Snapchat no funciona al WiFi? Aquí teniu la solució real per a iPhone i iPad.

Snapchat Not Working Wifi

Snapchat no funciona al vostre iPhone o iPad i no sabeu què fer. Un minut vas enviar selfies del teu gat als teus amics, però ara l’aplicació no funcionarà gens. En aquest article t’explicaré per què Snapchat no funciona a WiFi i ensenyar-ho com solucionar definitivament el problema , tant si utilitzeu un iPhone o iPad .

Abans de començar, assegureu-vos que l'aplicació estigui actualitzada

És possible que Snapchat no funcioni al vostre iPhone o iPad si no heu baixat l’actualització de l’aplicació més recent. Els desenvolupadors sempre treballen per millorar la funcionalitat de la seva aplicació i publiquen actualitzacions per afegir noves funcions, corregir errors de programari i augmentar les mesures de seguretat per ajudar a protegir els seus usuaris.Per cercar una actualització de Snapchat, obriu el fitxer Tenda d'aplicacions i toqueu la pestanya Actualitzacions a l'extrem inferior dret de la pantalla de l'iPhone o l'iPad. Cerqueu Snapchat a la llista de Actualitzacions pendents i toqueu el blau Actualització botó situat al costat de l'aplicació si hi ha disponible una actualització.per què no enviaran les meves imatges?

Què he de fer si Snapchat no funciona amb WiFi?

 1. Reinicieu l'iPhone o l'iPad

  El primer que cal fer quan Snapchat no funciona amb WiFi és reiniciar l’iPhone o l’iPad. Quan apagueu el dispositiu de la manera correcta, permet que tots els programes que funcionen amb l'iPhone o l'iPad es tanquin de manera natural, cosa que de vegades pot solucionar un error de programari menor.  Per apagar el dispositiu, manteniu premut el botó Dormir / despertar botó (més conegut com a botó d'encendre ) fins a una icona d'energia vermella i les paraules llisqueu fins a apagar-lo apareixerà a la pantalla del vostre iPhone o iPad. Feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta i el vostre iPhone o iPad s'apagaran.

  Espereu aproximadament un minut i torneu a engegar l'iPhone o l'iPad prement el botó Dormir / despertar fins que aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla del dispositiu.

 2. Desactiveu i torneu a activar el WiFi

  De la mateixa manera que reiniciar l'iPhone o l'iPad, desactivar i tornar a activar el WiFi de vegades pot solucionar un problema menor de programari que pot haver-se produït en provar de connectar el dispositiu a una xarxa WiFi.

  Per desactivar el WiFi a l'iPhone o l'iPad, obriu el fitxer Configuració aplicació i toqueu Wi-Fi . A continuació, toqueu el commutador situat a la dreta de Wi-Fi per desactivar-lo. Sabreu que l’interruptor està desactivat si està gris i el control lliscant es col·loca a l’esquerra.  Espereu uns segons i torneu a activar el WiFi tocant de nou l’interruptor. Sabreu que la connexió WiFi torna a activar-se quan el commutador situat al costat del Wi-Fi sigui verd i que el control lliscant es col·loqui a la dreta.

 3. Connecteu el vostre iPhone o iPad a una altra xarxa WiFi

  Si Snapchat no funciona a la vostra xarxa WiFi, és possible que vulgueu provar de connectar l’iPhone o l’iPad a la xarxa d’un amic. També podeu provar de connectar-vos a les xarxes WiFi gratuïtes de la vostra biblioteca local, Starbucks o Panera.

  Si el vostre iPhone o iPad es connecta a altres xarxes però no es connecta a la vostra, pot ser que hi hagi un problema amb el vostre encaminador sense fils, no amb el vostre iPhone o iPad. Proveu a reiniciar l’encaminador o poseu-vos en contacte amb el vostre proveïdor sense fils per obtenir assistència addicional.

 4. Oblideu-vos de la xarxa WiFi i torneu a connectar-vos

  Quan el vostre iPhone o iPad es connecta a una xarxa WiFi per primera vegada, en desa dades com com connectar-se a aquesta xarxa WiFi en particular. Si part d'aquest procés de connectivitat ha canviat o si un fitxer desat s'ha malmès, pot evitar que el vostre iPhone o iPad es connectin a la xarxa.

  Nota: abans d’oblidar una xarxa WiFi, assegureu-vos d’haver escrit la contrasenya. L’haureu d’introduir de nou quan us torneu a connectar a la xarxa.

