Els casos d’iPhone més forts del 2020

Strongest Iphone Cases 2020Proveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Independentment de l’iPhone que tingueu, és important tenir una funda que el pugui protegir dels danys. Triar la funda de l’iPhone adequada pot ser difícil perquè hi ha moltes opcions diferents per triar. En aquest article, ho faré expliqueu què fa que una funda per iPhone sigui 'forta' i expliqueu-vos alguns dels casos més forts del 2020 .Per què hauria d’aconseguir una funda resistent per al meu iPhone?

En poques paraules, una bona funda per a telèfon és fonamental per tenir un iPhone. Tot i que els darrers iPhones poden costar més de mil dòlars, normalment es pot trobar un cas fort per menys de 25 dòlars a Amazon.Un fort cas per a iPhone és una inversió intel·ligent. Si deixeu anar el vostre iPhone només una vegada (ens passa a tots), es pot danyar fàcilment. Es pot reparar aquest dany molt car, sobretot si no teniu AppleCare +.No hi ha cap substitució per a la comoditat ni la tranquil·litat addicional que proporciona una funda per a iPhone.

Què fa que una funda per iPhone sigui forta?

Alguns dels casos d’iPhone més forts del 2020 són el que es coneix com a 'grau militar'. Aquests casos compleixen o superen els procediments de proves del Departament de Defensa dels Estats Units per determinar la durabilitat general del producte contra condicions greus com ara xocs, aigua, vibracions i pols.

Els materials més populars per a fundes per a iPhone són el metall, el plàstic, la fusta, el cuir i la fibra de carboni. Les caixes de policarbonat, de plàstic, també són conegudes per ser molt resistents. Són lleugers, resistents i poden resistir impactes elevats. Sabeu que el policarbonat és fort perquè és un dels materials que s’utilitzen per fabricar vidres antibales.La fibra de carboni és un altre material sòlid que es troba en fundes resistents per a iPhone. Tot i que normalment són més cares, les fundes de fibra de carboni teixeixen fils de carboni per produir un material lleuger més fort que l’acer. Les fundes de fibra de carboni són ideals per protegir el telèfon de caigudes d’altura mitjana sobre superfícies dures com el formigó.

Tot i això, són els estoigs metàl·lics que normalment ofereixen la millor protecció. El metall pot suportar els impactes més grans i és el material més dur que s’utilitza habitualment per fabricar fundes per a iPhone.

D’altra banda, els estoigs de fusta i cuir són relativament febles i fràgils. Poden semblar més elegants o més artístics, però són més coneguts per protegir contra cops i rascades menors en lloc de caigudes reals.

Mesurament de la duresa dels casos de l'iPhone

Com podríeu esperar, la qualitat d'una funda per a telèfon sovint es pot determinar segons el seu nivell de duresa, o bé H . Això fa referència a l’escala de duresa de Mohs, que classifica els minerals i altres materials en una escala d’1 a 10, essent el 10 el material més dur de la Terra: els diamants. Per a la comparació, el got normal es posa a cinc.

La duresa es mesura per la capacitat d’un material per ratllar la superfície d’un altre. El vidre pot ratllar qualsevol cosa per sota d’un 5, com ara el ferro, però pot ser ratllat per qualsevol cosa que estigui per sobre d’un 5, com ara el quars. Per tant, els casos amb una duresa de 9H, com fan alguns, poques vegades es ratllaran i són molt duradors.

Si tota aquesta informació és una mica aclaparadora, està bé. A continuació, enumerarem les nostres opcions per als casos d’iPhone més forts del 2019. Aquests casos són compatibles amb l’iPhone X, l’iPhone XS o l’iPhone XS Max, però recomanem a tots els fabricants dissenyar fundes similars per als models XR i anteriors. de l'iPhone!

durada de la bateria Apple Watch 3

Els casos d’iPhone més forts del 2020

Funda per a iPhone de MKEKE

El IPhone MKEKE el cas té una classificació d’Amazon de 4,5 estrelles i té un preu de 6,99 dòlars. Està fabricat amb materials TPU, que és una combinació de plàstic de tipus cautxú i elàstic.

Els materials TPU fan que aquest estoig sigui molt resistent. També té un coixí d’aire a prova de cops per protegir l’iPhone quan el deixeu caure. La vostra compra inclou una garantia d’un any.

IPhones compatibles: iPhone X, iPhone XS

TORRAS Love Sèries Casi

El Funda de silicona líquida TORRAS Love Series està fabricat amb un material de goma amb vores elevades per evitar ratllades. Amb un preu de 16,99 dòlars i una classificació d’Amazon de quatre estrelles, aquest cas inclou una garantia de per vida.

IPhones compatibles: iPhone X, iPhone XS

OtterBox Commuter Series Case

OtterBox fabrica els seus casos en gran part amb una barreja de policarbonat que es reforça amb fibra de vidre. Els seus Cas de la sèrie Commuter té un preu de 14,75 dòlars i una valoració de 4,5 estrelles a Amazon. Aquesta funda està dissenyada específicament per evitar l'entrada de pols i deixalles als ports i altaveus del vostre iPhone. La vostra compra també inclou una garantia de per vida.

es pot reparar el dany causat per l'aigua de l'iPhone

IPhones compatibles: iPhone X, iPhone XS

DTTO Lightning Series Case

Fabricat en material TPU i folrat amb un brillantor de metall a les vores exteriors, el Funda iPhone per a DTTO Lightning Series ofereix una 'adherència antilliscant' per a la màxima protecció. El cas té un cost de 12,99 dòlars, té 4,5 estrelles i té una garantia de per vida.

