Els efectes d'iMessage no funcionen a l'iPhone? Aquí teniu la solució.

Imessage Effects Not Working Iphone

És l'aniversari del vostre millor amic i voleu enviar-li un 'Feliç aniversari'. missatge de text amb globus. Manteniu premuda la fletxa d'enviament a l'aplicació Missatges, però no passa res. Independentment del temps que mantingueu premut, el menú 'Envia amb efecte' no apareixerà. En aquest tutorial t’explicaré per què el menú 'Envia amb efecte' no apareixerà a l'aplicació Missatges i Per què Els efectes d'iMessage no funcionen al vostre iPhone.

Per què els efectes d'iMessage no funcionen al meu iPhone?

Els efectes d’iMessage no funcionen a l’iPhone perquè proveu d’enviar un missatge de text a algú amb un telèfon intel·ligent que no sigui d’Apple o bé està activat un paràmetre d’accessibilitat anomenat Reduce Motion. Els efectes d'iMessage només es poden enviar entre dispositius Apple mitjançant iMessages, no amb missatges de text habituals.És segur menjar vedella a sac durant l’embaràs?

Com puc solucionar els efectes d'iMessage al meu iPhone?

1. Assegureu-vos que envieu un iMessage (no un missatge de text)

Tot i que els iMessages i els missatges de text es mostren paral·lels a l'aplicació Missatges, només es poden enviar iMessages amb efectes, no missatges de text habituals.Si intenteu enviar un missatge a algú i el menú 'Envia amb efecte' no apareixerà, feu-ho segur els envieu un iMessage, no només un missatge de text habitual. Els iMessages apareixen en bombolles de xat blaves i els missatges de text habituals apareixen en bombolles de xat verdes.La manera més senzilla de saber si envieu un iMessage o un missatge de text és mirar a la part dreta del quadre de text de l'aplicació Missatges de l'iPhone. Si la fletxa d'enviament és blava , enviaràs un iMessage. Si la fletxa d'enviament és verda , enviaràs un missatge de text.

Puc enviar missatges amb efectes als usuaris d'Android?

iMessage només funciona entre dispositius Apple, de manera que no podeu enviar iMessages amb efectes a telèfons intel·ligents que no siguin Apple. Si voleu obtenir més informació, consulteu el nostre article sobre les diferències entre iMessages i missatges de text .

Què passa si cap dels meus missatges no apareix en blau? Puc enviar efectes encara?

Si els missatges de text que envieu als iPhones d'altres persones apareixen en bombolles verdes a l'aplicació Missatges, és possible que hi hagi un problema amb iMessage al vostre iPhone. Si iMessage no funciona, tampoc no funcionaran els efectes d’iMessage. Llegiu el nostre article sobre com solucionar problemes amb iMessage i és possible que acabi solucionant tots dos problemes alhora.2. Comproveu la configuració d'accessibilitat

el moviment d

el número 3 de la bíblia

A continuació, hem de fer un cop d'ull a la secció Accessibilitat de l'aplicació Configuració del vostre iPhone. La configuració d’accessibilitat està dissenyada per ajudar les persones amb discapacitat a utilitzar el seu iPhone, però activar-les de vegades pot tenir efectes secundaris no desitjats. Exemple: El Reduir el moviment la configuració d'accessibilitat desactiva completament els efectes d'iMessage. Per tornar a activar els efectes d’iMessage al vostre iPhone, ens hem d’assegurar Reduir el moviment està apagat.

Com puc desactivar el moviment i activar els efectes d'iMessage?

  1. Obriu el fitxer Configuració aplicació al vostre iPhone.
  2. Aixeta Accessibilitat.
  3. Aixeta Moviment .
  4. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Reduir el moviment .
  5. Desactiveu Reduir el moviment tocant el botó interruptor d'encès / apagat a la part dreta de la pantalla. Els vostres efectes d'iMessage ja estan activats.

Feliç missatgeria amb efectes!

Ara que els efectes d'iMessage tornen a funcionar al vostre iPhone, podeu enviar missatges amb globus, estrelles, focs artificials, làsers i molt més. Indiqueu-nos si teniu cap més pregunta sobre el vostre iPhone a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Ens encantaria rebre notícies vostres.