Com puc bloquejar un número en un iPhone? La solució!

How Do I Block Number An Iphone

Voleu deixar de rebre trucades i missatges de text des d’un número específic, però no esteu segur de com fer-ho. Tant si es tracta d’un telemàrqueting implacable com d’un amic amb qui recentment heu tingut problemes, el bloqueig de números és una habilitat important per a qualsevol usuari d’iPhone. En aquest article, us ho mostraré com bloquejar un número al vostre iPhone !

Com bloquejar un número en un iPhone des de l'aplicació de telèfon

Si el número que voleu bloquejar us ha trucat, obriu l'aplicació Telèfon i aneu a Recents fitxa. A continuació, toqueu la i blava i desplaceu-vos cap avall fins a Bloqueja aquesta persona que truca .Després de tocar Bloqueja aquesta trucada, apareixerà una alerta de confirmació a la pantalla. Aixeta Bloqueja el contacte per bloquejar el número del vostre iPhone.

Com bloquejar un número en un iPhone des de l'aplicació Missatges

Si el número que voleu bloquejar a l'iPhone us ha estat enviant missatges, obriu l'aplicació Missatges i toqueu la conversa amb ells. A continuació, toqueu la i blava a l'extrem superior dret de la pantalla. A continuació, toqueu el seu número a la part superior del menú Detalls que s'obre després de tocar la i blava.

Finalment, toqueu Bloqueja aquesta persona que truca i toqueu Bloqueja el contacte quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla.Com bloquejar un número desat com a contacte

Si voleu bloquejar un número que s'ha desat com a contacte, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Telèfon -> Bloqueig de trucades i identificació -> Bloqueja contacte . A continuació, toqueu el contacte que vulgueu bloquejar. Després de fer-ho, el seu número apareixerà a la llista de contactes bloquejats.

Com desbloquejar un número al vostre iPhone

Per desbloquejar un número al vostre iPhone, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Telèfon -> Bloqueig de trucades i identificació. A continuació, llisqueu de dreta a esquerra sobre el número que vulgueu treure de la llista de trucades bloquejades. Finalment, toqueu el vermell Desbloqueja que apareix per desbloquejar el número.

Què passa quan bloquejo un número en un iPhone?

Quan bloquegeu un número en un iPhone, deixeu de rebre trucades, missatges de text i invitacions FaceTime des d’aquest número. Tingueu en compte que, quan bloquegeu un número a l’iPhone, esteu tallant tota comunicació amb el seu número.

Bloquejat

Heu bloquejat correctament un número al vostre iPhone i aquesta persona ja no us molestarà. Esperem que compartiu aquest article a les xarxes socials perquè pugueu ensenyar als vostres amics i familiars com bloquejar un número en un iPhone. No dubteu a deixar un comentari a continuació si teniu altres preguntes sobre el vostre iPhone.