tot sembla correcte, és probable que l’altaveu de la part inferior de l’iPhone no es faci malbé.

Si escoltava estàtic des de l’auricular de l’iPhone, haureu de recórrer tot el procés de configuració i fer una trucada per determinar si el problema s’ha resolt o no. Si encara sentiu estàtica després de restaurar-lo, és probable que hàgiu de reparar l'iPhone.

Si necessiteu reparar el vostre iPhone

Malauradament, quan l’auricular o l’altaveu de l’iPhone s’ha malmès, no sol ser un problema que es pugui reparar a casa. Apple substitueix els altaveus de l'iPhone a la barra Genius, de manera que no haureu de substituir tot l'iPhone si l'altaveu està malmès, tret que també hi hagi altres danys.

Una altra opció és Pols , una empresa de reparació a demanda que vindrà a tu i reparar el vostre iPhone en tan sols una hora. Les reparacions de Puls les realitza un tècnic certificat i estan protegides amb una garantia de per vida.

imatge de l’altaveu d’iphone

L'iPhone ja pot jugar clarament, l'estàtic ja s'ha acabat

En aquest article, hem determinat si un problema de maquinari o programari feia que el vostre iPhone produís sorolls estàtics forts i, si no podíeu solucionar-lo a casa, ja sabeu què fer a continuació. A la secció de comentaris que hi ha a continuació, m’agradaria conèixer la vostra experiència per solucionar aquest problema.

Gràcies per llegir i recordeu de pagar-ho endavant,
David P.