El meu iPhone no reprodueix vídeos de YouTube! Aquí està el per què i la solució.

Mi Iphone No Reproduce Videos De YoutubeProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Anaves a veure un vídeo de YouTube al teu iPhone, però no es carrega. És increïblement frustrant quan YouTube no funciona al vostre iPhone, especialment si estàs tractant de mostrar un vídeo divertit al teu amic o escoltar un vídeo musical al gimnàs. En aquest sentit, li explicaré per què el teu iPhone no reprodueix vídeos de YouTube i t'explicaré com solucionar el problema per sempre .home àries i dona lliura en una relació

YouTube no funciona en el meu iPhone: aquí està la solució!

 1. Intenta reiniciar el teu iPhone

  Abans de continuar, intenta apagar i tornar a encendre el teu iPhone. Reiniciar el teu iPhone fa que tots els processos de la mateixa s'aturin i tornin a iniciar-se, això té el potencial de solucionar problemes menors de programari, el que podria ser la raó per la que el teu iPhone no reprodueix vídeos de YouTube.  Per apagar el teu iPhone, mantingues premut el botó d'encesa (que també es coneix com el botó de repòs / activació ). Una icona d'encesa vermell i 'lliscar per apagar' apareixeran a la pantalla del teu iPhone. Fes lliscar la icona d'encesa vermell d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone. Espera aproximadament mig minut abans de tornar a encendre el teu iPhone, només per assegurar-te que tingui l'oportunitat d'apagar del tot.

 2. Solucionar problemes de l'aplicació de YouTube

  Si reiniciaste teu iPhone però YouTube encara no funciona, el següent pas és solucionar un potencial problema causat per l'aplicació que utilitzeu per veure YouTube. Hi ha moltes aplicacions gratuïtes i de pagament que pots utilitzar per veure vídeos de YouTube al teu iPhone, cap de les quals és perfecta. Quan alguna cosa surt malament, no pots veure els teus vídeos favorits de YouTube.  Per determinar si la teva aplicació de YouTube està causant el problema, començarem tancant-la i tornant-la a obrir. Això fa que la teva aplicació s'iniciï novament i pot solucionar problemes que ha tingut anteriorment

  Per tancar la teva aplicació de YouTube, comença pressionant dues vegades el botó Inici . Això obrirà Selector d'Aplicacions, que et permet veure totes les aplicacions actualment obertes al teu iPhone.

  Fes lliscar la teva aplicació de YouTube cap amunt fora de la pantalla per tancar-la. Si el teu iPhone no té un botó d'Inici, no et preocupis! Encara pots accedir a l'Selector d'Aplicacions. Simplement obre l'aplicació de YouTube (o qualsevol altra aplicació). Una vegada que estigui oberta, llisca el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla i llest! Hauries de poder alternar i tancar les teves aplicacions de la mateixa manera que ho faries en un iPhone més antic. 3. Cercar actualitzacions: Hi ha alguna actualització disponible per a l'aplicació YouTube?

  Si YouTube no funciona després de tancar l'aplicació, verifica que hagis actualitzat la teva aplicació de YouTube a la seva versió més recent. Els desenvolupadors actualitzen les seves aplicacions tot el temps per afegir noves funcions i corregir errors de programari.

  Per veure si hi ha una actualització disponible per a la teva aplicació de YouTube, obre l'App Store. A continuació, toca el icona del teu Compte i desplaça't cap avall fins a la secció actualitzacions . Si hi ha una actualització disponible, toca el botó blau actualitzar costat de l'aplicació.

 4. Desinstal·la i torneu a instal·lar la teva aplicació de YouTube

  Si hi ha un problema de programari més complicat amb la teva aplicació de YouTube preferida, és possible que hagis de eliminar i reinstal·lar l'aplicació. Quan desinstal·leu l'aplicació, tot el programari i els ajustos d'aquesta aplicació s'esborraran de la teva iPhone. Quan es torneu a instal·lar l'aplicació, serà com si l'haguessis descarregat per primera vegada.

  No et preocupis - el teu compte de YouTube no s'eliminarà quan desinstal·lar l'aplicació. Si estàs utilitzant una aplicació paga de YouTube com ProTube, podràs reinstal·lar de manera gratuïta sempre que hagis iniciat sessió amb el mateix ID d'Apple que vas utilitzar quan vas comprar l'aplicació originalment.

  Per desinstal·lar l'aplicació, comença pressionant lleugerament i mantenint pressionat la icona de la teva aplicació de YouTube. Segueix pressionant fins que aparegui un petit menú adjunt a la icona de l'aplicació. Des d'allà, toca eliminar aplicació , Després confirma l'acció tocant eliminar .

