Com puc desactivar la detecció de canell a Apple Watch? La solució!

How Do I Turn Off Wrist Detection Apple Watch

Tu vols desactiveu la detecció de canell al vostre Apple Watch , però no saps com. La detecció de canell protegeix la vostra informació bloquejant l’Apple Watch quan no l’utilitzeu.

Em vaig sentir obligat a escriure aquest article perquè Apple va canviar la manera de desactivar la detecció de canell a l’Apple Watch quan va llançar watchOS 4. Desactivar la detecció de canell és una solució habitual quan Les notificacions d'Apple Watch no funcionen , així que volia assegurar-me que teniu la informació més actualitzada.Com desactivar la detecció de canell

Podeu desactivar la detecció de canell directament a l'Apple Watch o a l'aplicació Watch de l'iPhone. A continuació, us mostraré com fer-ho de totes dues maneres:Al vostre Apple Watch

  1. Obriu el fitxer Configuració al vostre Apple Watch.
  2. Aixeta Contrasenya .
  3. Toqueu l'interruptor situat al costat de Detecció de canell.
  4. Quan aparegui l'alerta de confirmació, toqueu Tanca .
  5. Després de tocar Tanca , l'interruptor es posicionarà a l'esquerra, cosa que indica que la detecció de canell està desactivada.

desactiveu la detecció de canell a lAl vostre iPhone a l'aplicació Watch

  1. Obriu el fitxer Veure l'aplicació .
  2. Aixeta Contrasenya .
  3. Desplaceu-vos cap avall i toqueu l'interruptor situat al costat de Detecció de canell.
  4. Aixeta Tanca per confirmar la vostra decisió.
  5. Després de tocar Tanca , veureu que l’interruptor situat al costat de Detecció de canell està situat a l’esquerra, cosa que indica que està desactivat.

Què passa quan desactivo la detecció de canell a Apple Watch?

Quan desactiveu la detecció de canell a l'Apple Watch, algunes de les mesures de l'aplicació Activity no estaran disponibles i l'Apple Watch deixarà de bloquejar-se automàticament. Per això, recomano deixar activada la detecció de canell tret que tingueu problemes per rebre notificacions al vostre Apple Watch.

No hi ha més detecció de canell

Heu desactivat correctament la detecció de canell al vostre Apple Watch. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per informar a la vostra família i amics d’aquest canvi a watchOS 4. Gràcies per llegir i no dubteu a deixar qualsevol altra pregunta que tingueu sobre el vostre Apple Watch o iPhone a la secció de comentaris següent.