Com preordenar aplicacions a l'iPhone: s'explica la nova funció de la botiga d'aplicacions.

How Preorder Apps IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu preordenar la propera gran aplicació de joc al vostre iPhone, però no sabeu com fer-ho. Apple va introduir les preordenacions d'aplicacions poc després de publicar l'actualització del programari iOS 11.2. En aquest article, us ho mostraré com preordenar aplicacions al vostre iPhone perquè es baixin tan aviat com es publiquin !Abans de fer la comanda prèvia, assegureu-vos que el vostre iPhone estigui actualitzat.

Abans d’intentar preordenar una aplicació, assegureu-vos que el vostre iPhone estigui actualitzat com a mínim a iOS 11.2. Si el vostre iPhone està executant una versió anterior d’IOS, no podreu preordenar aplicacions al vostre iPhone.Per actualitzar l’iPhone, aneu a Configuració -> General -> Actualització de programari i toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo . Si iOS 11.2 ja està instal·lat al vostre iPhone, en aquest menú es dirà 'iOS 11.2 El vostre programari està actualitzat'.Com preordenar aplicacions al vostre iPhone

Per preordenar una aplicació al vostre iPhone, obriu l'App Store i cerqueu l'aplicació que voleu preordenar. Actualment, a l’App Store no hi ha cap secció de “Comanda prèvia d’aplicacions”, però és possible que pugueu trobar una llista d’aplicacions que podeu preordenar a la secció Avui de l’App Store.

finestra emergent que diu que tinc un virus al telèfonA la pàgina de l'aplicació, toqueu Aconseguir a la dreta de l'aplicació. Se us demanarà que confirmeu la comanda prèvia mitjançant la vostra contrasenya, Touch ID o Face ID en funció del model d’iPhone.

Notareu que la finestra emergent de confirmació quan es preordenen aplicacions és lleugerament diferent de quan les baixeu immediatament. Quan preordeneu una aplicació, veureu la data prevista de llançament, així com una política que indica que se us cobrarà l'aplicació quan es publiqui.

Un cop hàgiu confirmat la reserva, veureu un color gris PREORDENAT botó on sol aparèixer el cercle d'estat de baixada. La icona de l'aplicació que acabeu de fer la vostra reserva no apareixerà a la pantalla d'inici de l'iPhone .

el nou iPhone no diu sim

Quan se’m cobra una reserva d’aplicacions per a iPhone?

No se us cobrarà cap aplicació d’iPhone preordenada fins que l’aplicació no es publiqui al públic. A més, si el preu de l’aplicació canvia entre el moment en què la vau fer la comanda i el dia que es va llançar, Apple us cobrarà el preu més baix.

Reserva prèviament!

Ara ja sabeu com preordenar aplicacions al vostre iPhone i podeu preparar-vos per a jocs nous i emocionants. Deixeu un comentari a continuació per fer-nos saber què en penseu sobre la preordenació d’aplicacions i no oblideu parlar d’aquesta funció als vostres amics compartint aquest article a les xarxes socials.