Què és la pantalla True Tone a l'iPhone? Aquí teniu La veritat!

What Is True Tone Display Iphone

Acabes d’aconseguir un nou iPhone 8, 8 Plus o X i tens curiositat per una nova característica anomenada “True Tone”. Aquesta configuració és una actualització important de la pantalla de l'iPhone. En aquest article, respondré a la pregunta: què és True Tone Display en un iPhone ?

Què és la pantalla True Tone a l'iPhone?

La pantalla True Tone és una funció que ajusta automàticament el color i la brillantor de la pantalla de l’iPhone perquè coincideixi amb les condicions d’il·luminació que us envolta. True Tone no canvia significativament el color de la pantalla, però en general fa que aparegui una mica més groc .El meu iPhone no té pantalla de to real.

True Tone Display només està disponible a l'iPhone 8, l'iPhone 8 Plus i l'iPhone X.programa FHA per a primers compradors

Com puc activar la pantalla de to vertader?

Quan configureu l'iPhone 8, 8 Plus o X per primera vegada, teniu l'opció d'activar la pantalla True Tone. Tanmateix, si sou com jo, probablement haureu passat per davant perquè volíeu utilitzar el vostre nou iPhone el més aviat possible. Afortunadament, hi ha una altra manera d’activar True Tone.Obriu Configuració i toqueu Pantalla i brillantor. A continuació, activeu l'interruptor situat al costat To vertader . Sabreu que està activat quan l’interruptor és verd. Probablement també notareu una lleugera diferència en el color de la pantalla.

activeu la pantalla de to real de l

la icona de la bateria de l'iPhone és groga

Puc desactivar la pantalla de to vertader?

Sí, la pantalla True Tone es pot desactivar anant a Configuració -> Pantalla i brillantor . Toqueu l'interruptor situat al costat de True Tone: sabreu que està desactivat quan l'interruptor sigui blanc.Activació o desactivació del to vertader des del centre de control

També podeu activar o desactivar la pantalla True Tone des del Centre de control. A l’iPhone 8 o 8 Plus, obriu el Centre de control lliscant cap amunt des de sota de la part inferior de la pantalla. Si teniu un iPhone X, llisqueu cap avall des de l'extrem superior dret de la pantalla per obrir el Centre de control.

què és el mode avió a l'iPhone?

A continuació, toqueu amb força (manteniu premut amb fermesa) el control lliscant de brillantor vertical. Per activar o desactivar True Tone, toqueu el botó circular True Tone situat a sota del lliscant de brillantor de la pantalla.

True Tone: explicat.

Ara ja sabeu tot sobre True Tone. Assegureu-vos de compartir aquest article perquè la vostra família i amics també puguin obtenir més informació sobre True Tone. Si teniu cap més pregunta sobre el vostre nou iPhone, deixeu un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.