Com bloqueig les trucades de 'Estafa'? Aquí està la solució real!

C Mo Bloqueo Las Llamadas De EstafaProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Segueixes rebent trucades telefòniques d'un misteriós 'Scam Likely' o estafador i vols bloquejar-les. . La nova funció d'identificació de estafes ha creat un gran enrenou entre els usuaris de telèfons mòbils, que estan entusiasmats amb la idea de no haver de rebre mai una altra trucada telefònica amb males intencions. En aquest sentit, li mostraré com bloquejar trucades de 'Scam Likely' o possibles estafadors en telèfons intel·ligents iPhone i Android, perquè no hagis de lidiar amb estafes telefòniques mai més.Qui és 'Scam Likely' o 'Probable estafa' i per què em diu?per què YouTube no funciona al meu iPhone

Alguns proveïdors de serveis sense fil, com T-Mobile, han creat una nova tecnologia d'identificació d'estafes que etiqueta automàticament a una persona que truca potencialment perillosa com 'Probable estafa' o 'Scam Likely. PrivacyStar, una empresa que ajuda als usuaris de telèfons mòbils a evitar trucades telefòniques no desitjades, també va ajudar a crear aquest programa de filtrat d'estafes.Depenent de l'tipus de telèfon que tinguis, el missatge que veus a la pantalla pot ser diferent. Samsung té el seu propi servei de detecció i prevenció d'spam per als seus telèfons intel · ligents Android anomenat Hiya, que funciona pràcticament de la mateixa manera.

Aquestes característiques canvien l'identificador de trucades de la persona que truca potencialment estafadora a 'Probable estafa'. Això funciona utilitzant molts mètodes diferents, però una manera com poden fer-ho és comparar el nombre amb una base de dades d'estafadors confirmats. Si el nombre coincideix, s'etiquetarà el nombre.

Per què tinc una trucada perduda de 'Scam Likely' o 'Probable estafa'?Si reps una trucada telefònica d'un nombre que ha estat marcat com 'Probable estafa', però no la contestes, seguirà apareixent a la pestanya recents a l'aplicació de telèfon de la teva iPhone. Si vols eliminar la trucada perduda, llisca el nombre de dreta a esquerra en l'aplicació de telèfon i toca el botó vermell eliminar .

El mateix passa amb un telèfon intel ligent Android. És possible que vegis la trucada perduda a la pantalla de trucades perdudes de l'aplicació del teu telèfon. Sempre pots eliminar-lliscant cap a fora.

Com bloqueig les trucades de 'Estafa'?

El bloqueig de trucades pot dependre del teu proveïdor de serveis sense fil, de manera que tenim alguns consells per a tu a continuació. També tenim informació sobre les funcions que pots aprofitar en Android i iOS abans d'acudir al teu proveïdor. Aquestes opcions faran que puguis bloquejar fàcilment les trucades d ' 'estafa'.

Bloqueig de trucades a iPhone

iOS té una funció incorporada que et permet bloquejar números individuals. Dirigeix-te a l'aplicació del teu telèfon, després toca recents i busca el nombre que vols bloquejar, i després toca Bloquejar aquest Contacte.

Alternativament, pots utilitzar una aplicació de l'App Store com Hiya o Truecaller.

Bloqueig de trucades 'probablement fraudulentes' en Android

Els telèfons Android tenen pràcticament la mateixa característica, segons el fabricant. Els telèfons Google Pixel tenen excel·lents funcions que faran que l'Auxiliar de Google respongui el telèfon per a vostè i li demani a la persona que truca que s'identifiqui. Aquesta funció es diu Filtre de trucades i pot mostrar subtítols de la conversa entre l'Auxiliar de Google i l'estafador perquè puguis decidir contestar la trucada o ignorar-la.

Bloquejar trucades de 'Probable estafa' a T-Mobile

Per a molts usuaris de telèfons intel·ligents iPhone i Android, saber que un estafador està trucant no és suficient: volen bloquejar les trucades d'estafa per complet. Afortunadament, si T-Mobile és la teva proveïdor de serveis sense fil , Hi ha alguns codis numèrics curts que pots marcar a l'aplicació de telèfon al telèfon mòbil per bloquejar les trucades de 'Scam Likely' o 'Probable estafa' completament.

es pot tornar un acte recent comprat

Nota: Altres proveïdors de serveis sense fil (Verizon, AT & T, Virgin Mobile, etc.) encara no tenen aquests codis personalitzats, però si creen codis similars, ens assegurarem actualitzar aquest article!

Per bloquejar les trucades telefòniques de 'Scam Likely' o 'Probable estafa', ingressa # 662 # en el teclat de l'aplicació Telèfon del teu iPhone o Android. A continuació, toca la icona de el telèfon per fer la trucada, com si estiguessis cridant a una persona real.

Per assegurar d'haver bloquejat les trucades telefòniques de 'Scam Likely' o 'Probables Estafes', pots marcar # 787 # en el teclat del teu iPhone o l'aplicació de telèfon d'Android. I, si alguna vegada vols desactivar el bloqueig de estafes, simplement marca # 632 # en el teclat de l'aplicació de telèfon.

Codis de bloqueig de trucades d'estafes per a iPhone i Android
Per activar el bloqueig de trucades de estafes# 662 #
Comprova si la restricció de trucades d'estafes està activada# 787 #
Desactivar el marcatge de trucades d'estafa# 632 #

Bloquejar trucades fraudulentes amb Verizon

Si tens un telèfon de Verizon, la restricció de trucades i missatges és un servei addicional temporal que dura 90 dies. Una vegada que aquests dies hagin expirat, hauràs de renovar-lo. També pots bloquejar fins a cinc números.

què significa somiar amb dimonis

Això ... no és exactament genial. És millor que utilitzis les funcions de bloqueig integrades del teu iPhone o telèfon Android.

Bloquejar trucades 'probablement fraudulentes' amb AT & T

AT & T té excel·lents opcions per a la prevenció d'estafes, de manera que no has de preocupar-te per les trucades de 'Probables estafes'. Els clients d'AT & T postpagament que posseeixin el paquet HD Voice poden utilitzar la funció gratuïta Truqueu Protect d'AT & T. Això permet als usuaris obtenir beneficis com el bloqueig automàtic de trucades de fraus i les sospites o advertències d'spam.

Bloquejar trucades en Sprint

Sprint Call Screener és una excel·lent funció que Sprint ofereix amb un nivell bàsic i un premium. El nivell bàsic, anomenat Screen Screener bàsic , Proporciona una protecció mínima per a les trucades d'spam de major risc. Call Screener Plus , La versió premium et protegirà de trucades de menys risc.

Adéu, estafadors!

Ara ja saps què són les anomenades 'Scam Likely' o de 'Probables estafes' i com bloquejar-les. Esperem que comparteixis aquest article a les xarxes socials perquè els teus amics i familiars també es puguin prendre uns minuts per bloquejar als estafadors que han estat tractant de cridar-los. Gràcies per llegir aquest article,