Què significa 'Desconnectar la connexió Wi-Fi propera fins demà'? La veritat!What Does Disconnecting Nearby Wi Fi Until Tomorrow Mean

Acabeu de veure una finestra emergent al vostre iPhone que diu 'Desconnexió de la Wi-Fi propera fins demà' i no saps què significa. Aquest nou missatge va començar a aparèixer després que Apple va llançar iOS 11.2. En aquest article, explicaré per què el vostre iPhone s’ha desconnectat de les xarxes Wi-Fi properes fins demà i us mostraré què podeu fer per tornar a connectar-vos a la xarxa Wi-Fi.Per què el meu iPhone desconnecta la connexió Wi-Fi propera fins demà?

El vostre iPhone desconnectarà la connexió Wi-Fi propera fins demà perquè heu tocat el botó Wi-Fi al Centre de control. L’objectiu principal d’aquesta finestra emergent és aclarir que si toqueu el botó Wi-Fi al Centre de control no desactiveu completament la Wi-Fi, sinó que només us desconnecta de les xarxes properes.Després de tocar la icona de Wi-Fi al Centre de control, apareixerà la finestra emergent 'Desconnectar la connexió Wi-Fi propera fins demà' i el botó Wi-Fi es tornarà blanc i gris.

quan un noi et besa el frontUna nota important sobre aquesta finestra emergent

La finestra emergent 'Desconnexió de la connexió Wi-Fi propera fins demà' només apareix després de tocar el botó Wi-Fi al centre de control per primera vegada. Després, només veureu un petit missatge a la part superior del Centre de control quan toqueu el botó Wi-Fi.

Com tornar a connectar-se a la Wi-Fi

Si heu vist aquesta finestra emergent i voleu tornar a connectar l'iPhone a una xarxa Wi-Fi propera sense haver d'esperar fins demà, hi ha algunes coses que podeu fer:el telèfon està bloquejat en mode d’auriculars
  1. Torneu a tocar el botó Wi-Fi al Centre de control. Sabreu que el vostre iPhone es torna a connectar a xarxes Wi-Fi properes quan el botó sigui blau.
  2. Reinicieu l'iPhone. Després d’apagar i tornar a engegar l’iPhone, començarà a connectar-se de nou a xarxes Wi-Fi properes.
  3. Aneu a Configuració -> Wi-Fi al vostre iPhone i toqueu la xarxa Wi-Fi a la qual vulgueu connectar-vos.

Quins avantatges té desconnectar del Wi-Fi proper?

Per tant, probablement us preguntareu a vosaltres mateixos: 'Quin sentit té aquesta funció? Per què voldria deixar la Wi-Fi activada, però desconnectar de les xarxes Wi-Fi properes? '

En desconnectar-vos de les xarxes Wi-Fi properes mentre deixeu la Wi-Fi activada, encara podeu utilitzar AirDrop, Personal Hotspot i tenir accés a algunes funcions basades en la ubicació.

Aquesta funció també és útil si la xarxa Wi-Fi a la feina o el vostre restaurant preferit no és tan fiable. Podeu desconnectar-vos de les xarxes Wi-Fi properes mentre esteu fora, i torneu a connectar-vos quan torneu a casa. Si no cerqueu ni intenteu connectar-vos a xarxes Wi-Fi pobres tot el dia, fins i tot podeu estalviar una mica de bateria de l'iPhone.

S'ha explicat la desconnexió de la Wi-Fi propera.

Ara ja sabeu exactament què significa l'alerta 'Desconnectar la connexió Wi-Fi propera fins demà' al vostre iPhone. Us animo a compartir aquest article a les xarxes socials per ajudar la vostra família i amics a entendre què significa realment aquesta finestra emergent. Si teniu més preguntes sobre el vostre iPhone, deixeu-les a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.

l'iPhone 5 no es carrega quan està endollat