¿WhatsApp no ​​funciona en iPhone? Aquí Està La Solució!

Whatsapp No Funciona En Iphone

Estàs tractant de parlar amb els teus amics i familiars utilitzant WhatsApp al teu iPhone, però no és òptim. WhatsApp és l'aplicació de comunicació preferida de molts usuaris d'iPhone, per la qual cosa quan deixa de funcionar, afecta moltes persones. 'En aquest sentit, li explicaré què fer quan WhatsApp no ​​funciona en un iPhone perquè puguis solucionar el problema definitivament !

Per què WhatsApp no ​​funciona en el meu iPhone?

En aquest punt, no podem estar exactament segurs de per què WhatsApp no ​​funciona al vostre iPhone, però és molt probable que sigui un problema de programari relacionat amb el teu iPhone o l'aplicació en si. Probablement vas rebre una notificació d'error que diu 'WhatsApp aquesta temporalment fora de servei'. La mala connexió a Wi-Fi, les falles de programari, el programari d'aplicació obsolet o el manteniment de l'servidor de WhatsApp són coses que podrien estar causant un mal funcionament de WhatsApp al teu iPhone.Segueix els passos següents per diagnosticar la veritable raó per la qual WhatsApp no ​​funciona al vostre iPhone perquè puguis solucionar el problema i tornar a xatejar amb els teus amics!Què fer quan WhatsApp no ​​funciona al teu iPhone

 1. Reinicia el teu iPhone

  Quan WhatsApp no ​​funciona, el primer que has de fer és reiniciar el teu iPhone, el que ocasionalment pot resoldre falles o errors menors de programari. Per reiniciar el teu iPhone, manten pressionat el botó d'encesa (També conegut com el botó de repòs / activació ) Fins que aparegui el control lliscant d'encesa a la pantalla del teu iPhone.  Espera aproximadament un minut, després pressiona i manten pressionat el botó d'encesa de nou fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla del teu iPhone.

 2. Tancar completament WhatsApp

  Quan WhatsApp no ​​funciona al vostre iPhone, hi ha una possibilitat decent que l'aplicació en si no funcioni correctament. De vegades, tancar l'aplicació i tornar a obrir-la pot corregir aquests petits errors de l'aplicació.

  Per tancar WhatsApp, fes doble clic al botó Inici per obrir el selector d'aplicacions, que mostra totes les aplicacions actualment obertes al teu iPhone. Després, llisca WhatsApp cap amunt i fora de la pantalla. Sabràs que l'app està tancada quan ja no aparegui al gestor d'aplicacions.

 3. Eliminar i reinstal·lar WhatsApp

  Una altra manera de solucionar problemes d'una aplicació que funciona malament és eliminar-la i després reinstal·lar al teu iPhone. Si un arxiu de WhatsApp es corromp, eliminar l'aplicació i tornar a instal·lar-la li donarà a l'app un nou inici en el teu iPhone.  Per eliminar WhatsApp, manten pressionat suaument la icona de l'aplicació fins que el teu iPhone vibri breument i les teves aplicacions comencin a agitar-se. Després, toca la petita X a la cantonada superior esquerra de la icona de WhatsApp. Finalment, toca eliminar per desinstal·lar WhatsApp del teu iPhone.

  No et preocupis: el teu compte de WhatsApp no ​​s'eliminarà si s'elimina l'aplicació al teu iPhone, però hauràs de tornar a ingressar la teva informació d'inici de sessió.

 4. Busca una actualització per WhatsApp

  Els desenvolupadors d'aplicacions freqüentment llancen actualitzacions de les seves aplicacions per afegir funcions i eliminar errors o falles. Si estàs executant una versió desactualitzada de l'aplicació, podria ser la raó per la qual WhatsApp no ​​funciona al vostre iPhone.

  Per cercar una actualització , Obre App Store i toca la icona del perfil a la part superior de la pantalla. Si hi ha una actualització disponible per WhatsApp, veuràs el botó blau actualitzar a la dreta de la mateixa. També pots actualitzar totes les teves aplicacions al mateix temps tocant actualitzar tot .

 5. Apaga el wifi i torna a engegar

  Si fas servir Wi-Fi paar accedir a WhatsApp, és possible que l'aplicació no funcioni a causa d'un problema que tinguis amb la connexió del teu iPhone a el Wi-Fi. A l'igual que a l'reiniciar el teu iPhone, apagar i tornar a encendre el Wi-Fi de vegades pot solucionar petits errors o falles de connectivitat.

  Per desactivar el Wi-Fi al teu iPhone, obre l'aplicació de configuració, toca Wi-Fi , Després toca l'interruptor al costat de Wi-Fi. Sabràs que el Wi-Fi està apagat quan l'interruptor està en gris. Per tornar a encendre el Wi-Fi, toca l'interruptor novament - sabràs que està encès quan estigui verd!

 6. Oblida la teva xarxa Wi-Fi, després torneu al connectar-te a ella

  Una solució de problemes de Wi-Fi més profunda és fer que el teu iPhone oblidi la teva xarxa Wi-Fi i després tornar a connectar-te a ella. Quan et connectes a una xarxa Wi-Fi per primera vegada, el teu iPhone emmagatzema informació sobre com connectar-se a aquesta xarxa Wi-Fi.

  Si alguna part d'aquest procés o informació canvia, pot afectar la capacitat de la teva iPhone per connectar-se a la xarxa Wi-Fi. A l'oblidar la xarxa i tornar a connectar-te, serà com si connectaràs teu iPhone a la xarxa Wi-Fi per primera vegada.

  Per oblidar una xarxa Wi-Fi, ingressa en Paràmetres> Wi-Fi i toca el botó d'informació al costat de la xarxa Wi-Fi que vols oblidar.

  Per tornar a connectar-te a la xarxa Wi-Fi, toca-a la llista de xarxes sota de Tria una xarxa ... i ingressa la contrasenya (si el teu Wifi té una).

 7. Verifica l'estat de servidor de WhatsApp

  Ocasionalment, les principals aplicacions com WhatsApp necessitaran realitzar un manteniment de servidor de rutina. És possible que no puguis utilitzar WhatsApp mentre s'està realitzant el manteniment de servidor. Fes una ullada a aquests informes per veure si els servidors de WhatsApp estan caiguts o en manteniment .

Què passa, WhatsApp?

Has solucionat el funcionament de WhatsApp amb èxit al teu iPhone i pots tornar a xatejar amb els teus amics i familiars. La propera vegada que WhatsApp no ​​funcioni al teu iPhone, ¡assegura't de tornar a aquest article per a trobar la solució! Si tens alguna altra pregunta, no dubtis a deixar-la a baix en la secció de comentaris!

gràcies,
David L.