El cas contra els casos de goma per a iPhone: Conspiració? Tu decideixes.

Case Against Rubber Iphone Cases

els botons d’encesa de l’iPhone es trenquen: molt. Un trencament del botó d’encesa va ser un dels problemes més freqüents que vaig trobar quan treballava com a tecnologia en una botiga d’Apple.

Mentre tractava el problema una i altra vegada, va començar a sorgir un patró. Tampoc no vaig ser jo qui ho vaig notar. Exacerbat, un dia vaig dir: 'Un altre botó d'encesa trencat!' a una altra tecnologia.'El telèfon tenia una funda de goma tova?' va respondre.el telèfon diu que no hi ha cap targeta SIM

'Sí', vaig dir.'Xifres.'

I va ser llavors quan vaig començar a prendre nota del patró: Gairebé invariablement, tots els iPhone amb un botó d’encesa trencat s’havien guardat en una funda de goma suau.per què el meu telèfon no em permetia actualitzar les aplicacions?

Tampoc van ser només els casos barats. Fins i tot la goma dels casos més costosos i de marca semblava que es va trencant lentament amb el pas del temps i “esgotava” el botó d’engegada.

Li va passar a la meva mare. Li va passar a David Lynch, escriptor de Payette Forward. I em va passar fins que vaig deixar d’utilitzar una funda al meu iPhone.

Ara hi ha casos en què no s’ha utilitzat cap funda i el botó d’engegada encara s’ha trencat, però normalment són el resultat de danys. I les meves proves certament no són científiques. El patró, però, era massa difícil d’ignorar.

Recomano no fer servir cap funda al vostre iPhone? No, sobretot si sou propensos a accidents.

Crec que és una conspiració que Apple estigui treballant a propòsit amb els fabricants de fundes per dissenyar goma que s’esgota prou lentament per no despertar sospites, però prou ràpid com perquè el botó d’engegada falli just quan hagueu de fer una actualització? No, tot i que és una idea divertida per entretenir.

Fabricants de casos: accessoris per al delicte?

Cal tenir en compte, però, que si bé Apple ho ha fet pautes estrictes pel que fa al disseny i durabilitat dels accessoris , ells no digueu quins tipus de cautxú o plàstic s’han d’utilitzar o no en aquests casos.

la vibració del meu telèfon va deixar de funcionar

Confieu en que el fabricant del vostre cas utilitzi materials que passin la prova del temps? Tothom pensa que una funda manté el seu iPhone segur. Ningú no pregunta: “Podria el meu Caixa estaré danyant el meu iPhone? '

Temps per deliberar

És adequat per a tu una funda per a iPhone? Aquesta és la vostra decisió. Però, tenint en compte les evidències presentades en aquest article (per molt pobra que sigui), us animo a reflexionar sobre les vostres pròpies experiències en el passat. T'ha trencat un botó d'engegada? El vostre iPhone tenia una funda de goma tova? Crec que tots dos sabem la resposta.

Gràcies per llegir, millor i compartiu-ho amb els vostres amics amb fundes de goma per a iPhone,
David