  Per reinstal·lar l'aplicació, dirigeix-te a l'App Store. Toca la pestanya Cerca a la part inferior de la pantalla del teu iPhone i escriu el nom de la teva aplicació de YouTube preferida. toca obtenir , després instal·lar al costat de la teva aplicació de YouTube preferida per reinstal·lar al teu iPhone.

  Si reinstalas l'aplicació i YouTube segueix sense funcionar, segueix llegint per obtenir més consells!

 5. Resolució de problemes de Wi-Fi que fan que YouTube no es carregui

  Moltes persones fan servir Wi-Fi per veure vídeos de YouTube en el seu iPhone, i no és estrany que els problemes de connectivitat siguin la raó per la qual els vídeos de YouTube no es reprodueixen al teu iPhone. Si el problema es deu a la connexió del teu iPhone a Wi-Fi, hem d'esbrinar si es tracta d'un problema de programari o maquinari.

  Abordem ràpidament el maquinari: una petita antena és el component de maquinari del teu iPhone que s'encarrega de connectar-se a internet sense fil. Aquesta antena també ajuda a que el teu iPhone es connecti a dispositius Bluetooth, de manera que si el teu iPhone ha tingut problemes de Wi-Fi i Bluetooth a el mateix temps, hi pot haver un problema amb l'antena. No obstant això, no podem estar segurs ara de si el problema que tens és un problema de maquinari, així que segueix els passos de solució de problemes de programari a continuació.

 6. Apaga i torna a encendre el Wi-Fi

  Primer, intentarem apagar i encendre el Wi-Fi. A l'igual que apagar i encendre el teu iPhone, apagar i tornar a encendre el Wi-Fi pot resoldre un error de programari menor que podria estar causant una mala connexió Wi-Fi.

  Per activar i desactivar Wi-Fi, obre l'aplicació de configuració i toca Wi-Fi. A continuació, toca l'interruptor al costat de Wi-Fi per apagar-lo. Sabràs que el Wi-Fi està apagat quan l'interruptor està en gris. Espera uns segons abans de tornar a tocar l'interruptor per tornar a engegar el Wi-Fi.

  el meu iPhone continua dient que no hi ha servei

  Si el teu iPhone encara no reprodueix vídeos de YouTube, intenta connectar-te a una xarxa Wi-Fi diferent. Si YouTube 1 funciona amb la teva xarxa Wi-Fi, però si funciona amb una altra, probablement la causa de el problema sigui la xarxa Wi-Fi, no amb el teu iPhone. Consulta el nostre article sobre què fer quan el teu iPhone no es connecta a Wi-Fi per obtenir més consells!

 7. Verifica l'estat de servidor de YouTube

  Abans de passar a la solució de problemes final, fes un cop d'ull ràpid a l'estat dels servidors de YouTube. Ocasionalment, els seus servidors tenen falles o se sotmeten a un manteniment de rutina, el que pot impedir-te veure vídeos. verifica el estat dels servidors de YouTube i una revisió si estan en funcionament. Si moltes altres persones estan informant problemes, és probable que els servidors estiguin inactius!

 8. Restablir els paràmetres de la Xarxa

  Quan restablir la configuració de xarxa, s'esborraran i restabliran tots els ajustos de Wi-Fi, Bluetooth i VPN (xarxa privada virtual). Pot ser difícil rastrejar la causa exacta d'un problema de programari, així que en lloc de rastrejar el problema, esborrem i restablim tota la configuració de xarxa del teu iPhone.

  Recorda: abans de restablir la configuració de xarxa del teu iPhone, assegura't d'escriure totes les teves contrasenyes de Wi-Fi. Hauràs de tornar a ingressar-una vegada que es completi el restabliment.

  Per restablir la configuració de xarxa, comença per obrir l'aplicació de configuració. Toca General> Restablir> Restablir ajsutes de xarxa. Se't demanarà que ingressis la contrasenya, després confirmis que vols restablir la configuració de xarxa del teu iPhone. El teu iPhone es restablirà una vegada que es completi el reinici.

'YouTube està funcionant al teu iPhone!

YouTube funciona al teu iPhone i pots tornar a veure els teus vídeos favorits. Assegura't de compartir aquest article en les xarxes socials perquè els teus amics i familiars sàpiguen què fer quan el teu iPhone no reprodueix vídeos de YouTube. Gràcies per llegir aquest article i deixa un comentari a continuació si vols fer-nos qualsevol altra pregunta sobre el teu iPhone!