  Per oblidar una xarxa WiFi, comenceu obrint el fitxer Configuració aplicació i tocant Wi-Fi. A continuació, toqueu el botó d'informació a la dreta de la xarxa WiFi que voleu que oblideu el vostre iPhone o iPad. Finalment, toqueu Oblida’t d’aquesta xarxa , doncs Oblida't quan rebeu l'alerta de confirmació.

  no es mostren notificacions a l'Apple Watch

  Per tornar a connectar-vos a la xarxa que el vostre iPhone o iPad acaba d’oblidar, toqueu-lo a la llista següent Trieu una xarxa ... i introduïu la contrasenya si escau.

 5. Restableix la configuració de xarxa

  Quan restabliu la configuració de xarxa de l'iPhone o l'iPad, totes les dades desades a la configuració de WiFi, VPN i Bluetooth del dispositiu s'esborraran del dispositiu. Sovint és difícil localitzar la font exacta de qualsevol problema de programari a l’iPhone o l’iPad, de manera que l’esborrarem tot això podria estar relacionat amb el problema.

  Nota: Abans de restablir la configuració de la xarxa a l'iPhone o l'iPad, assegureu-vos que hàgiu escrit les contrasenyes a les xarxes WiFi, ja que les haureu de tornar a introduir un cop finalitzada la restauració.

  què fer si la pantalla del meu iPhone es torna negra

  Per restablir la configuració de xarxa, obriu el fitxer Configuració aplicació i toqueu General -> Restableix -> Restableix la configuració de xarxa . A continuació, introduïu la vostra contrasenya i confirmeu el restabliment quan vegeu l'alerta de confirmació a la pantalla del vostre iPhone o iPad. El restabliment començarà i el dispositiu es reiniciarà un cop s'hagi completat.

 6. Desinstal·leu i torneu a instal·lar Snapchat

  Si heu arribat fins aquí, però Snapchat encara no funciona al vostre iPhone o iPad, el problema pot estar a la pròpia aplicació, no a la connexió del vostre dispositiu a WiFi. Per solucionar un possible error de programari dins de la pròpia aplicació, proveu de desinstal·lar-la i reinstal·lar-la.

  Per desinstal·lar Snapchat al vostre iPhone o iPad, manteniu premuda la icona de l'aplicació suaument fins que el dispositiu vibri breument i les vostres aplicacions comencin a moure's. Per desinstal·lar Snapchat, toqueu la petita 'X' a l'extrem superior esquerre de la icona de l'aplicació i toqueu Suprimeix quan se li demani que confirmeu. No us preocupeu: el vostre compte de Snapchat no se suprimirà si desinstal·leu l'aplicació a l'iPhone o l'iPad.

  Per tornar a instal·lar Snapchat, obriu l'App Store, toqueu la pestanya Cerca a la part inferior de la pantalla i escriviu 'Snapchat' al quadre de cerca. Toqueu a la dreta de Snapchat Aconseguir llavors Instal·la o toqueu la icona del núvol amb una fletxa blava que apunta cap avall per tornar a instal·lar l'aplicació.

 7. Comproveu si els servidors Snapchat no funcionen

  Si fins ara no us ha funcionat res, potser voldreu comprovar si Snapchat no funciona per a altres usuaris d’iPhone i iPad. De vegades, les aplicacions experimenten fallades importants, els servidors es redueixen o els desenvolupadors fan un manteniment rutinari, cosa que pot limitar la vostra capacitat d’utilitzar Snapchat al vostre iPhone o iPad.

  Per comprovar si altres persones experimenten el mateix problema, cerqueu a Google 'Snapchat està fora de servei' i comproveu si hi ha problemes comuns als diversos llocs web d'informes d'usuaris. Si Snapchat no funciona en WiFi per a molts altres usuaris, és possible que només hagueu de tenir paciència fins que l'equip d'assistència pugui resoldre el problema.

Celebració de selfies: Snapchat està solucionat.

Heu solucionat correctament Snapchat al vostre iPhone o iPad i podeu tornar a enviar selfies als vostres amics. Tot i que no hi ha cap compte Snapchat de Payette Forward, esperem que compartiu aquest article en altres plataformes de xarxes socials perquè els vostres amics i familiars puguin saber què fer quan Snapchat no funciona amb WiFi. Gràcies per llegir i recordeu sempre Payette Forward.