L'aplicació T-Mobile no funciona a l'iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

T Mobile App Not Working IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

L'aplicació T-Mobile no funcionarà al vostre iPhone i no sabeu què fer. Heu obert l'aplicació, heu provat d'iniciar la sessió, però alguna cosa no funciona correctament. En aquest article t’explicaré què cal fer quan l'aplicació T-Mobile no funciona al vostre iPhone !Tanqueu l'aplicació T-Mobile

El tancament i la reobertura de l’aplicació T-Mobile pot solucionar un problema menor que impediria que l’aplicació funcioni correctament. Per tancar l'aplicació T-Mobile, primer haureu d'obrir el commutador d'aplicacions.Per obrir el commutador d'aplicacions en un iPhone X, llisca cap amunt des de la part inferior de la pantalla fins al centre de la pantalla. Mantingueu el dit al centre de la pantalla un moment fins que aparegui una previsualització de totes les aplicacions que teniu obertes. Si teniu un iPhone 8 o anterior, premeu dues vegades el botó Inici per obrir el commutador d'aplicacions.Per tancar una aplicació a l'iPhone X, manteniu premuda una previsualització de l'aplicació fins que aparegui un botó vermell menys a l'extrem superior esquerre de la previsualització. A continuació, utilitzeu un dit per lliscar l’aplicació T-Mobile cap amunt i cap amunt de la pantalla.

En un iPhone 8 o versions anteriors, simplement feu lliscar l’aplicació T-Mobile cap amunt i fora de la pantalla per tancar-la.per què la bateria del meu rellotge segueix morint?

Apagueu i torneu a engegar l'iPhone

Si tancar i tornar a obrir l'aplicació no solucionava el problema, proveu de reiniciar l'iPhone. És possible que s’hagi estavellat una aplicació diferent o el programari del vostre iPhone, cosa que es podria solucionar mitjançant un reinici.

Si teniu un iPhone X, manteniu premut el botó lateral i el botó de volum fins a la icona d’engegada i llisqueu fins a apagar-lo apareixerà a la pantalla. A l'iPhone 8 i versions anteriors, manteniu premut el botó d'engegada (també conegut com a Botó Dormir / Despertar ) en lloc del botó lateral i un botó de volum.

Feu lliscar la icona d'alimentació en blanc i vermell d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Espereu uns 15 segons i, a continuació, manteniu premut el botó lateral (iPhone X) o el botó d’engegada (iPhone 8 i versions anteriors) per tornar a engegar l’iPhone.

Actualitzeu l'aplicació T-Mobile

Si l’aplicació T-Mobile no està actualitzada, pot ser el motiu pel qual no funciona al vostre iPhone. Aneu a l'App Store i pestanya la pestanya Actualitzacions a la part inferior de la pantalla.

Si l'aplicació T-Mobile apareix a la llista de les vostres aplicacions pendents, toqueu el botó ACTUALITZACIÓ botó a la seva dreta. Un cop ho feu, apareixerà un petit cercle de progrés per informar-vos quant de temps trigarà l'aplicació a acabar d'actualitzar-se.

Desinstal·leu i torneu a instal·lar l'aplicació T-Mobile

Si l'aplicació T-Mobile no funciona després de reiniciar l'iPhone, és possible que hi hagi un problema de programari més profund. La forma més ràpida de solucionar un problema de programari més important amb l'aplicació és suprimir-la i tornar-la a instal·lar.

Per suprimir l'aplicació T-Mobile, manteniu premuda la icona de l'aplicació fins que totes les vostres aplicacions comencin a trontollar-se. A continuació, toqueu el petit X que apareix a l'extrem superior esquerre de la icona de l'aplicació T-Mobile. Quan aparegui l'alerta de confirmació, toqueu Suprimeix .

Per començar a reinstal·lar l'aplicació, obriu l'App Store i cerqueu l'aplicació T-Mobile. Un cop l’heu trobat, toqueu el botó de baixada que hi ha a la dreta de l’aplicació; semblarà una fletxa que apunta cap a fora d’un núvol. Apareixerà un cercle d'estat que us indicarà quant de temps passarà abans de tornar a instal·lar l'aplicació.

iTunes no llegirà el meu iPhone

Poseu-vos en contacte amb el servei d’atenció al client de T-Mobile

Si heu arribat fins aquí i l’aplicació T-Mobile encara no funciona, és hora de contactar amb l’atenció al client. Podeu trucar al 1-877-453-1304 o visitar el seu pàgina web d’atenció al client .

L’aplicació T-Mobile: torna a treballar!

Heu solucionat l’aplicació T-Mobile i podeu tornar a accedir al vostre compte des de l’iPhone. La propera vegada que l'aplicació T-Mobile no funcioni al vostre iPhone, sabreu exactament què heu de fer. Si teniu alguna altra pregunta sobre T-Mobile o el vostre pla sense fils, deixeu un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.