Com puc bloquejar les trucades de 'probabilitats d'estafa'? Aquí teniu la veritable solució.

How Do I Block Calls From Scam Likely

Segueu rebent trucades d'un misteriós 'Scam Probable' i voleu bloquejar-les. La nova funció d’identificació d’estafes ha creat un gran rebombori entre els usuaris de telèfons mòbils, que estan entusiasmats amb la idea de no haver de rebre cap altra trucada amb una intenció nefasta. En aquest article, us el mostraré com bloquejar les trucades de 'Scam Probable' als telèfons intel·ligents iPhone i Android, de manera que no haureu de fer front mai a les estafes telefòniques.

Qui és 'probable que sigui una estafa' i per què em criden?Alguns proveïdors sense fils, com ara T-Mobile, han creat una nova tecnologia d’identificació d’estafa que etiqueta automàticament a una persona que truca potencialment perillosa com a “Scam Probable”. PrivacyStar, una empresa que ajuda els usuaris de telèfons mòbils a evitar trucades telefòniques no desitjades, també va ajudar a crear aquest programa de filtratge d’estafes.troba el meu iphone windows 7

Segons el tipus de telèfon que tingueu, el missatge que veieu a la pantalla pot ser diferent. Samsung té el seu propi servei de detecció i prevenció de correu brossa per als seus telèfons intel·ligents Android anomenat Hiya, que funciona gairebé de la mateixa manera.Aquestes funcions canvien l'identificador de trucada de la persona que truca estafa potencial a 'Probable estafa'. Això funciona amb molts mètodes diferents, però una manera de fer-ho és comparar el nombre amb una base de dades de trucades confirmades. Si el número coincideix, l'etiquetarà.

Per què tinc una trucada perduda de 'Probabilitat d'estafa'?

Si rebeu una trucada telefònica des d'un número que s'ha marcat com a 'Probable engany', encara apareixerà a la secció Recents a l'aplicació Telèfon de l'iPhone. Si voleu suprimir la trucada perduda, llisqueu el número de dreta a esquerra a l'aplicació Telèfon i toqueu el vermell Suprimeix botó.El mateix passa amb un telèfon intel·ligent Android. És possible que vegeu la trucada perduda a la pantalla de trucades perdudes de l'aplicació del telèfon. Sempre els podeu esborrar lliscant-los.

Com puc bloquejar les trucades de 'probabilitats d'estafa'?

El bloqueig de trucades pot dependre del vostre operador de telefonia mòbil, de manera que a continuació us oferim alguns consells. També tenim informació sobre les funcions que podeu aprofitar a Android i iOS abans d’anar al vostre operador. Aquestes opcions permetran bloquejar fàcilment les trucades de 'probabilitat d'estafa'.

Bloqueig de trucades a l'iPhone

iOS té una funció integrada que permet bloquejar números individuals. Aneu a l'aplicació Telèfon i toqueu Recents i cerqueu el número que voleu bloquejar i, a continuació, ta Bloqueja aquesta persona que truca.

somiar amb una prova d’embaràs positiva

Com a alternativa, podeu utilitzar una aplicació de l’App Store com Hiya o Truecaller.

Bloqueig de trucades amb probabilitat d'estafa a Android

Els telèfons Android tenen gairebé la mateixa funció, segons el fabricant. Els telèfons Google Pixel tenen funcions fantàstiques que faran que l'Assistent de Google us respongui al telèfon i demani a la persona que truca que s'identifiqui. Aquesta característica es diu Selecció de trucades i us pot mostrar llegendes de la conversa entre l'Assistent de Google i l'estafador perquè pugueu decidir agafar la trucada o ignorar-la.

Bloqueja les trucades de 'probabilitats d'estafa' a T-Mobile

Per a molts usuaris de telèfons intel·ligents iPhone i Android, no és suficient saber que un estafador està trucant: volen bloquejar les trucades estafadores del tot. Afortunadament, si T-Mobile és el vostre proveïdor sense fils , hi ha alguns codis numèrics curts que podeu marcar a l'aplicació Telèfon del telèfon mòbil per bloquejar completament les trucades de 'Probabilitat d'estafa'.

Nota: altres operadors de telefonia mòbil (Verizon, AT&T, Virgin Mobile, etc.) encara no tenen aquests codis personalitzats, però si creen codis similars, ens assegurarem d'actualitzar aquest article.

Per bloquejar les trucades telefòniques de 'Probabilitat d'estafa', introduïu # 662 # al teclat de l'aplicació Telèfon del vostre iPhone o Android. A continuació, toqueu la icona del telèfon per fer la trucada, de la mateixa manera que truqueu a una persona real.

Per assegurar-vos que heu bloquejat les trucades telefòniques de 'Probabilitat d'estafa', podeu marcar # 787 # al teclat de l’aplicació Telèfon del vostre iPhone o Android. I, si mai voleu desactivar el bloc d’estafes, només cal marcar # 632 # al teclat de l'aplicació Telèfon.

per què el meu telèfon no envia ni rep fotos?
Codis de blocs d’estafa per a iPhone i Android
Activeu el bloc d'estafes# 662 #
Comproveu si el bloqueig d’estafes està activat# 787 #
Desactiveu el bloc d'estafes# 632 #

Bloqueja les trucades d’estafa amb Verizon

Si teniu un telèfon Verizon, el bloqueig de trucades i missatges és un servei complementari temporal que dura 90 dies. Un cop hagin caducat aquests dies, l’haureu de renovar. També només podeu bloquejar fins a cinc números.

Això no és ... exactament fantàstic. És millor que feu servir les funcions de bloqueig integrades del vostre iPhone o Android.

Bloqueja les trucades amb probabilitat d'estafa amb AT&T

AT&T té algunes opcions fantàstiques per a la prevenció de les estafes, de manera que no us haureu de preocupar per les trucades amb probabilitat d'estafa. Els clients de postpagament d’AT&T que tinguin el paquet HD Voice poden utilitzar AT&T’s de franc Truqueu Protect característica. Això permet als usuaris obtenir avantatges com ara el bloqueig automàtic de fraus i les sospites d'advertiments de correu brossa.

Bloqueja les trucades a Sprint

Sprint Call Screener és una gran característica que Sprint proporciona amb un nivell bàsic i premium. El nivell bàsic, anomenat Screen Screener bàsic, proporciona una protecció mínima per a les trucades de correu brossa amb més risc. Screen Screener Plus, la versió premium us protegirà de les trucades de menor risc.

Adéu, estafadors!

Ara ja sabeu què són les trucades 'Probabilitats d'estafa' i com bloquejar-les. Esperem que compartiu aquest article a les xarxes socials perquè els vostres amics i familiars també puguin trigar uns quants moments a bloquejar els estafadors que els han intentat trucar. Gràcies per llegir aquest article i recordeu sempre Payette Forward.