El meu iPhone no es restaurarà. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Won T Restore

Esteu intentant restaurar l’iPhone, però no funciona. Heu connectat l'iPhone a iTunes i heu iniciat el procés de restauració, però veieu un missatge d'error com 'Aquest iPhone no es pot restaurar' i no sabeu què fer. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone no es restaurarà i exactament com solucionar el problema amb iTunes .No us espanteu: aquest és un problema extremadament comú. La restauració d'un iPhone esborra tot i és la solució òptima per a problemes de programari de l'iPhone, especialment greus. Així que anem-hi!L’article de suport d’Apple no el talla

La pàgina d’assistència d’Apple sobre què fer quan l’iPhone no es restaurarà és molt limitada i, francament, és incompleta. Suggerixen un parell de solucions i són vàlides, però hi ha molts motius pels quals un iPhone no es restaurarà amb iTunes . De fet, aquest problema es pot buscar ambdós programes i problemes de maquinari, però és fàcil de resoldre si s’hi aborda de la manera correcta.

Per això, he trobat una llista de diverses solucions per solucionar un iPhone que no es restaurarà. Aquests passos resolen els problemes de programari i de maquinari en un ordre lògic, de manera que podreu restaurar l'iPhone de nou en un tres i no res.Com arreglar un iPhone que no es restaurarà

1. Actualitzeu iTunes a l'ordinador

En primer lloc, és important assegurar-se que iTunes estigui actualitzat al vostre Mac o PC. És fàcil de comprovar! En un Mac, seguiu aquests tres passos:

  1. Obriu iTunes a l'ordinador.
  2. Mireu cap a la part esquerra de la barra d'eines d'Apple a la part superior de la pantalla i feu clic iTunes botó.
  3. Feu clic a Buscar actualitzacions des del menú desplegable. iTunes s'actualitzarà a si mateix o us notificarà que la vostra còpia d'iTunes ja està actualitzada.


En un ordinador Windows, feu el següent:

què vol dir quan l'iPhone passa directament a la bústia de veu
  1. Obriu iTunes a l'ordinador.
  2. A la barra de menú de Windows, feu clic a Ajuda botó.
  3. Feu clic a Buscar actualitzacions des del menú desplegable. iTunes per a Windows s'actualitzarà a si mateix o us notificarà que la vostra còpia d'iTunes ja està actualitzada.

2. Reinicieu l'ordinador

Si el vostre iTunes ja està actualitzat, el següent pas per solucionar l'iPhone és reiniciar l'ordinador. En un Mac, feu clic a poma botó a l'extrem superior esquerre de la pantalla i feu clic a Reinicia des de la part inferior del menú desplegable. En un PC, feu clic a Menú d'inici i feu clic a Reinicia.3. Restableix l’iPhone quan estigui endollat ​​a l’ordinador

No sempre recomanem restablir el vostre iPhone de manera completa, però pot ser que sigui un pas necessari quan l'iPhone no es restauri. Assegureu-vos que l’iPhone estigui endollat ​​a l’ordinador mentre realitzeu el restabliment complet.

El procés de restabliment d'un iPhone depèn del model que tingueu:

  • iPhone 6s, SE i versions anteriors : Mantingueu premuts simultàniament el botó d'inici i el botó d'engegada fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.
  • iPhone 7 i iPhone 7 Plus : Premeu i mantingueu premuts simultàniament el botó d’engegada i el volum. Deixeu anar tots dos botons quan aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.
  • iPhone 8 i versions posteriors : Premeu i deixeu anar ràpidament el botó per augmentar el volum, premeu i deixeu anar ràpidament el botó per baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral. Deixeu anar el botó lateral quan aparegui el logotip d'Apple.

4. Proveu un cable Lightning / USB diferent

Sovint, un iPhone no es restaurarà perquè hi ha un cable Lightning trencat o defectuós. Proveu d’utilitzar un cable Lightning diferent o en préstec-ne un a un amic.

A més, utilitzant cables de tercers que sí no està certificat per MFi per Apple pot causar problemes de restauració. La certificació MFi significa que Apple ha provat que el cable compleixi els seus estàndards i que estigui 'fabricat per a iPhone'. Si utilitzeu un cable de tercers que no està certificat per MFi, us recomano comprar-ne un cable llamp d’alta qualitat certificat per MFi fabricat per Amazon: fa 6 peus de llarg i menys de la meitat del preu d’Apple.

5. Utilitzeu un port o ordinador USB diferent

Els problemes amb el port USB de l’ordinador poden provocar un error en el procés de restauració, fins i tot si aquest mateix port funciona amb altres dispositius. Un iPhone no es restaurarà si un dels ports USB està danyat o no subministra prou energia per carregar el dispositiu durant tot el procés de restauració. Amb això en ment, proveu sempre d’utilitzar un port USB diferent per restaurar l’iPhone abans de passar al següent pas.

6. DFU Restaura el teu iPhone

És hora de provar una restauració de DFU si, després de provar un nou port USB i un cable Lightning, el vostre iPhone encara no es restaurarà. Es tracta d’un tipus de restauració especial que neteja la configuració del programari i del maquinari de l’iPhone, cosa que proporciona a l’iPhone una pissarra completament neta. Sovint, una restauració de DFU us permetrà restaurar els iPhones que tenen problemes de programari que impedeixen la restauració normal. Segueix el nostre Guia de restauració de DFU aquí.

7. Si falla la resta: opcions per reparar l'iPhone

Si el vostre iPhone encara no es restaura, hi ha la possibilitat que el vostre iPhone s’hagi d’enviar per reparar-lo. Per sort, no ha de ser un procés costós ni que requereix temps.

Si decidiu anar a una Apple Store per obtenir ajuda, assegureu-vos-ho demaneu cita al Genius Bar primer perquè no acabis d’esperar en una fila molt llarga. Si busqueu una alternativa menys costosa, Pols enviarà un tècnic certificat a tu per solucionar l’iPhone en tan sols 60 minuts i ofereixen una garantia de per vida sobre el seu treball.

Feliç restauració!

En aquest article, heu après a solucionar un iPhone que no es restaurarà i, si alguna vegada teniu el problema de nou, sabreu exactament què heu de fer. Espero que aquest article us hagi ajudat a arreglar el vostre iPhone i que ens aviseu si ho va fer a la secció de comentaris següent