IPhones compatibles: iPhone X, iPhone XS

Sèrie de simetria OtterBox

Fet amb el mateix policarbonat i fibra de vidre que altres caixes Otterbox, les seves Funda iPhone per a la sèrie Symmetry està dissenyat amb vores elevades per protegir la pantalla si deixeu anar l'iPhone. Aquest cas té una classificació d’Amazon de 4,5 estrelles i inclou una garantia de per vida.

IPhones compatibles: iPhone X, iPhone XS

Funda de vidre temperat ESR Mimic

Fet amb un respatller de vidre i un marc de TPU, el Funda de vidre temperat ESR Mimic té una duresa de 9H i inclou un material de cantonada suau per absorbir els cops de les gotes sobre superfícies dures. Aquesta funda imita el vidre de l'iPhone i és antilliscant i antigarrapades. Podeu obtenir aquesta funda per a iPhone de quatre estrelles per només 19,99 dòlars a Amazon.

IPhones compatibles: iPhone X, iPhone XS

TORRAS Lock Sèries Casi

El TORRAS Lock Sèries Casi està fabricat en plàstic dur que proporciona a l’iPhone protecció de tot el cos i una absorció efectiva d’impactes. Aquest estoig és lleuger, resistent a les ratllades i resistent a les empremtes digitals. Amb un preu de només 13,99 dòlars, aquest cas té una qualificació de quatre estrelles. La vostra compra inclou una garantia de per vida.

IPhones compatibles: iPhone X, iPhone XS

Funda de telèfon Besiva

Això Hem escoltat el cas de l'iPhone compta amb un disseny “a prova de caigudes, a prova de cops i a prova de pols”. Està fabricat amb material TPU i una capa addicional de plàstic dur per augmentar la durabilitat. Aquest estoig té un punt de peu integrat i quatre cantonades reforçades, tot per 7,99 dòlars.

IPhones compatibles: iPhone X, iPhone XS

Funda de telèfon FOGEEK

Això Funda per a iPhone FOGEEK està fabricat amb vidre temperat i ve amb un clip per al cinturó que també serveix de suport. És resistent als cops, a l’oxidació i a les cantonades reforçades amb una part posterior dura per protegir-la més.

IPhones compatibles: iPhone X, iPhone XS

Cas ANOLE

Això Funda per a iPhone d'ANOLE només costa 7,99 dòlars i inclou una garantia de per vida. Està fabricat en TPU amb una esquena transparent i resistent a les ratllades. El marc d’aquest cas té una capa de para-xocs que protegirà el vostre iPhone quan el deixeu caure.

IPhones compatibles: iPhone XS Max

Cas de grau militar PLESON

Aquest cas per PLESON està fabricat amb goma TPU flexible i antilliscant i té una coberta posterior antirascades de 9H. Supera l'estàndard de tres metres de prova de caiguda militar, de manera que tindreu tranquil·litat en cas que deixeu caure el telèfon. Aquesta funda també té vores elevades, que protegeixen la pantalla i la càmera si deixeu el telèfon pla per davant o per darrere.

Tens un carregador sense fils per al teu iPhone 11? Aquest cas és prou prim per evitar que interfereixi en la connexió entre el coixinet de càrrega sense fils i l'iPhone.

IPhones compatibles: iPhone 11

Funda per a iPhone de SUPWALL

Aquesta funda per a iPhone creada per SUPWALL està fabricat amb vidre temperat 9H i vores elevades per protegir la pantalla dels vostres iPhone i la triple càmera posterior. Té un marc de goma TPU resistent als cops i als esgarrapades.

Tu pots aconseguir aquest cas per a l'iPhone 11 Pro Max també!

IPhones compatibles: iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

ESR Kickstand Case

El Funda ESR està fabricat amb goma TPU flexible però resistent. Té vores elevades, que protegeixen la pantalla i la càmera del vostre iPhone de caigudes planes.

Un dels principals atractius d’aquest estoig és el suport de metall integrat a la seva part posterior. Aquest suport facilita la visualització de vídeos en mode horitzontal. És fort i funcional.

IPhones compatibles: iPhone 11 Pro Max

telèfon de Verizon buscant servei

El nostre guanyador: The Otterbox Commuter Series Case

La nostra opció per a la funda iPhone més forta del 2020 és la funda Otterbox Commuter Series. Fet amb la fibra de vidre i el plàstic de policarbonat de la marca Otterbox, aquesta funda combina una protecció i durabilitat extremes amb elegància i un aspecte agradable per al vostre iPhone.

SA i estalvi!

Esperem que aquest article us ajudi a trobar la funda perfecta per al vostre nou iPhone. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per explicar a la vostra família i als vostres amics les fundes per a iPhone més fortes del 2019. Ens encantaria saber què en penseu de la funda per a l'iPhone i us agradem les recomanacions que tingueu.

Gràcies per llegir,
Jordan W.