¿L'App Store diu 'Es requereix verificació' en iPhone? Aquí està el per què i la solució

La App Store Dice Se Requiere Verificaci N En Iphone

El teu iPhone diu 'Es requereix verificació' quan estàs en l'App Store i no estàs segur de per què. Hi ha tanta informació errònia sobre aquest problema, de manera que vaig decidir escriure aquest article per ajudar-te a diagnosticar i corregir la veritable raó per la qual l'App Store diu 'Es requereix verificació' al teu iPhone.

Tens Subscripcions impagas?

Si hi ha subscripcions sense pagar al teu iPhone, és possible que vegis el missatge 'Es requereix verificació' en l'App Store. Per assegurar-te que totes les teves subscripcions d'iPhone estiguin pagades, ingressa a Configuració -> iTunes i Apple Store i toca el teu Apple ID a la part superior de la pantalla.

Quan tocs teu Apple ID, apareixerà una finestra emergent al centre de la pantalla. toca Consulteu l’identificador d’Apple i ingressa la contrasenya del ID d'Apple.Després, desplaça't cap avall i toca subscripcions . Si alguna de les teves subscripcions no està pagada, el teu iPhone dirà 'Es requereix verificació' quan intentis descarregar una nova aplicació.

sentir que es mou alguna cosa a l’estómacPer evitar problemes com aquest en el futur, assegura't que la subscripció es renovi automàticament. Moltes subscripcions es renoven automàticament, com les subscripcions a Apple Music, Apple News i serveis de transmissió.

No Puc Renovar la subscripció!

Hi ha un altre problema comú amb què es troben les persones: les persones tenen una subscripció sense pagar, però no poden pagar-la perquè el seu mètode de pagament està vençut o no està verificat.

toca a la cantonada superior esquerra de menú Subscripcions, desplaça't cap amunt al menú i toca Informació de pagament . Ingressa la contrasenya d'ID de Apple novament per iniciar sessió a la botiga d'iTunes.

l'iPhone no sonarà només vibrarà

Assegura't que la informació de la targeta de dèbit, targeta de crèdit o PayPal estigui actualitzada. De vegades, les targetes de crèdit simplement no es verifiquen. En el seu lloc, pots registrar-te per obtenir un compte de PayPal i vincular-la a la teva targeta de crèdit.

Fins i tot si no tens subscripcions pendents de pagament , És possible que vegis la finestra emergent 'Verificació requerida' de l'App Store perquè la teva informació de pagament és incorrecta o no està actualitzada. Segueix els passos anteriors i assegura't que la informació sigui correcta.

Puc seleccionar 'Cap'?

Si no té subscripcions pendents de pagament i el teu dispositiu no forma part de Compartir En Família, pots seleccionar cap . En general, això solucionarà el problema de 'Es requereix verificació'.

Què Passa si Sóc Part de Compartir En Família?

Si el teu iPhone està configurat amb Comparteix En Família, no podràs seleccionar Cap en Configuració -> iTunes i Apple Store -> Apple ID-> Veure Apple ID -> Opcions de pagament .

Així que tens dues opcions:

  1. Deixar Compartir En Família.
  2. Actualitzar i verificar el mètode de pagament de Compartir En Família.

Com deixar Compartir En Família al teu iPhone

Abans de començar, deixa dir-te això: t'aconsello que no abandonis Compartir En Família si ja està configurat al teu iPhone. Podries perdre l'accés a l'emmagatzematge compartit d'iCloud i subscripcions com Apple Music. També és important tenir en compte que si tens 13 anys o menys, no podràs abandonar Comparteix En Família.

Si voleu sortir de Compartir En Família i el teu iPhone té iOS 10.2.1 o o una versió més recent , Comença per anar a Ajustos i toca el teu nom a la part superior de la pantalla. Després, toca Compartir en família -> El teu nom -> Deixar família .

com em connecto a la botiga d'aplicacions

Si tens un iPhone amb iOS 10.2 o una versió anterior , toca Configuració -> iCloud -> Família abans de tocar Compartir en família -> El teu nom -> Deixar família.

Actualitzar i Verificar de l'Mètode de Pagament de Compartir en Família

Si no vols marxar d'Compartir en Família, el mètode de pagament associat amb la teva xarxa de Compartir en Família s'ha d'actualitzar, verificar o tots dos. És possible que només un membre de la teva família tingui accés a aquesta informació de pagament i la capacitat d'actualitzar-la.

què significa espiritualment un cardenal vermell

Comunica't amb els membres de la teva família en la teva xarxa de Compartir en Família i pregunteu si poden actualitzar i verificar la informació de pagament. Comparteix aquest article amb ells perquè aprenguin a actualitzar la informació de pagament. Aquest familiar fins i tot pot estar bregant amb la mateixa 'verificació requerida' en el seu iPhone.

Posa't en Contacte amb el Suport Tècnic d'Apple

Sí a l'App Store encara diu 'Es requereix verificació' al teu iPhone, és possible que hagis de comunicar-te amb el Suport d'Apple. És possible que estiguis bregant amb un problema de l'Apple ID molt complex que només pot resoldre un empleat d'Apple. visita el lloc web de suport d'Apple per posar-te en contacte amb un empleat d'Apple que pugui ajudar-te a solucionar el problema.

App Store: Verificat!

L'App Store s'ha verificat al teu iPhone i pots reprendre la compra. Assegura't de compartir aquest article en les xarxes socials perquè la teva família i amics sàpiguen què fer quan l'App Store digui 'Es requereix verificació' al teu iPhone! Si tens alguna altra pregunta, deixa un comentari a continuació.

gràcies,
David L.