El meu Apple Watch no s’encendrà. Aquí teniu la solució real.

My Apple Watch Won T TurnProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre Apple Watch no s’encén i no sabeu per què. Manteniu premut el botó lateral, però no passa res. En aquest article, ho faré expliqueu per què el vostre Apple Watch no s’encén i mostreu-vos com solucionar definitivament aquest problema .Restableix el teu Apple Watch

El primer que cal fer quan el vostre Apple Watch no s’encén és fer un restabliment complet. Mantingueu premuts simultàniament la corona digital i el botó lateral durant uns 10-15 segons. Quan aparegui el logotip d'Apple al vostre Apple Watch, deixeu anar tots dos botons. El vostre Apple Watch es tornarà a engegar poc després.Nota: de vegades és possible que hagueu de mantenir premuts els dos botons durant 20 segons o més.el vostre simulador ha enviat un missatge de text a l'iphone

Si el restabliment complet va solucionar el vostre Apple Watch, heus aquí per què: el seu programari es va estavellar i va mostrar la pantalla apareixen negre. De fet, el vostre Apple Watch va estar sempre en funcionament.

Assegureu-vos que la reserva d’alimentació no està activada

Quan la gent nova aconsegueixi el seu primer Apple Watch, de vegades el posarà en mode de reserva d’energia i pensarà que el seu Apple Watch no s’encén. Quan vaig aconseguir el meu Apple Watch, estava jugant amb aquesta funció i pensava el mateix.La reserva d’alimentació és una funció que amplia la durada de la bateria del vostre Apple Watch desactivant totes les altres funcions, excepte l’hora actual. Sabreu que la reserva d’energia està activada si s’assembla a la imatge següent:

Si el vostre Apple Watch està en mode de reserva d’energia, manteniu premut el botó lateral fins que vegeu el logotip d’Apple a la pantalla. Quan es reiniciï l'Apple Watch, ja no estarà en mode de reserva d'energia.

Desactiveu VoiceOver i Cortina de pantalla

Una de les funcions més fosques del vostre Apple Watch és Screen Curtain, que apaga la pantalla del vostre Apple Watch fins i tot quan el vostre Apple Watch està engegat. Quan la Cortina de pantalla estigui activada, només podreu navegar pel vostre Apple Watch mitjançant VoiceOver.

Per desactivar el teló de pantalla, obriu l'aplicació Watch al vostre iPhone i toqueu General -> Accessibilitat -> VoiceOver . A continuació, apagueu l'interruptor situat al costat Cortina de pantalla . Sabreu que l’interruptor està desactivat quan es col·loca a l’esquerra.

El teló de pantalla només s’activa quan VoiceOver està activat. Si no utilitzeu VoiceOver o no el necessiteu, us recomanaria que el desactiveu també per evitar que el teló de pantalla es torni a encendre.

el que era el pols a la bíblia

Per desactivar VoiceOver, torneu a l'aplicació Watch del vostre iPhone i toqueu General -> Accessibilitat -> VoiceOver . A continuació, desactiveu l'interruptor situat al costat de VoiceOver a la part superior de la pantalla.

Inspeccioneu el cable de càrrega del vostre Apple Watch

Quan el vostre Apple Watch no s’encengui, proveu de carregar-lo amb uns quants cables de càrrega magnètics diferents i uns quants carregadors diferents (el port USB de l’ordinador, un carregador de paret, etc.). Si observeu que el vostre Apple Watch no es carrega amb un cable o carregador de càrrega específics, hi ha un problema amb aquest cable o carregador, no el vostre Apple Watch .

l'iPhone 5s s'apaga a l'atzar

Si hi ha un problema amb el cable de càrrega magnètica del vostre Apple Watch, és possible que el substituïu de forma gratuïta si AppleCare + està protegit per Apple Watch. Porteu-lo a l'Apple Store local i vegeu si us el substituiran.

Si cap dels vostres cables o carregadors de càrrega no funciona, consulteu el meu article sobre què fer quan el vostre Apple Watch no us carregui.

Possibles problemes de maquinari

Si el vostre Apple Watch encara no s’encén, és possible que hi hagi un problema de maquinari que causi el problema. Moltes vegades, Apple Watches deixa d’encendre’s després de deixar-se caure o exposar-se a l’aigua.

Però pensava que el meu rellotge Apple era impermeable?

El vostre Apple Watch ho és resistent a l'aigua , no totalment impermeable. Tot i que AppleCare + cobreix fins a dos incidents de danys accidentals, és possible que no cobreixi els danys causats per l’aigua. No està clar de quins tipus de danys accidentals cobreix AppleCare per a Apple Watch, però sí garanties per als iPhone no cobreixi els danys causats per l’aigua.

Opcions de reparació

Si creieu que hi ha un problema de maquinari amb el vostre Apple Watch, configureu una cita a l'Apple Store local i feu-los fer una ullada.

El vostre Apple Watch s’encén.

El vostre Apple Watch s'ha tornat a engegar i el podeu tornar a utilitzar. La propera vegada que el vostre Apple Watch no s’encengui, sabreu exactament com solucionar el problema. No dubteu a deixar qualsevol altre comentari que tingueu sobre el vostre Apple Watch a la secció de comentaris següent.

Gràcies per llegir,
David L.