Per què el meu iPhone continua activant el Bluetooth? Aquí teniu La veritat!

Why Does My Iphone Keep Turning BluetoothProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

formes de decantador per al qual licor

L'iPhone Bluetooth continua activant-se i no esteu segur de per què. Has tocat la icona de Bluetooth al Centre de control, però no quedarà desactivada. En aquest article, explicaré per què el vostre L'iPhone continua activant el Bluetooth i us mostra com solucionar definitivament el problema !Per què el meu iPhone continua activant el Bluetooth?

El vostre iPhone continua activant el Bluetooth perquè proveu de desactivar-lo des del Centre de control. Si el vostre iPhone funciona amb iOS 11, si toqueu el botó Bluetooth, realment no s’apagarà el Bluetooth desconnecta l'iPhone dels dispositius Bluetooth fins l'endemà .Com desactivar el Bluetooth al vostre iPhone

Hi ha dues maneres de desactivar el Bluetooth a l'iPhone: a l'aplicació Configuració o mitjançant Siri.Per desactivar el Bluetooth a l'aplicació Configuració, toqueu Bluetooth i desactiveu l'interruptor situat al costat de Bluetooth a la part superior de la pantalla. Sabreu que el Bluetooth està desactivat quan l’interruptor és blanc i es col·loca a l’esquerra.

desactiveu el bluetooth a l

Per desactivar el Bluetooth mitjançant Siri, activeu Siri i digueu: Desactiveu el Bluetooth '. Siri us avisarà que el Bluetooth s'ha desactivat.Com tornar a activar el Bluetooth

Quan estigueu a punt per tornar a activar el Bluetooth, podeu fer-ho a l'aplicació Configuració, al Centre de control o mitjançant Siri.

A l'aplicació Configuració, toqueu Bluetooth i activeu l'interruptor situat al costat de Bluetooth a la part superior de la pantalla. Sabreu que el Bluetooth està activat quan l’interruptor és verd.

Per activar el Bluetooth mitjançant Siri, activeu Siri i digueu: 'Activa el Bluetooth'. Siri confirmarà que s'ha activat el Bluetooth.

Per activar el Bluetooth al Centre de control, llisqueu cap amunt des de sota de la pantalla i toqueu el botó Bluetooth. Sabreu que el Bluetooth està activat quan el botó és de color blau.

Bluetooth: desactivat definitivament.

Heu desactivat correctament el Bluetooth a l'iPhone i no es connectarà a cap dispositiu sense el vostre coneixement. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per fer saber als vostres amics i familiars per què el seu iPhone continua activant el Bluetooth. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu sobre el vostre iPhone a les seccions de comentaris següents.