Puc actualitzar aplicacions automàticament a l'iPhone? Sí! Aquí teniu com fer-ho.

Can I Update Apps Automatically Iphone

Voleu que les vostres aplicacions per a iPhone s’actualitzin automàticament, però no ho esteu fent. No seria bo que no haguéssiu d’obrir l’App Store i anar a cercar noves actualitzacions d’aplicacions? En aquest article, ho faré us mostrarà com actualitzar les aplicacions automàticament al vostre iPhone !

Com actualitzar les aplicacions automàticament a l'iPhone

Per activar les actualitzacions automàtiques de l'aplicació a l'iPhone, obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu iTunes i App Store .

Activeu l'interruptor situat al costat de Actualitzacions per activar les actualitzacions automàtiques de les aplicacions. Sabreu que l’interruptor està activat quan estigui verd.Puc actualitzar automàticament el programari de l'iPhone també?

Si el vostre iPhone funciona amb iOS 12, podeu configurar-lo per descarregar i instal·lar automàticament la darrera actualització de iOS. Consulteu el nostre article sobre Descàrregues automàtiques d'iPhone per obtenir més informació.

la pantalla tàctil del meu iPhone no funcionarà

Actualització d'aplicacions fàcils

Ara ja sabeu exactament com actualitzar les aplicacions automàticament a l’iPhone i mai no tornareu a actualitzar manualment cap aplicació des de l’App Store. Si teniu alguna altra pregunta per a mi, no dubteu a deixar-les a continuació a la secció de comentaris.Gràcies per llegir,
David L.