TikTok no funciona a l'iPhone? Aquí teniu la solució.

Tiktok Not Working IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

TikTok no es carregarà al vostre iPhone i no sabeu per què. Feu el que feu, no podeu veure cap vídeo. En aquest article t’explicaré què fer quan TikTok no funciona al vostre iPhone .Tanca i torna a obrir TikTok

El tancament de l’aplicació TikTok permetrà que s’apagui de forma natural i, potencialment, solucioni un error de programari menor. Haureu d’obrir el commutador d’aplicacions abans de poder tancar TikTok.En un iPhone 8 o versions anteriors, premeu dues vegades el botó Inici per obrir el commutador d'aplicacions. En un iPhone X o versions posteriors, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla fins al centre de la pantalla.Un cop obert el commutador d'aplicacions, llisqueu l'aplicació TikTok cap amunt i cap amunt de la part superior de la pantalla per tancar-la.

què significa somiar amb dimonis

Reinicieu l'iPhone

És possible que el vostre iPhone tingui problemes de programari encara que l'aplicació TikTok no s'hagi bloquejat. Reiniciar l'iPhone pot solucionar errors i problemes de programari menors.Hi ha un parell de maneres diferents de reiniciar un iPhone, en funció del model que tingueu:

oli de pastanaga per al creixement del cabell
  • iPhone 8 o versions anteriors : Manteniu premut el botó d'engegada fins que aparegui a la pantalla 'slide to power off'. Feu lliscar la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Manteniu premut el botó d'engegada per tornar a engegar l'iPhone.
  • iPhone X o versions posteriors : Manteniu premut qualsevol dels botons de volum i el botó lateral fins que aparegui 'slide to power off' a la pantalla. Feu lliscar la icona d'alimentació en blanc i vermell d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Mantén premut el botó lateral per tornar a engegar l'iPhone.

Comproveu la vostra connexió a dades Wi-Fi o mòbils

Per poder veure vídeos a TikTok, heu d’estar connectat a dades Wi-Fi o mòbils. Si TikTok no funciona, és possible que el vostre iPhone tingui problemes per connectar-se a la xarxa Wi-Fi o a la xarxa mòbil del vostre operador sense fils.

Primer, comproveu si la connexió Wi-Fi està activada anant a Configuració -> Wi-Fi . Assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de Wi-Fi estigui activat i que hi hagi una marca de selecció blava al costat del nom de la vostra xarxa Wi-Fi.

A continuació, torneu a la configuració i toqueu Cel·lular i assegureu-vos que l’interruptor de la part superior de la pantalla estigui activat. Tingueu en compte que, fins i tot si aquest commutador està activat, el vostre iPhone no utilitzarà dades mòbils si no en queda cap al pla de telefonia mòbil.

per què no funciona la meva bústia de veu

Per obtenir més informació, consulteu els nostres altres articles si les dades mòbils no funcionen o si el vostre L'iPhone no es connectarà a la Wi-Fi .

Nota: fer servir dades mòbils per transmetre molts vídeos en una aplicació com TikTok utilitzarà moltes dades mòbils. Consulteu el nostre altre article per saber com fer-ho deseu dades al vostre iPhone !

Consulteu els servidors de TikTok

De vegades, aplicacions com TikTok deixen de funcionar perquè els seus servidors s’han bloquejat o s’estan mantenint de forma rutinària. La solució aquí és tenir paciència: els servidors tornaran a fer una còpia de seguretat en poc temps.

TikTok no té cap pàgina d’estat de servidor dedicada al seu lloc web, de manera que és probable que estigueu de visita

Si suprimiu TikTok i torneu a instal·lar l’aplicació, començareu completament de nou al vostre iPhone. És possible que un fitxer de programari s’hagi corromput a l’aplicació, cosa que podria causar diversos problemes.

Per suprimir TikTok, mantén premuda la icona de l'aplicació fins que quedi petita X apareix. Toqueu el botó X i, a continuació, toqueu Suprimeix per desinstal·lar TikTok al vostre iPhone.

el meu iPad no activarà què faig

Nota: el vostre compte de TikTok no se suprimirà quan desinstal·leu l'aplicació.

Si realment us agrada TikTok i voleu tornar-lo a instal·lar, obriu l'App Store i toqueu la pestanya Cerca a l'extrem inferior dret de la pantalla. A continuació, escriviu 'TikTok' al quadre de cerca i toqueu Cerca .

L’aplicació que cerqueu hauria de ser el resultat més important. Toqueu el botó situat a la dreta de TikTok per tornar-lo a instal·lar al vostre iPhone.

TikTok al rellotge

TikTok torna a funcionar i podeu tornar a veure els vostres vídeos curts preferits. La propera vegada que TikTok no funcioni al vostre iPhone, sabreu exactament què heu de fer. No dubteu a deixar-nos qualsevol altra pregunta a la secció de comentaris a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.