La targeta SIM no és compatible amb l'iPhone? Aquí teniu la solució.

Sim Not Supported IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

percentatge de bateria de la pantalla de l'iPhone xr

Acabeu de posar una targeta SIM nova al vostre iPhone, però alguna cosa no funciona correctament. El vostre iPhone us indica que la targeta SIM no és compatible. En aquest article, us ho mostraré com solucionar el problema quan es diu 'SIM no compatible' al vostre iPhone !Per què la meva SIM d'iPhone no és compatible?

Un iPhone sol dir que no s’admet una targeta SIM perquè l’iPhone està bloquejat al vostre operador. Això vol dir que no podeu inserir una targeta SIM d’un altre operador si canvieu.Per comprovar si el vostre iPhone està bloquejat, obriu Configuració i toqueu General -> Quant a -> Bloqueig de l'operador . Un iPhone desbloquejat dirà Sense restriccions de SIM .Si no veieu aquesta opció o si hi diu una altra cosa, poseu-vos en contacte amb el vostre operador de telefonia mòbil per desbloquejar l'iPhone.

Tot i que la situació descrita anteriorment pot aplicar-se a molts de vosaltres, no s’aplicarà a tothom. És poc probable, però és possible que tingueu problemes de programari. Seguiu els passos següents per solucionar el problema.Reinicieu l'iPhone

Reiniciar l'iPhone és una solució ràpida per a molts problemes de programari. La manera de reiniciar l'iPhone varia en funció del model que tingueu:

iPhones amb Face ID : Mantingueu premut alhora el botó botó d'encendre i qualsevol dels botons de volum fins llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla. Feu lliscar la icona d'alimentació d'esquerra a dreta per la pantalla per apagar l'iPhone. Manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla per tornar a engegar l'iPhone.

iPhone sense identificació facial : Manteniu premut el botó botó d'encendre i, a continuació, feu lliscar la icona d'alimentació per la pantalla quan llisqueu fins a apagar-lo apareix. Manteniu premut el botó d'engegada de nou per reiniciar l'iPhone.

Comproveu si hi ha actualitzacions d’IOS

Apple sol llançar noves actualitzacions d’iOS per solucionar errors menors i llançar noves funcions. És una bona idea mantenir l’iPhone actualitzat de totes maneres, però també pot solucionar aquest problema.

  1. Obert Configuració .
  2. Aixeta General .
  3. Aixeta Actualització de software .

Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha disponible una actualització d'iOS. Passeu al pas següent si el vostre iPhone està actualitzat.

Expulseu i torneu a inserir la targeta SIM

Si torneu a posar la targeta SIM a l'iPhone, podeu solucionar diversos problemes menors. Cerqueu la safata de la targeta SIM al lateral de l'iPhone.

Utilitzeu una eina expulsora de la targeta SIM o un clip de paper redreçat per obrir la safata. Torneu a introduir la safata per tornar a col·locar la targeta SIM.

Restableix la configuració de xarxa

Tots els paràmetres de mòbil, Wi-Fi, Bluetooth i VPN del vostre iPhone es restableixen a la configuració predeterminada de fàbrica quan restabliu la configuració de xarxa. Assegureu-vos d’escriure les vostres contrasenyes de Wi-Fi, ja que les haureu de tornar a introduir quan finalitzi el restabliment. També haureu de tornar a connectar els vostres dispositius Bluetooth i reconfigurar qualsevol de les vostres VPN.

Tot i que és un inconvenient menor, aquest restabliment pot solucionar el problema. Per restablir la configuració de xarxa:

la nova pantalla tàctil d'iPhone no funciona
  1. Obert Configuració .
  2. Aixeta General.
  3. Aixeta Restableix.
  4. Aixeta Restableix la configuració de xarxa .

És possible que se us demani que introduïu la vostra contrasenya abans de poder fer aquest restabliment.

Poseu-vos en contacte amb Apple o el vostre operador sense fils

Quan es produeix un problema de mòbil a l'iPhone, Apple i el vostre operador de telefonia mòbil solen apuntar-se amb el dit. La veritat és que pot haver-hi un problema amb el vostre iPhone o el vostre compte amb el vostre operador de telefonia mòbil i no ho sabreu fins que no us poseu en contacte amb el servei d’atenció al client.

Consulteu el lloc web d’Apple per obtenir suport en línia, a la botiga, per telèfon o a través del xat en directe. Podeu trobar el centre d’atenció al client de l’operador de telefonia mòbil escrivint el seu nom i “assistència al client” a Google.

La targeta SIM de l'iPhone ja és compatible.

Heu solucionat el problema i l'iPhone torna a funcionar. La propera vegada que el vostre iPhone digui 'SIM no compatible', sabreu exactament què heu de fer. Deixa un comentari a continuació si tens cap més pregunta.