Un iPhone pot obtenir un virus? Aquí teniu La veritat!

Can An Iphone Get Virus

Heu sentit parlar d’iPhones que actuen de manera estranya o que s’han piratejat i us heu preguntat 'Pot un iPhone tenir un virus?'

L'iPhone és un dels dispositius mòbils més segurs del mercat. Apple es pren seriosament la seguretat, i això és molt bo. Tot i que és rar, els virus anomenats programari maliciós poden afectar el vostre iPhone. En aquest article, us guiaré com mantenir el vostre iPhone segur.Què és el programari maliciós?

Com pot tenir un iPhone un virus? En una paraula: programari maliciós .El programari maliciós és un mal programari que pot infectar iPhones, iPads, ordinadors Mac i altres dispositius electrònics. Aquests programes provenen de llocs web, correus electrònics i programes de tercers infectats.què significa 808 en nombres d’àngels

Un cop instal·lat el programari maliciós, pot causar tot tipus de problemes, des del bloqueig d’aplicacions fins al seguiment de com s’utilitza l’iPhone i fins i tot la càmera i el sistema GPS per recopilar informació. Potser mai no sabreu que hi és.

Manteniu el vostre iPhone segur

Afortunadament, els virus de l’iPhone són poc freqüents perquè Apple fa moltes coses entre bastidors per mantenir el vostre iPhone segur. Totes les aplicacions passen per una revisió de seguretat seriosa abans de ser aprovades per a l'App Store.

Per exemple, els missatges enviats mitjançant iMessage es xifren automàticament. Fins i tot hi ha controls de seguretat abans de descarregar aplicacions noves a l’iPhone, per això l’App Store us demana que inicieu la sessió abans de descarregar alguna cosa. Tot i això, cap dispositiu o programari és perfecte i encara hi ha vulnerabilitats.Actualitzeu el programari de l'iPhone regularment

Regla número u per evitar que un iPhone tingui virus: mantingueu el programari actualitzat .

Apple llança regularment noves versions del seu programari per a iPhone. Aquest programari ajuda a mantenir el vostre iPhone segur mitjançant la solució de possibles esquerdes que puguin permetre que el programari maliciós es transmeti.

Per comprovar si hi ha actualitzacions a l’iPhone, aneu a Configuració → General → Actualització de programari . Això comprovarà automàticament si hi ha actualitzacions de programari d’Apple. Si hi ha una actualització disponible, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo .

perquè serveix gelmicin betametasona clotrimazole gentamicina

No obriu enllaços ni correus electrònics de desconeguts

Si rebeu un missatge de correu electrònic, un missatge de text o una notificació push d’algú que no coneixeu, no l’obriu i definitivament no feu clic a cap enllaç d’aquests missatges. Els enllaços, fitxers i fins i tot els missatges poden instal·lar programari maliciós al vostre iPhone. El millor que podeu fer és eliminar-los.

Apple pot desbloquejar el meu iPhone discapacitat

Eviteu llocs web desconeguts

El programari maliciós també es pot publicar a llocs web. Quan navegueu a un lloc web mitjançant Safari, només carregueu la pàgina també es pot carregar el programari maliciós i boom. Així és com el vostre iPhone pren un virus.

Per evitar-ho, visiteu només llocs web per a organitzacions que coneixeu. Eviteu qualsevol resultat de la cerca que vagi directament a fitxers. Si un lloc web us demana que baixeu alguna cosa, no toqueu res. Només cal tancar la finestra.

No facis jailbreak del teu iPhone

Alguns usuaris d'iPhone opten per fer jailbreak als seus telèfons. Això vol dir que decideixen desinstal·lar o recórrer part del programari natiu de l'iPhone, de manera que poden fer coses com descarregar aplicacions que no estan aprovades per Apple i canviar la configuració predeterminada.

El trencament d’un iPhone també desactiva algunes de les mesures de seguretat integrades d’Apple. Això fa que un iPhone sigui molt més vulnerable a tenir virus. També anul·la la garantia de l'iPhone i causa altres problemes. Si voleu obtenir més informació sobre el jailbreak, consulteu el nostre article: Què és un jailbreak en un iPhone i he de fer-ne un? Això és el que heu de saber.

com instal·lar aplicacions a l'iPhone

En general, trencar un iPhone és una mala idea . Simplement no ho feu o potser us pregunteu: 'Com ha aconseguit el meu iPhone un virus?'

Necessito programari antivirus per a iPhone?

Hi ha programes antivirus per a iPhone, però la majoria només dupliquen les funcions que ja té Apple. Si creieu que necessiteu més seguretat per al vostre iPhone per evitar que pugui obtenir un virus, us recomano que utilitzeu les opcions de seguretat integrades d’Apple.

  1. Configureu l'App Store perquè sol·liciti sempre la vostra contrasenya abans de descarregar una aplicació. Per comprovar o canviar aquesta configuració, aneu a Configuració → iTunes i App Store → Configuració de contrasenya . Assegureu-vos que la marca de selecció estigui al costat Sempre requereix i això Requereix contrasenya està configurat també per a descàrregues gratuïtes. Nota: si teniu activat Touch ID, no veureu aquest menú.

  2. Configureu una contrasenya per desbloquejar l'iPhone. Anar a Configuració → Contrasenya → Activa la contrasenya.
  3. Activa Troba el meu iPhone ( Configuració → iCloud → Cerca el meu iPhone ) per desbloquejar tot un seguit de funcions que us ajudaran a mantenir el vostre iPhone segur si el desplaceu. Fes una ullada la nostra guia per trobar l’iPhone des d’un ordinador per obtenir més consells sobre aquest programa.

Si encara us sembla que us ajudaria una capa addicional de protecció, trieu un producte antivirus conegut, com els de Norton o McAfee. Eviteu programes dels quals no heu sentit parlar abans o que no estiguin ben documentats.

Un iPhone pot obtenir un virus? Ara ja sabeu la resposta.

Ara que ja sabeu com un iPhone aconsegueix un virus i com prevenir-lo, esteu en bon camí per utilitzar-lo amb confiança. Sigues un usuari intel·ligent d’iPhone i aprofita al màxim les disposicions de seguretat d’Apple. Si alguna vegada heu experimentat algun virus al vostre iPhone, ens agradaria conèixer la vostra experiència a la secció de comentaris que hi ha a continuació.