Apple Watch està enganxat al logotip d'Apple? Aquí teniu la solució.

Apple Watch Stuck Apple LogoProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre Apple Watch està congelat al logotip d’Apple i no sabeu què fer. Heu provat de tocar la pantalla, el botó lateral i Digital Crown, però no passa res. En aquest article, Us explicaré per què el vostre Apple Watch està enganxat al logotip d’Apple i us mostraré com solucionar definitivament el problema .Abans de començar

Quan vaig aconseguir el meu Apple Watch per primera vegada, em va sorprendre el temps que va trigar a encendre’s. En més d’una ocasió, he pensat que el meu Apple Watch estava encallat al logotip d’Apple, quan de fet només havia d’esperar una mica més.companyies de telèfon mòbil barates

Si el vostre Apple Watch ha estat congelat al logotip d’Apple durant diversos minuts, probablement estigui congelat. Tot i això, no us sorprengueu si el vostre Apple Watch triga aproximadament un minut a encendre’s després que aparegui el logotip d’Apple a la pantalla.Restableix el teu Apple Watch

La majoria de les vegades quan l’Apple Watch queda atrapat al logotip d’Apple, el seu programari s’estavella mentre s’encén i l’Apple Watch està congelat. Podem reiniciar un Apple Watch congelat realitzant un restabliment complet , que obliga el vostre Apple Watch a apagar-se i tornar-se a engegar bruscament.

Per restablir completament l'Apple Watch, mantingueu premuts simultàniament la corona digital i el botó lateral. Deixeu anar tots dos botons quan aparegui el logotip d'Apple al centre de la cara d'Apple Watch.Nota: és possible que hàgiu de mantenir premuts els dos botons durant 15-30 segons abans que aparegui el logotip d'Apple. Després de restablir durament l'Apple Watch, és possible que hàgiu d'esperar uns minuts abans que es torni a engegar.

Si el restabliment complet va solucionar el vostre Apple Watch, és fantàstic. Tot i això, és important que sàpigueu que un restabliment complet és gairebé sempre un correcció temporal . Quan el rellotge d’Apple queda enganxat al logotip d’Apple o es bloqueja en general, normalment hi ha un problema de programari més profund que causa el problema.

Podeu restablir el vostre Apple Watch cada cop que es bloqueja al logotip d’Apple, però us volem mostrar com solucionar aquest problema perquè no torni a aparèixer.

He restablert el meu Apple Watch, però encara queda enganxat al logotip d’Apple.

Abans de passar completament del restabliment complet, vull examinar què heu de fer si el vostre Apple Watch encara està enganxat al logotip d’Apple després d’haver realitzat un restabliment complet.

la pantalla del telèfon no respon al tacte

Si heu experimentat aquest error al vostre Apple Watch, normalment el podeu treure de la pantalla del logotip d’Apple mitjançant la funció Troba el meu Apple Watch de l’aplicació Watch del vostre iPhone.

Obriu l'aplicació Watch i toqueu la pestanya My Watch. A continuació, toqueu el nom del vostre Apple Watch a la part superior d’aquest menú. Toqueu el botó d'informació (busqueu la 'i' en un cercle) i, a continuació, toqueu Troba el meu Apple Watch .

Després de tocar Troba el meu Apple Watch, se us demanarà que inicieu la sessió a Troba el meu iPhone amb el vostre ID d'Apple. A continuació, toqueu el vostre Apple Watch a la llista de dispositius.

Finalment, toqueu Accions -> Reproduir so . Després de reproduir un so, l'Apple Watch ja no hauria de quedar enganxat al logotip d'Apple. És possible que hagueu de tocar Reproduir so més d’una vegada perquè aquest pas funcioni.

no es permet el telèfon de xarxa iphone

Arreglar definitivament el vostre Apple Watch

Ara que hem realitzat el restabliment complet i hem retirat l'Apple Watch del logotip d'Apple, analitzem com solucionar definitivament aquest problema.

Per solucionar el problema més profund del programari que congela el vostre Apple Watch al logotip d’Apple, esborrarem tot el contingut i la configuració. Això suprimirà totes les dades i suports (fotos, cançons, aplicacions) del vostre Apple Watch i restablirà tots els seus paràmetres als valors predeterminats de fàbrica.

Recordeu quan vau treure l’Apple Watch de la caixa per primera vegada? Després de realitzar aquest restabliment, el vostre Apple Watch serà exactament així.

Obriu l'aplicació Configuració només al nostre Apple Watch i toqueu General -> Restableix -> Esborra tot el contingut i la configuració . Haureu d'introduir la vostra contrasenya d'Apple Watch i, a continuació, confirmeu la vostra decisió tocant Esborra-ho tot . L'Apple Watch es reiniciarà un cop s'hagi completat el restabliment.

Un cop s'hagi completat el restabliment i s'hagi tornat a engegar l'Apple Watch, l'haureu de sincronitzar amb l'iPhone. Quan ho feu, us recomano que ho feu no restaurar des d'una còpia de seguretat . Si restableix des d’una còpia de seguretat, és possible que acabi carregant el mateix problema de programari al vostre Apple Watch.

quant costa un tiquet per no llicència a Califòrnia

Possibles problemes de maquinari

Si restabliu l’Apple Watch i no l’heu restaurat des d’una còpia de seguretat, però l’Apple Watch continua congelant-se al logotip d’Apple, és possible que hi hagi un problema de maquinari amb l’Apple Watch. Si recentment heu deixat caure el vostre Apple Watch sobre una superfície dura, és possible que els components interns s’hagin malmès.

Configureu una cita a l'Apple Store propera i que un tècnic o Genius ho facin. Si el vostre Apple Watch està protegit per AppleCare, és possible que el pugueu solucionar gratuïtament.

Ja no hi ha cap logotip d'Apple.

Heu solucionat l'Apple Watch i ja no queda congelat al logotip d'Apple. La propera vegada que el vostre Apple Watch s’enganxi al logotip d’Apple, sabreu exactament com solucionar el problema. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials o que em deixeu un comentari a continuació si teniu cap més pregunta sobre el vostre Apple Watch.